Şimdi Ara

AUDI A4 B9 (ANA KONU) (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.756
Cevap
141
Favori
962.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynı parça olmalı hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A4 1.4 TFSİ 150 PS DYNAMİC PAKET SUNROOFLU 151.500 2016 "0" km teklif aldım sizce iyi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.L.Crassus

A4 için cevap veren olacaktır hocam ama ben süreci örneklendirmek açısından beyanda bulunmak isterim. A3 Sedan aracıma ( Ambition ) Cruise olmadığı için ben de yetkili serviste taktırdım. Linkini attığınız ürün orijinal. Aynen bu şekilde kollu Audi cruiseları. Montaj yapıldıktan sonra üründen çıkan kodu aynen Crack dosyası gibi Almanya Audi'ye geçip araç şasisine tanımlıyorlar aracı online olarak bilgisayara bağlayıp. Böylelikle sonraki servislerde araç yazılımı güncellense dahi Cruise çalışmaya devam ediyor. Şasiye tanımlama yapılmazsa ilk servis ziyaretinizden sonra yazılım güncelleme yaparlarsa aracınız Cruise'u tanımıyor. Ayrıca benim araca montaj yapıldıktan sonra direksiyon dönerken icinden kablolarin geçtiği bir parça zarar görmüş direksiyon ses yapmaya başlamıştı. Buna da servis açarak yeni parça istediler ve ücretsiz bu parça da değişti . Bu parça degistikten sonra cruise'u ilk montajlarında üstte belirttiğim tanımlamayı yapmadıkları için Cruise çalışmaz oldu ve 3.kez servise giderek Cruise'u tanımlatmam gerekti. Sonuç olarak VW servisinin bu işlemi yapacağını zannetmiyorum çünkü Almanya Audi'ye bağlanamazlar. Montajı yapsalar da direksiyonda benim yaşadığım sorunu yaşarsanız Audi servisi çözüm üretir mi emin değilim.

Cruise control taktırma süreci aynen sizin söylediğiniz gibi, ben st.ye neden cruise en azından bazı donanımlarda standart değil diye sormuştum, Bmw' de bundan ötürü insanların yıllardır sıkıntı yaşadıklarını söyledim, st. Aracla beraber getirirlerse vergiden ötürü maliyetin fazla olduğunu serviste takıp bilgisayar'dan Almanya'ya onaylattırdıklarını söylemişti.

• Merhaba

Konuyu biraz okudum Dynamic 1.4 tfsi için 150-160 Bin TL Rakamlardan bahsediliyor.Liste fiyatı 192 Bin tl gözüküyor.Bu kadar indirim yapıyorlarmı?
  • redbul_540 kullanıcısına yanıt
    Yapıyorlar.. Ben birkaç opsiyon eklenmiş dinamik avantı 152 ye aldım 2 ay önce (euro 4 küsür tl idi) ama benimki biraz tanıdık vasıtasıyla oldu..

• quote:

Orijinalden alıntı: El Gato Negro

Yapıyorlar.. Ben birkaç opsiyon eklenmiş dinamik avantı 152 ye aldım 2 ay önce (euro 4 küsür tl idi) ama benimki biraz tanıdık vasıtasıyla oldu..

Gerçekten bedava almışsınız.Aynı motora sahip Prestige superb bile aynı fiyat.Audi A4 Neree Superb nere
  • Geçen kasım ayında a4 2016 için 126.600tl fiyat teklifi veriyorlardı maslak audi, şimdi ise 152 bedava görünür olmuş bence alacak olan varsa sıkı pazarlıkla daha uyguna alabilir. Audi çok satmayan araçta sıkı indirimlere imkan tanıyor, a3 1.0 tfsi da yaptıkları gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖzGüR-LüK

Geçen kasım ayında a4 2016 için 126.600tl fiyat teklifi veriyorlardı maslak audi, şimdi ise 152 bedava görünür olmuş bence alacak olan varsa sıkı pazarlıkla daha uyguna alabilir. Audi çok satmayan araçta sıkı indirimlere imkan tanıyor, a3 1.0 tfsi da yaptıkları gibi.

iyi taktik...

d segmenti araca 1.4 benzinli 200bin fiyat çek, sonra 150'den verince tüketici haz alsın...

tek suç bunların değil tabi. iyi irdelersek suç bizlerin...
  • 115binTL den satılan Megane'ları ne yapacağız yada 90binTL Egea ? Sorun taktikten ziyade vergi sisteminde. Gelen vergi oturuyor, piyasa çökmesin diye kalıcı oluyor. İnsanlar da mecburen fiyatlara alışıyor veya alışmış gibi yapıyor. Almanya'da 2.eli 10binAvro Cayenne almak mümkün, bizdeki 2.eli nedir 2009 model Cayennelerin ? Bu vergi sistemi bu rutinde devam ettigi sürece 1.4 benzinli 200binTL olmuş , az bile

• ya, şimdi yazacağım ama doğuşu savunuyorum diyecekler.
    geçen ekim ayında sunrooflu dinamik avantı komşum 132 bin tlye aldı. açdım baktım mb euro kuru 3.35-3.40 aralığındaymış. şimdi ne kadar herkes biliyordur. üstüne de %15 ötv güncellemesi geldi. ne olmasını bekliyorsunuz? kimsenin 152yi bedava gördüğü yok ama ekonominin içinde bulunduğu durum belli. 2-3 ay önce 5 tl olan anamur muzunun fiyatı olmuş 7-8 tl ne oldu da arttı bu fiyatlar? neyin fiyatı yerinde kaldı maaşlar haricinde?

burada doğuşun hiç mi suçu yok? tabi ki var. ilan ettikleri fiyat listesi ile gerçek fiyatlar arasında muazzam fark var, ve bunu yedirebildiğine iteliyor tabiri caizse. emin olun liste fiyatlarını düşük (gerçekçi) tutsunlar, satışları artar, çünkü birçok kişi liste fiyatına bakıp aklından bile geçirmiyor audinin kapısımdan içeri girmeyi...

