Bildirim
AUDI A4 B9 (ANA KONU) (42. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
-
Araçlardaki ufak farklar epey fiyat fark ettiriyor hocam. Çanakkale bayisi de Avek. Avek iyi fiyat veriyor genelde. Şöyle izah edeyim benim bu jantlar 620-EUR sizin teklifteki 790-EUR; fark 170-EUR x 1.888 vergi x 3.53 kur = 1.132-TL jantlariniz daha pahalı. Dolayısıyla sizin aldığınız teklif benim aracı okeyledigim fiyattan 180-TL daha ucuz. Sizin teklif kesinlikle fena değil ( Led Far Opsiyonu olduğunu varsayıyorum )
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aklıma birşey takıldı. Xenon farlarda muayenden geçmek için far yıkama zorunluydu. Ama ben benim araçta far yıkama göremedim. Durum nedir?
A4 kullanıcı arkadaşlara bir sorum olacak. Aracı ses yalıtımını nasıl buldunuz? Özellikle rüzgar ve yol sesi alıyor mu?
Ben almıştım 177 bin. Ancak sizin araçta ekstradan koltuk ısıtma ve 18" jant var. Fiyat çok iyi yani. -
quote:
Orijinalden alıntı: Zerathull
Ben almıştım 177 bin. Ancak sizin araçta ekstradan koltuk ısıtma ve 18" jant var. Fiyat çok iyi yani.
kısmetse p.tesi günü arabayı alıyorum..araç depolarında vardı .bana gösterdiler.aracı bir veya 2 günde hazırlarız dediler..bakalım kısmet -
-
İnşallah, hareketlenir buralar.
Araçlarını eski, yeni alan, alacak olan herkese kazasız belasız, kullanmalarını diliyorum.
Aracını aldıktan sonra rodaj döneminde 1000.km dolaylarında veya öncesinde yağ ve yağ filtresini değiştiren var mıdır aramızda?
Ben C200d aracımı yeni sattım, babam arabasını fazla kullanmaz onu kullanmaya başladım. A4 2.0 Tdı Quattro yada 1.4 A5 düşünüyorum, diğer bir seçenekse makyajlı C ye kadar bekleyip onu görüp öyle karar vermek, bu konuda önerileriniz olabilirmi?
quote:
Orijinalden alıntı: Granditaday
Araçlarını eski, yeni alan, alacak olan herkese kazasız belasız, kullanmalarını diliyorum.
Amin. Cümlemize hocam ; Allah kazasız belasız , keyifle kullanmayı nasip etsin.
quote:
Orijinalden alıntı: M.L.Crassus
Aracını aldıktan sonra rodaj döneminde 1000.km dolaylarında veya öncesinde yağ ve yağ filtresini değiştiren var mıdır aramızda?
bildiğim kadarıyla öyle birşey gerekli değil hocam. ama ben geçen hafta servise gittiğimde yağ eksilmesinden dolayı yaklaşık 0.5 l yağ eklediler (önceki sayfada yazmıştım bu durumu). -
quote:
Orijinalden alıntı: El Gato Negro
quote:
bildiğim kadarıyla öyle birşey gerekli değil hocam. ama ben geçen hafta servise gittiğimde yağ eksilmesinden dolayı yaklaşık 0.5 l yağ eklediler (önceki sayfada yazmıştım bu durumu).
Bunu izledikten sonra aklım karıştı hocam benim de.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: El Gato Negro
quote:
bildiğim kadarıyla öyle birşey gerekli değil hocam. ama ben geçen hafta servise gittiğimde yağ eksilmesinden dolayı yaklaşık 0.5 l yağ eklediler (önceki sayfada yazmıştım bu durumu).
https://youtu.be/Az2Uf30Om1A
Bunu izledikten sonra aklım karıştı hocam benim de.
valla hocam videoya ancak 8 dk dayanabildim. ben tanımıyorum bu elemanları ama adam daha ilk dakikada yeni arabada metal yorgunluğu dedi ve ben bittim orada...
şu ana kadar farklı markalardan son 15 yıl içerisinde 5-6 tane 0 km araç aldım ve hatırladığım kadarıyla hiç birinde 50-100 kmde yağ değiştirmedim. sadece hondalar 1000 kmde aracı çağırıyorlar, eksiği fazlası var mı diye kontrol ediyorlar. Ford, opel, vw ve audi de böyle birşey hatırlamıyorum.
ha, değiştirilse zararı olur mu? elbette olmaz. ama yetkili servise gitsem nereden baksam 1000 tl isterler (bulunduğum şehirde servis olmaması ayrı dert zaten, sanayiye ise ben aracımı hiç götürmedim bugüne kadar lastik değişimi hariç. o nedenle be yaptırmadım açıkçası..
-
Ben de değiştirmedim hocam ama şüpheye düştüm TFSİ motor nedeniyle. İlk 1500km ben de genel rodaj kurallarına riayet ederim ve bundan önceki araçlarımda sorun yaşamadım ama 1.4 TFSi motorla en ağır aracım da bu olacak. O nedenle tereddüt ettim.
Arkadaşlar bir yardım lütfen, 4-5 sene kullanacağım, A4 2.0 190 bg, TDI Quattro mu. 1.4 benzinli A5 Sportback mi.
4 - 5 sene için bence quattro A4 . Sportback'in motoru güncellenerek 1.5 TFSi olacak yakinda.
A4, 2.0 TDI Quattro, geri görüş, koltuk ısıtma ve Navi-Virtual Design 260 bin lira. Fakat 2016, nasıl sizce?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X