Şimdi Ara

AUDI A4 B9 (ANA KONU) (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11.748
Cevap
141
Favori
959.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: Donanımcı Aras

quote:

quote:

quote:

Audi ne olursun zf'ye gec :(

fark hissettiriyor mu?

Cok net bir sekilde belli oluyor

tek bir cümle ile tanımlasan Cihan abi? Ne dersin?

vites geçişleri mi sarsıntılı? yoksa dip gazlarda ya da hafif gazlamalarda alt vitese inme kararsızlığı gibi mi?

Cift kavrama sanziman bu sadece yagli sistem torka dayanikli vites gecisleri falan tabiki kusursuz ama tam otomatik daha net daha keyifli

Audi neden sadece 3000 motorda zf kullaniyor anlamiyorum zf daha pahali sanirim maliyet acisindan

kararsızlık var mı peki.?

• cihanair kullanıcısına yanıt
    Bir de dinamik moda alıp dene,araba asfaltda yağ gibi kayıyor:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Audi ne olursun zf'ye gec :(

fark hissettiriyor mu?

Cok net bir sekilde belli oluyor

tek bir cümle ile tanımlasan Cihan abi? Ne dersin?

vites geçişleri mi sarsıntılı? yoksa dip gazlarda ya da hafif gazlamalarda alt vitese inme kararsızlığı gibi mi?

Cift kavrama sanziman bu sadece yagli sistem torka dayanikli vites gecisleri falan tabiki kusursuz ama tam otomatik daha net daha keyifli

Audi neden sadece 3000 motorda zf kullaniyor anlamiyorum zf daha pahali sanirim maliyet acisindan

kararsızlık var mı peki.?

Kararsizlik yok ama cift kavrama oldugu belli oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: M.L.Crassus

Hocam ; bu kadar ödemeden sonra demeyeydin iyiydi

Araba 2000 dizel vergisi cok 3.20 d alsak seneye kasa degisecek hic bir anlami kalmayacak problem yok zaten sadece tam otomatik daha net daha iyi

Maalesef, bu vergi olayı da bizlerin ayıbı değil. Sebep olanlar utansın. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Aracımı satınca ( satışa çıktım ) 1.4 TFSi ile gruba katılabilirim. Gonul elbette Quattro TDi ister ama baskalarinin ayıbı bizim hayallerimizi öteliyor, yapacak birşey yok. Hayırlısı olsun.

• quote:

quote:

quote:

Hocam ; bu kadar ödemeden sonra demeyeydin iyiydi

Araba 2000 dizel vergisi cok 3.20 d alsak seneye kasa degisecek hic bir anlami kalmayacak problem yok zaten sadece tam otomatik daha net daha iyi

Maalesef, bu vergi olayı da bizlerin ayıbı değil. Sebep olanlar utansın. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Aracımı satınca ( satışa çıktım ) 1.4 TFSi ile gruba katılabilirim. Gonul elbette Quattro TDi ister ama baskalarinin ayıbı bizim hayallerimizi öteliyor, yapacak birşey yok. Hayırlısı olsun.

İnşallah sizi de burada yakında görürüz o zaman.

• El Gato Negro kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam. 2 ihtimalim var, ya aracımı satıp daha düşük fiyatlı alım satımı zahmetsiz 2.el bir araç alarak ( Civic - Egea - Jetta vb.) konut kredimi sıfırlamak , A4 planimi 1 sene ertelemek yada gözümü karartıp krediyi olduğu gibi bırakıp beklemeden A4'e girmek. Hele aracımı satayım hayırlısıyla o anki ruh halimize göre tercihimiz belli olacak hayirlisiyla. Özellikle Glacier Avant'ları fena gözüme kestirmiş durumdayım. 2.çocuk da gelmeden evvel Avant'a geçmek araç hacmi açısından da beni rahatlatabilir.

• Led far iyiki aldim 👍👍

• M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    Sizin için hayırlısı olsun.
    Avant gerçekten güzel. Ben 18 yıldır sw kullanıyorum ve avant gerçekten çok şık bana göre. Öyle klasik sw havası da pek yok bir önceki aracım olan varianta kıyasla. Kuvvetle tavsiye ederim.

• Arka süspansiyonlar opel insigniaya göre sert geldi bana, kısa kasislerde zıplatıyor sizdede durum aynı mı?

