Şimdi Ara

AUDI A4 B9 (ANA KONU) (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
11.756
Cevap
141
Favori
962.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2016 modelde bu farları bulabilmeniz harika. Bence kesinlikle düşünmelisiniz bu aracı

2017 için fiyat aldınız mı peki hocam ? Ne kadar fark ediyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    Almadım ancak listesi fiyatının 230.000 olduğunu düşünürsek çok ciddi fiyat farkı olacağı kesin. Acaba 2. el 2.0 tdi quattrolara mı baksam diyorum bir taraftan. Tabi bir de 40. yıl kafamı kurcalıyor, çok zor karar vermek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeratthull -- 12 Nisan 2017; 10:50:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zerathull

Almadım ancak listesi fiyatının 230.000 olduğunu düşünürsek çok ciddi fiyat farkı olacağı kesin. Acaba 2. el 2.0 tdi quattrolara mı baksam diyorum bir taraftan. Tabi bir de 40. yıl kafamı kurcalıyor, çok zor karar vermek.

bütçeniz 2. el quattro'lara el veriyorsa, onu tercih edin...

40. yıl güzel ama fiyatını haketmiyor. onun yerine gidip modernline falan alsanız hem paranız cebinizde kalır hem de düşük fiyata 170 hp arkadan itiş bir arabanız olur.

ama dediğim gibi eğer benim 2. el quattro'lara bütçem yetse idi, ilk tercihim o olurdu...

ne kadar yol yaptığınıza da bağlı. ben büyükçekmece şişli gidip geliyodum her gün ancak bikaç aydır hiç araç kullanmıyorum iş değişikliği nedeniyle, o yüzden a3 düşünürken, şimdi sadece eski aracımla işim oldukça trafiğe çıkıyorum.

• Donanımcı Aras kullanıcısına yanıt
    Hocam 3.20 alırsam m paketten aşağısını düşünmüyorum çeşitli sebeplerden dolayı.40. yılıda 1 sene falan kullanıp daha sonra quattro bir araca geçebileceğim bir basamak gibi düşünüyorum. Hem biraz arkadan itiş keyfi yaşarım. Yılda 15 bin civarı km yapıyorum bu arada.

Bütçeyi biraz zorlamam gerekecek quattro için. Ama işte insan a4 gibi bir aracı alırken bir golfle aynı motoru olmasın istiyor ya da çok benzer diyelim.

Aslında şöyle bir ilan var, istediğim sport paket değil tabi ama 200'e pazarlık biter gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeratthull -- 12 Nisan 2017; 11:6:1 >

• quote:

Hocam 3.20 alırsam m paketten aşağısını düşünmüyorum çeşitli sebeplerden dolayı.40. yılıda 1 sene falan kullanıp daha sonra quattro bir araca geçebileceğim bir basamak gibi düşünüyorum. Hem biraz arkadan itiş keyfi yaşarım. Yılda 15 bin civarı km yapıyorum bu arada.

Bütçeyi biraz zorlamam gerekecek quattro için. Ama işte insan a4 gibi bir aracı alırken bir golfle aynı motoru olmasın istiyor ya da çok benzer diyelim.

Aslındahttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-kolatlardan-2016-a4-2.0-tdi-quattro-design-10.000-km-dogus-408649234/detay şöyle bir ilan var, istediğim sport paket değil tabi ama 200'e pazarlık biter gibi.

golf-a4 aynı motor derseniz 1.6 dci renault motoru kullanan c serisi kullanıcıları ne yapsın? bence bu aynı motor-ortak parça işine pek takılmayın derim.

• El Gato Negro kullanıcısına yanıt
    Hocam ne bileyim insan alınca şöyle bir quattro falan olsun istiyor, dediğim gibi belki şimdi 40. yıl alıp seneye bu aylarda değiştiririm. ied motorun hızlanması güzel gerçekten, yakıt tüketimleri de benzer gibi duruyor.
  • quote:

Hocam ne bileyim insan alınca şöyle bir quattro falan olsun istiyor, dediğim gibi belki şimdi 40. yıl alıp seneye bu aylarda değiştiririm. ied motorun hızlanması güzel gerçekten, yakıt tüketimleri de benzer gibi duruyor.

