Şimdi Ara

AUDI A4 B9 (ANA KONU) (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.748
Cevap
141
Favori
959.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun cihan bey, güzel araç!

Artık konu sahibi olarak sizi burada daha sık görürüz herhalde

Bu arada design jantlarınıza talibim eğer daha büyük janta geçmek isterseniz...
  • Arkadaslar merhaba benim icin onemli olan

1) siyah olmasin

2) mutlaka sunroof olsun

3) mutlaka led far olsun

Giris paketinde digital klima yok arka havalandirma yok o kadar boski anlatamam

Butun bayileri aradim dogus merkez dahil istedigim

Araci bulamadim en sonunda bursa dogus aradi beni bir musterinin kredisi red olmus araba bosa cikti istedigim seyler olumca hemen aldim araci

2016 model araclarda var bu indirim hepsinde yani ama bu paket baska araba yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Arkadaslar merhaba benim icin onemli olan

1) siyah olmasin

2) mutlaka sunroof olsun

3) mutlaka led far olsun

Araci bulamadim en sonunda bursa dogus aradi beni bir musterinin kredisi red olmus araba bosa cikti istedigim seyler olumca hemen aldim araci

Benim araç dinamik ama üzerinde birkaç opsiyonu var. Design dan 2 önemli eksiği var 17 jant ve 3 bölgeli klima (birkaç trim farkı var ama benim için önemli değil)

En kıl olduğum şey arka havalandırma yok. 3 bölgeli dijital klima çok önemli değil benim için ama arka havalandırma konmaması audiye hiç ama hiç yakışmamış. Hadi jantı hallederim ama onu halledemem!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Gato Negro -- 20 Mart 2017; 20:17:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: El Gato Negro

quote:

1) siyah olmasin

2) mutlaka sunroof olsun

3) mutlaka led far olsun

Benim araç dinamik ama üzerinde birkaç opsiyonu var. Design dan 2 önemli eksiği var 17 jant ve 3 bölgeli klima (birkaç trim farkı var ama benim için önemli değil)

En kıl olduğum şey arka havalandırma yok. 3 bölgeli dijital klima çok önemli değil benim için ama arka havalandırma konmaması audiye hiç ama hiç yakışmamış. Hadi jantı hallederim ama onu halledemem!

Sunu gordum allah belani versin dogus dedim

Hemen olay yerini terk ettim

AUDI A4 B9  (ANA KONU)

AUDI A4 B9  (ANA KONU)

• quote:

1) siyah olmasin

2) mutlaka sunroof olsun

3) mutlaka led far olsun

Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Süper araç olmuş, iyi günlerde keyifle kullanın.
  • Hayirli olsun, Allah kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin.

Benim araçda iki pismanligim var biri geri gorus kamerâ biride elektrikli koltuk.

A3 ümde bose ses sistemi vardi on numaraydi. Eski a4'umdeki audi ses sistemide iyiydi. Bunuda ses sistemli aldim ama ses duzeyi bir onceki aracima gore dusuk,boyle olucagini bilseydim bang olufsen ekletirdim.
  • Sanırım bu araç design paketten aşşağı alınmaz.birde üstünüe virtual kokpit ve büyük ekran birde led far oldumu tamamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B0C0D9B26 -- 21 Mart 2017; 0:13:0 >
  • 2017 modeller led standart gelecek diye bir bilgi almıştım.Bakalım öyle olacak mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: certac

2017 modeller led standart gelecek diye bir bilgi almıştım.Bakalım öyle olacak mı ?

böyle olursa süper olur ama fiyat nasıl olacak acaba?
  • Herkese merhabalar araçlarmızı güzel günlerde kullanmak dileğiyle, xenon plus kullananlara bir sorum olacak sizde de uzun fara geçiş esnasında ışıkta bir titreme mevcut mu birde android auto konusunda bir bilgisi olan var mı güncellemeyle gelme ihtimali nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hkn08

Herkese merhabalar araçlarmızı güzel günlerde kullanmak dileğiyle, xenon plus kullananlara bir sorum olacak sizde de uzun fara geçiş esnasında ışıkta bir titreme mevcut mu birde android auto konusunda bir bilgisi olan var mı güncellemeyle gelme ihtimali nedir ?

bende uzunlara geçişte şu an için bir titreme yok. ama karanlıkta arabayı ilk kumandadan açtığımda kısa farlar bazen titreme yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurFB1453

Hayirli olsun, Allah kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin.

Benim araçda iki pismanligim var biri geri gorus kamerâ biride elektrikli koltuk.

A3 ümde bose ses sistemi vardi on numaraydi. Eski a4'umdeki audi ses sistemide iyiydi. Bunuda ses sistemli aldim ama ses duzeyi bir onceki aracima gore dusuk,boyle olucagini bilseydim bang olufsen ekletirdim.

Elektirikli koltuk arayacagim en son sey

Geri gorus kamerasi en kolayi taktiricam ben
  • El Gato Negro kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler müsait zamanda söylediğim titremeyi videoyla desteklemeye çalışacağım.
  • 2017 led standart duyumum var
  • 4 ay önce satın almadan sırf bu yüzden dönmüştüm.çShowroom da bir adet ledli aracı gördükten sonra Advence xenon plus dan soğumuştum.Özellikle arabanın arka lamba grubu ledsiz a3 gibi oluyor.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: alphi3458

2017 led standart duyumum var

Selamlar üstad. 2017'ler gelmeye başladı mı? Fiyat alabildin mi? Artış ne kadar 2016'lara kıyasla?
  • Dinamikte olmayan opsiyonlar 128 bin vermeme rağmen uyuz etmişti beni. Ancak 236 binlik arabada ekektrikli koltuk, cruise, geri dönüş, navigasyon, otomatik fren falan olmaması iyice garip.

Geri dönüşü garantiyi bozmadan nasıl taktıracaksınız?

Hayırlı olsun aracınız bu arada.
  • Geri dönüşü sırf kamera ile geçiştiremiyorsunuz beyinde takılması gerekiyor yaklaşık 2.000-2500 TL ye geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.L.Crassus

quote:

Selamlar üstad. 2017'ler gelmeye başladı mı? Fiyat alabildin mi? Artış ne kadar 2016'lara kıyasla?

Merhaba üstad şu an ibreyi yeni 3.18 dizele çevirdim a4 üçüncü planda henüz fiyat almadım şu an borusan ve kosiflerle irtibattayım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: M.L.Crassus

quote:

Merhaba üstad şu an ibreyi yeni 3.18 dizele çevirdim a4 üçüncü planda henüz fiyat almadım şu an borusan ve kosiflerle irtibattayım

Avantajı nedir üstad? Ona ne fiyat veriyorlar?
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.