• Hkn08 H kullanıcısına yanıt
    İnsigniayı bilemem ama benim araçta 60 yanak lastik ve 16 jant var. Bana gayet konforlu geidi hatta b7 passattan bile daha konforlu diyebilirim.

• Arkadaşlar bagajın sağın ve solunda herhangi bir file yada tutacak yok çok saçma değilmi yahu birşey koyamıyoruz sizdedemi aynı ?
  • Benim avantta sağda solda fileli küçük bölmeler var aşağıda görüleceği gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: El Gato Negro

Benim avantta sağda solda fileli küçük bölmeler var aşağıda görüleceği gibi.

Hocam ; Avant'larda arka koltukta kol dayama var mı ?

Bu kullanışlı bagaj ve arka koltukta tavanın Station tasarım nedeniyle alçalmadan devam etmesi özellikle çocuklu kullanımda kolaylık açısından bana en cazibeli gelen yönü Avant'ın.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    Arka kol dayama var.
    Düz yükleme eşiği benim sw kullanmamda en büyük nedendir. Özellikle puset veya bavul yüklemek benim gibi bel fıtığı olan kişiler için çok faydalı.

• quote:

Film işini yakında halledeceğim.
    Ama jant işi nasıl olacak bilmiyorum. Orjinal 17 inch desing jantı arıyorum ama hem pek yok hem de olanlar tuzlu. Lastikle beraber 4-5 bin tl gerekiyor. Halledersem bu araca benzeyecek epey benim avant da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Gato Negro -- 25 Mart 2017; 20:41:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: El Gato Negro

Benim avantta sağda solda fileli küçük bölmeler var aşağıda görüleceği gibi.

Bizde yok :(

• quote:

Led far iyiki aldim 👍👍

Bu araca bende çok baktım, ilk söylediğim şu oldu. Dynamic alınmaz, led farsız hiç alınmaz, yolda led farsız görüyorum araca bakmıyorum bile, Doğuşun bu aracı en azından Design'dan itibaren led far standart getirmesi lazım, elektrikli koltuk benim içinde çok önemli değildi, çünkü tek kullanacaktım. Yalnız geri görüş ve ses sistemi iyi olurmuş. Ama çok iyi bir fiyata almışsınız, Ouattro virajlarda ve yüksek hızlarda nasıl. Çok güzel bir araç almışsınız kazasız belasız kullanın, dediğim gibi Ouattro' nun sürüşe katkısını yazarsanız sevinirim.

• Bu sayfadaki dinamik sahiplerini soğutacaksınız bu kadar laf ederek. Zaten 5-10 kişi var aktif forumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: leon_73

Bu sayfadaki dinamik sahiplerini soğutacaksınız bu kadar laf ederek. Zaten 5-10 kişi var aktif forumda.

beni etkilemez ama dediğiniz de yanlış sayılmaz. şunu unutmamak lazım. bu işler bir yandan bütçe işi bir yandan da şans işi. kişinin bütçesi ona yetmiş olabilir ya da aracı almak istediğinde istediği donanım olmayabilir ve düşük donanım almak zorunda kalabilir. renk işi gibi mesela. ben normal koşullarda beyaz almamaya neredeyse yemin etmiş gibiydim ama gittim almak zorunda kaldım. hep istediğim dışı kırmızı içi bej bir avanttı.

sonuçta motor şanzıman ve işçilik vs gibi konular her araçta (1.4 tfsi için konuşuyorum) standart. ha, olsaydı 3 bölgeli klima daha iyi olurdu ama olmadı ne yapalım diyorum geçiyorum. led far olsaydı tabi görsel olarak iyi olurdu ama halojenden gelen biri olarak beni xenon memnun etti mesela. jant-lastik olayı istenildiğinde çözülecek bir mevzu olduğu için saymıyorum bile. sonuçta bizim ülkemizde bir donanım çılgınlığı yaşanmıyor değil. elin almanı hala jant kapaklı manuel klimalı bmw mb ya da audilere biniyor ve binerken de gocunmuyor ama gidip büyük motorlu olanını tercih ediyor. biz büyük motorlusunu alamadığımız için kendimizi donanımla tatmin ediyoruz diye düşünüyorumm.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.