Şimdi Ara

AUDI A4 B9 (ANA KONU) (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11.756
Cevap
141
Favori
962.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dediğim gibi hatırladığım kadarıyla araç 0 km deyken de yağ seviyesi maximumda değildi diğer arkadaşlarda bakarlarsa kendi seviyelerine durum anlaşılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • El Gato Negro kullanıcısına yanıt
    Haberdar ederseniz sevinirim.

• Merhaba aarkadaşlar bende Audi a4 2016 sahibiyim. Kasko için hangi şirketi tercih ediyorsunuz?Sompo nasıldır?Teşekkürler.

• fotomen F kullanıcısına yanıt
    Ben aracımın kaskosunu 2001 den beri allianz'dan alıyorum. İndirim tavandan, 7 taksit 1005 tlye yaptırdım ocak ortasında.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • elano68 kullanıcısına yanıt
    Bende öyle bir şey yoktu bunda da yok,Tfsi için konuşuyorsanız o başka.

Bence yağ seviyesi normal sonuçta minumuma düşmemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurFB1453 -- 10 Nisan 2017; 22:04:30 >
  • OnurFB1453 kullanıcısına yanıt
    Tfsi motorlarda zaten bu sorun.
    https://forum.donanimhaber.com/audi-1-8tfsi-ve-yag-yakma--77202897

• M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    size pm gönderdim ama sanırım pm kabul etmiyorsunuz. size jantla ilgili bir sorumolacaktı. pm yoluyla bana ulaşırsanız sevinirim.
    Yeni araçlarda ilk 15 bine kadar yağ eksiltme olurmuş diye biliyorum.

• Benim araç TDI ama bendede durum aynı anormal bir şey yok bence.

AUDI A4 B9  (ANA KONU)

AUDI A4 B9  (ANA KONU)

• Bugün servise gittim. Showroomdaki 0 bir arabaya baktık onda da yağ seviyesi max da değildi. Benim araca 0.5 l den biraz az yağ eklemişler. Yağın parasını da bana yazdılar bu arada. Kontrol edin, eksilme sürerse inceleme başlatacağız dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Gato Negro -- 11 Nisan 2017; 18:33:25 >
  • Az önce dediğim gibi servisteydim cruise fontrol montajı için. Yaklaşık 4 saat sürdü, bu arada ikame araç istedim gaziantepde dolandım. Direksiyon etrafındakı kollar bir bütün olarak tamamen değişmiş, çıkan kolları bagaja koymuşlar. Hediyesi 1380 tl.. Israrla koltuk koruma yaptırın dedi servis danışmanlarından biri (sürücü koltuğunda hafif kararma vardı). Fiyatı 600 tl olur dedi, vazgeçtim. Yaptırmak ayrı dert, yıkamacılarda da özel solüsyonunu götürmek ve onunla sildirmek gerekiyormuş. Ne diyorsunuz bu işe? Bana gereksiz ve çok pahalı geldi.

Showroomda bir tane desing edition dışı manhatten gri içi nugat kahve deri avant vardı, bayıldım resmen. Etiket fiyatı 245 bin tl idi, st ne oluru ne diye sordum 190 bin tl dedi (pazarlık öncesi).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Gato Negro -- 11 Nisan 2017; 19:44:47 >

• Aracımın devrini bugün verdim. Yeni sahibi de umarım keyifle kazasız belasız kullanır inşallah.

Sorum; bu hafta 1.4 TFSİ Sport donanıma fiyat alan oldu mu acaba? 2017 model de olabilir 2016 da. Bir de %0 60 ay faiz kampanyasi sadece 2016 modeller için mi yoksa 2017 modelleri de kapsıyor mu? Bilen varsa şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.L.Crassus -- 11 Nisan 2017; 19:41:52 >
    Hocam ; 2016 model miydi 2017 mi Showroom'da baktığınız Avant ? Sayg.

• quote:

Orijinalden alıntı: M.L.Crassus

Hocam ; 2016 model miydi 2017 mi Showroom'da baktığınız Avant ? Sayg.

Özel olarak sormadım ama led far yoktu, o nedenle '16 olması lazım...

• quote:

Orijinalden alıntı: M.L.Crassus

Aracımın devrini bugün verdim. Yeni sahibi de umarım keyifle kazasız belasız kullanır inşallah.

Sorum; bu hafta 1.4 TFSİ Sport donanıma fiyat alan oldu mu acaba? 2017 model de olabilir 2016 da. Bir de %0 60 ay faiz kampanyasi sadece 2016 modeller için mi yoksa 2017 modelleri de kapsıyor mu? Bilen varsa şimdiden teşekkürler.

AUDI A4 B9  (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Gato Negro -- 11 Nisan 2017; 20:06:34 >

• Arkadaşlar Sport paket+ led farklar+ ön koltuk ısıtma+ metalik renk için 177 bin fiyat aldım, sizce nasıl? 175'e zorlamayı düşünüyorum.
  • Hocam; araç 2017 mi 2016 mı acaba? Tşk.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zerathull

Arkadaşlar Sport paket+ led farklar+ ön koltuk ısıtma+ metalik renk için 177 bin fiyat aldım, sizce nasıl? 175'e zorlamayı düşünüyorum.

Fiyat çok iyi bence. Spor paket ve led far için o fiyatı bulduysanız kaçırmayın derim.

• M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    2016 hocam, 2017 mümkün değil.
    Buldum da 2016 model tabi. 10.000 km civarı 40. yıl ile bu araç arasındayım, karar veremiyorum ya Arkadan itişli bir araç almak istiyordum, bu a4 piyangodan çıktı bir anda. Sport'un iç dizaynı falanda gerçekten etkileyici, şu araç arkadan itiş olsa 1 sn düşünmezdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeratthull -- 12 Nisan 2017; 10:16:6 >
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.