Şimdi Ara

AUDI A4 B9 (ANA KONU) (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.756
Cevap
141
Favori
962.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dynamic Light Asist özelliği diyebiliriz. Kısa uzun otomatik geçiş, karşı yönden gelene perdeleme atma özelliği vs var Matrix Led'te.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.L.Crassus

Dynamic Light Asist özelliği diyebiliriz. Kısa uzun otomatik geçiş, karşı yönden gelene perdeleme atma özelliği vs var Matrix Led'te.

arka stoplarda led oluyor galiba matrix ledle öyle yazıyor şimdi bende olan matrixmi acaba ?
  • cihanair kullanıcısına yanıt
    Sizin arka stoplar ledtir zaten çünkü farlar led de olsa matrix de olsa stoplar bununla birlikte led geliyor.

Sizin farlar yukarıdaki görselde gördüğüm kadarıyla 3 bölmeli ve dolayısıyla normal led. 4 bölmeliler matrix led.

• Kerrami K kullanıcısına yanıt
    Üzdünüz. Ön farlar neysede aydınlatması vs. güzel, arka farlar led olsaydı iyiydi :).

• Şimdi a4 tfsi düşünülebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: alphi3458

Şimdi a4 tfsi düşünülebilir

Tek sorun bu 2017lerde fiyat ne olacak? 161-162 ye alınan design donanım kaça satılacak? Bütün mesele bu...

• Bugün arabaya gittiğimde bagaj sonuna kadar açıktı. Bu 1-2 kere daha olduğu için normal diyip yoluma devam ettim sonra avm ye gittim çıkınca baktım bu sefer dört cam ve sunroof açık. Anahtara 2-3 sn. basınca komple açıldığını biliyorum da ben bir şeye basmadım etmedim niye böyle oluyor anlamadım. Sistemde bir bozukluk mu var acaba?

AUDI A4 B9  (ANA KONU)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurFB1453

Bugün arabaya gittiğimde bagaj sonuna kadar açıktı. Bu 1-2 kere daha olduğu için normal diyip yoluma devam ettim sonra avm ye gittim çıkınca baktım bu sefer dört cam ve sunroof açık. Anahtara 2-3 sn. basınca komple açıldığını biliyorum da ben bir şeye basmadım etmedim niye böyle oluyor anlamadım. Sistemde bir bozukluk mu var acaba?

AUDI A4 B9  (ANA KONU)

Hangi cebiniZe koydunuz acaba? Bazen cepteyken basılı kalıyor bir yere temas edince veya üzerine oturunca.

• OnurFB1453 kullanıcısına yanıt
    Cam ve sunroof sonuna kadar açık olsaydı aklıma aracınızın ıslak da olması nedeniyle tek olasılık gelecekti. VAG araçlarında ön camdaki yağmur sensörü kodlanarak aracın yağmur anında sunroof ve camları kendisi kapanır hale getirilebiliyor. Bu bazen hatayla ters çalışabiliyor. Arkadaşım kendisi ayarlarken Sunroof'u istemeden yağmurda açılır hale getirmişti bir süre Bu sensör veya modül hatası nedeniyle de gerçekleşebilir pek tabiki. Ancak sizin camların ve sunroofun araç ıslak olmasına rağmen yarım açık pozisyonda olması benim de aklıma sadece hatayla basılı kalmış olma olasılığını getiriyor. Araçtan belli bir uzaklığa gidene kadar anahtar elinizde kalsın ve bu olay tekrarlanacak mı kontrol edin isterseniz. Özellikle yağmurlu havaya veya aracın ıslak olduğu bir zamana denk gelirse üstteki olasılık aklınızda bulunsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.L.Crassus -- 8 Nisan 2017; 10:22:26 >

• Ben de geçen sabah bagajı açık buldum. Binadan 5. kattan anahtar elimde yüryerek inmiştim. Herhalde bagaj butonuna bastım dedim. Ertesi gün bilerek daha binanın içindeyken butona bastım ve evet bagaj açıktı!

Neyse iddiamı ben ST lerden alarak yapmıştım.
    Yalancı olmamak için emin olamadığım için kesin olacak diyememiştik.
    Ama sanırım dediğimiz doğru çıkmış....
    Bence de böyle satılalılar.Hadi ön Xenon oalbilir.Ama arka farlar Led olmazsa araba kendini göstermiyor hakikaten..
  • Şu sağ yan aynayı vitesi geriye takınca aşağıya inecek şekilde ayarlayan var mı? Kitapcığı okudum ama beceremedim nasıl olduysa!

• quote:

Orijinalden alıntı: El Gato Negro

Şu sağ yan aynayı vitesi geriye takınca aşağıya inecek şekilde ayarlayan var mı? Kitapcığı okudum ama beceremedim nasıl olduysa!

Ben şu an A4 B8 kullanıyorum. Ayna ayar düğmesinin sağ aynada durması gerekiyor. Bu şekilde geri vitese alıp aynayı ayarlarsanız, D ye aldığınızda ve biraz ilerlediğinizde düzelmesi ve her R ye aldığınızda ayarladığınız pozisyona gelmesi lazım. Ama dediğim gibi ayna ayarı her zaman sağ aynada durmalı. Muhtemelen B9'da da bu şekilde oluyordur.

Yanıt için teşekkürler. Ben de öyle denedim ama nedense olmadı. Yarın tekrar deneyeyim bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kerrami

quote:

Orijinalden alıntı: El Gato Negro

Şu sağ yan aynayı vitesi geriye takınca aşağıya inecek şekilde ayarlayan var mı? Kitapcığı okudum ama beceremedim nasıl olduysa!

Ben şu an A4 B8 kullanıyorum. Ayna ayar düğmesinin sağ aynada durması gerekiyor. Bu şekilde geri vitese alıp aynayı ayarlarsanız, D ye aldığınızda ve biraz ilerlediğinizde düzelmesi ve her R ye aldığınızda ayarladığınız pozisyona gelmesi lazım. Ama dediğim gibi ayna ayarı her zaman sağ aynada durmalı. Muhtemelen B9'da da bu şekilde oluyordur.

Bu sabah ayna işini dediğiniz gibi yaptım ve çalıştı. Teşekkürler.

• araç 1150 km oldu.. geçenlerde baktım yağ seviyesi max da idi, bu sabah baktım bir miktar düşüş var.sizce normal midir bu? bu kadar az kmde bu kadar azalma bana pek de normal gelmedi. diğer tfsi kullanıcıları ne diyor bu işe? araç hiç zorlanmadı bu arada..
    AUDI A4 B9  (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Gato Negro -- 10 Nisan 2017; 9:46:1 >

• El Gato Negro kullanıcısına yanıt
    rica ederim, güzel günlerde kullanın aracınızı. ben de şirketimin çalıştığı filodan 2017 model A4 siparişini bekliyorum. umarım en yakın zamanda aranıza katılacağım :)
  • El Gato Negro kullanıcısına yanıt
    Bizim araçta 1400 km civarında, yağ seviyesi aynı gibi sizinkiyle ayrıca ilk aldığımda da bakmıştım hatırladığım kadarıyla seviye tam değildi ve yine bu civarlardaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hkn08 -- 10 Nisan 2017; 20:8:26 >
  • Hkn08 H kullanıcısına yanıt
    Yanıt için teşekkürler. Yarın servise gideceğim cruise control montajı için. Bakalım onlar ne diyecekler?

• Bi onceki kasadaki yag yakma sorunu bu kasada da devam ediyor gordugum kadariyla.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.