• quote:

Orijinalden alıntı: El Gato Negro

ya, şimdi yazacağım ama doğuşu savunuyorum diyecekler.
    geçen ekim ayında sunrooflu dinamik avantı komşum 132 bin tlye aldı. açdım baktım mb euro kuru 3.35-3.40 aralığındaymış. şimdi ne kadar herkes biliyordur. üstüne de %15 ötv güncellemesi geldi. ne olmasını bekliyorsunuz? kimsenin 152yi bedava gördüğü yok ama ekonominin içinde bulunduğu durum belli. 2-3 ay önce 5 tl olan anamur muzunun fiyatı olmuş 7-8 tl ne oldu da arttı bu fiyatlar? neyin fiyatı yerinde kaldı maaşlar haricinde?

burada doğuşun hiç mi suçu yok? tabi ki var. ilan ettikleri fiyat listesi ile gerçek fiyatlar arasında muazzam fark var, ve bunu yedirebildiğine iteliyor tabiri caizse. emin olun liste fiyatlarını düşük (gerçekçi) tutsunlar, satışları artar, çünkü birçok kişi liste fiyatına bakıp aklından bile geçirmiyor audinin kapısımdan içeri girmeyi...

peki kimler yiyor? mesela bu foruma girenler yemez.

ben bugün audi alsam sizi veya diğer arkadaşları kaale alır fiyat isterim sizden.

st önüne çat diye fiyatı koyarım, oralardan verirse alırım yok liste verirse çeker çıkarım.

peki böyle mi olmalı? sizce yediriyor mu? yani o fiyatlardan alan var mı?

biz donanımhaberciler olarak hadi bilinçliyiz... 2010dan beri bmw 3 serisi başlıklarında yazarım. 2 sene de kullandım (ingilterede) ne biliyosam yazıyorum, yazıyorlar.

ama forumdan olmayanlar? onlara indirim yok mu? bilemedim...

benim sitemim 200den 150ye inen fiyat skalasına, yoksa emlakçıyım enflasyonu en çok biz hissediyoruz. adam geçen sene 500 lira istediği eve şimdi 600 lira istiyor. sebep dolar arttı.

kapıyı gösteriyorum müşteriye, ederinden fazla hiç bir mülkü portföyüme katmıyorum. dürüstlüğümden mi yoksa üşendiğimden mi bilmiyorum ancak bana ters geliyor.

• Donanımcı Aras kullanıcısına yanıt
    Hocam ; fazla fark etmiyor bilen ve bilmeyene verdikleri fiyat. Kapıdan giren kim olursa olsun 191k liste fiyati olan araca zaten 155k teklif veriyorlar. Siz pazarlık yaparsınız 154.6k olur bilemedik 154k olur. Gidip de birisi iyi pazarlık yaptığı için aynı araca ( tanıdık veya Doğuş personel indirimi yoksa yada bayinin mutlaka satmak istediği bir arac degilse) 150k fiyat vermezler. Ben bu oranda bir fark hiç görmedim. Bayiler arasında bile aynı donanimda araçta fazla oynama olmuyor şehir değişmedikçe. İstanbul teklifleri bayi çokluğu nedeniyle diğer illerden hep bir miktar düşük zaten.

• Cihan Hocam ; bir ara ortalama hız ve ortalama tüketim bilgisi alsak ; km artmaya başlamıştır sanıyorum fikir verecek kadar.

• Merhaba arkadaşlar

Daha önce bahsettiğim terim sesi kaynağını buldum ön cam üfleme fanı içindeki ızgaradan geliyor. Servis göğüsü sökmeden kesebilir umarım.

Yakıt sarfiyatı konusunda 6600 km oldu ortalama 7.8 Lt hız 40 . Hafta sonu batman Diyarbakır yaptım 120 km sabit hız birazda şehirde dolaştım ortalama 5.4 lt sarfiyat gösterdi.

• Hocalar günaydın a4 alma arefesindeyim dun dynamic ici bej olan matrix farli sunrooflu için 170 bin fiyat aldım sizce nasıldır ve istanbul ici yakıtlar nasildir

• quote:

Orijinalden alıntı: drismailbb

Hocalar günaydın a4 alma arefesindeyim dun dynamic ici bej olan matrix farli sunrooflu için 170 bin fiyat aldım sizce nasıldır ve istanbul ici yakıtlar nasildir

Matrix farlar çok güzel ama yaklaşık 20 bin fark çok fazla geldi bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: drismailbb

Hocalar günaydın a4 alma arefesindeyim dun dynamic ici bej olan matrix farli sunrooflu için 170 bin fiyat aldım sizce nasıldır ve istanbul ici yakıtlar nasildir

Hocam ; Design veya Sport icin de fiyat alsanız aslında. Dynamic üzerine opsiyon da olsa bir Design yada Sport ödemesi yapmak ileride 2.elde üzebilir düşüncesindeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: M.L.Crassus

Cihan Hocam ; bir ara ortalama hız ve ortalama tüketim bilgisi alsak ; km artmaya başlamıştır sanıyorum fikir verecek kadar.

en kısa zamanda bilgi vericem ama ben biraz gazladım :)
  • 2.0 TDI 190 lık quattro ile full depo uzun yol yapan var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cam filimi kaput koruma koltuk koruma yapildi bugun

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.