o ayrı hocam, quatro farklı dünya. bmw de farklı bir araç. bakın ben 6 sene passat kullandıktan sonra a4e geçtim ve aralarında cidden fark var. bazılarının dediği gibi "süslü vw" değil audiler. öyle olsa yılda 2 milyona yakın aracı o yüksek fiyatlarda dünyada nasıl satsın bu marka?
  • ben 2 yıl boyunca 3.20ied kullandım, aracım Luxury Line'dı. şu an A4 B8 kasa şirket aracını kullanıyorum, B9 kasa siparişin gelmesini bekliyorum. kullandığım B8 2.0TDI 150 bg araba. performans açısından kesinlikle BMW derim (bu kıyas büyük oranla 1.4TFSI motor için de geçerli) ancak konfor olayında kesinlikle Audi. 3.20ied çok atak bir araba ve o motor ve ZF son yılların en iyi kombinasyonu bence. BMW bana sert geliyor ve kasa artık eskidi gözümde. arkadan çekiş olayı büyük oranda eğlence için. hafif viraj alırken bile oldukça keyif alıyordum. ama konforlu kullanımda önden çekişin bir götürüsü yok. donanım olarak 40.yıl çok başarılı ama çok pahalı. Design+Navi+Led kombinasyonlu bir araç bulabilirseniz A4 derim. sonuç olarak konfor mu performans mı kararı bence sizinki. ha quatro 2.0tdi bulursanız bütçenize göre, hem konfor hem performans olarak sizi daha çok tatmin eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerrami -- 12 Nisan 2017; 13:25:38 >

• Kerrami K kullanıcısına yanıt
    Hocam 160 bin civarında az kilometreli 40. yıllar var alabileceğim(10-20 bin km bandında) Hani bir kez arkadan itişli bir araç almak istiyorum aslında, yoksa a4 ağır basıyor. Ama design üstüne navigasyon gelirse fiyat çok yükseliyor. Bir de ben sport paketi beğendim daha çok.

Bmw'de aracın yüzü eskidi biraz haklısınız makyajlanalı 1.5 yıl oldu ama, aracın kendisi eskidi. Kafamı o karıştıyor. Alıp seneye bu aylarda satmak gibi bir planım var aslında, hem hevesimi alırım. Sonraki alacağım araç quattro bir audi olur zaten. Kararsızlıktan düşüp bayılacağım artık ama:)
  • bence iki aracı da showroom'a gidip test et hocam. hangisi daha keyifli gelirse onu al. sonuçta ikisinin de zevki ayrı, ikisi de aldıktan sonra pişman etmeyecek arabalar. bence güzel bir kararsızlık BMW ile Audi arasında kalmak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerrami

ben 2 yıl boyunca 3.20ied kullandım, aracım Luxury Line'dı. şu an A4 B8 kasa şirket aracını kullanıyorum, B9 kasa siparişin gelmesini bekliyorum. kullandığım B8 2.0TDI 150 bg araba. performans açısından kesinlikle BMW derim (bu kıyas büyük oranla 1.4TFSI motor için de geçerli) ancak konfor olayında kesinlikle Audi. 3.20ied çok atak bir araba ve o motor ve ZF son yılların en iyi kombinasyonu bence. BMW bana sert geliyor ve kasa artık eskidi gözümde. arkadan çekiş olayı büyük oranda eğlence için. hafif viraj alırken bile oldukça keyif alıyordum. ama konforlu kullanımda önden çekişin bir götürüsü yok. donanım olarak 40.yıl çok başarılı ama çok pahalı. Design+Navi+Led kombinasyonlu bir araç bulabilirseniz A4 derim. sonuç olarak konfor mu performans mı kararı bence sizinki. ha quatro 2.0tdi bulursanız bütçenize göre, hem konfor hem performans olarak sizi daha çok tatmin eder.

luxury line gerçek deri sıkıntı yarattı mı sizde?

150hp ile 170hp arasında hem güç farkı var hem şanzuman (zf) aktarma farkı var...

ani kalkışlarda önden çekerin patiye kalması da ayrı bi sıkıntı.

cevap yazan arkadaş 40.yılı basamak olarak kullanmayı düşünüyorum demiş bana, dostum yazık edersin parana. bmw'ci biriyim belki ama a4 quattro almadan evvel gidip üretimi sonlanacak bir arabayı almak iki kere zarar ettirir sana.

vermiş olduğun linkteki araç da 190bin TL teklif sun. verirse kaçırma derim şahsi fikrimdir.

• Kerrami K kullanıcısına yanıt
    Hocam 2 gündür Audi showroomdaydım neredeyse. Son anda vazgeçince oradaki araçtan teste çıkmama kararı aldım. Yaşadığım şehirde de bayi yok, pişmanım:) Ama aracı alsam da oradakini almayacağım için test etmek istemedim açıkçası. Şu anda 3.20'ye doğru baya bir kaydım ama bakalım. Fırsatta yok ki gideyim araçlara bakayım vs. Gerçekten zaman isteyen bir şey araç almak.
    Bmw'den zarar mı ederim sizce? Nihai istediğim araç a5 aslında basamak olarak kullanacağım derken, daha sonra a4 değil, a5 almak istiyorum. Çevremde 2 tane 3 serisi kullanan arkadaşım var, bu araçtan kesinlikle zarar etmezsin diyorlar.(40. yıldan)
    bendeki Luxury line sensatec suni deri ile gelen seridendi. yazın deri çok sıkıntı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerrami

bendeki Luxury line sensatec suni deri ile gelen seridendi. yazın deri çok sıkıntı.

bu yüzden merak ettim ben de...

suni deri araçla teste çıkmıştım (520i yeni gelmişti o zaman) yazın fena terletti. ki 10 dk sürdüm aracı

gerçek deride böyle bir şey yok sanırım... o yüzden merak ettim.

* * *

ben olsam M paket değil de luxury line plus alır, hem ses sistemi hem de gerçek derinin tadını çıkartırdım. fiyat farkı da cebime kalırdı ama özel durum var sanırım (bu mesajı diğer arkadaşımıza yazdım)

zarardan kastım bmw oluşundan değil, 320 40. yıl alıp 1-2 sene içinde satacaksınız ve a4 değerlenmeye devam edecek. bu açıdan bakın.

ben bugün nakti cebime koyup pazara çıksam, ya f10 520i premium alırım ya da f30 320i luxury line plus. (ikisi de ikinci el)

bunun üstündeki doluluklar ikinci elde elde patlar. kullanışlılık da göreceli.

a4 konusuna geri dönücek olursak, eğer 190-200bin liraya kadar bütçem olsaydı şayet, gider a4 quattro alır hem güç hem de 4 çekerin konforunu yaşardım doyasıya. üstelik yeni kasa, güncel görünüm ve teknoloji. (şanzuman konusunda bilgim yok)

• Bende Mercede Bmw Audi de pek çok araç test ettikten sonra Audi de karar kıldım ama 3.20 de de aklım kalmadı değil. Fakat konforu Audi yanında geride kalıyordu Audi aldım param olsa bir tanede 3.20 alırmıyım almazdım. Performans konusunda üzmedi. Yakıt konusunda üzmedi. Araç seçimi konusunda test edip içinden en sevdiğinizi alın. Ben öyle yapıyorum. Saçı sakalı ağartmaya luzum yok mutlu olmak esas. Unutma sen mutlu olursan ailen de mutlu olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fotomen -- 12 Nisan 2017; 19:49:58 >
  • 1.4 tfsi motor yag eksiltir arkadaslar gayet normal birsey bu turbo motor sonucta

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

1.4 tfsi motor yag eksiltir arkadaslar gayet normal birsey bu turbo motor sonucta

6 sene tsi motorlu passat kullandım, gram yağ eksiltme olmadı.

1200kmde 0.5 l eksiltme nasıl normal olur? O zaman 3-4 bin km sonra motorda yağ kalmayacak bu hesapla..

Bakalım, takip edelim görelim gelişmeleri...

• quote:

Orijinalden alıntı: El Gato Negro

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

1.4 tfsi motor yag eksiltir arkadaslar gayet normal birsey bu turbo motor sonucta

6 sene tsi motorlu passat kullandım, gram yağ eksiltme olmadı.

1200kmde 0.5 l eksiltme nasıl normal olur? O zaman 3-4 bin km sonra motorda yağ kalmayacak bu hesapla..

Bakalım, takip edelim görelim gelişmeleri...

hocam dün aracımı yağ eksiltmesinden ötürü servise götürdüm, bi de baktırayım dedim uzun yol yapmadan evvel.

velhasıl çok enteresan, daha 4 ay önce koyduğum yağ, minimumun az altına inmişti.

araç audi değil ancak paylaşmak istedim. hiç yapmadığı şeyi yaptı

• dinamik modellere uygun krom eksoz ucu almak istiyorum. nette aradım ama pek b9 kasaya uygun ürün yok. audinin web sitesi de 200 + tl istiyor. uyumlu güzel bir ürün var mı bizim araçlara?
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.