Şimdi Ara

AUDI A4 B9 (ANA KONU) (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.748
Cevap
141
Favori
959.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederim bilgiler için
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.parolo

Teşekkür ederim bilgiler için

rica ederim, ne demek!

sizin diğer konuda yazmadım ama 6 yıl passat kullandıktan sonra a4e geçen biri olarak yazıyorum..audiye süslü vw diyorlar ama alakası yok, emin olun audi başka bir dünya. ben mb ya da bmw kullanmadım o nedenle yorum yapmayacağım ama audi bana "premium araç" hissini veriyor ve bu gerçekten önemli.

eğer çok aşırı km yapmıyorsanız size a4 almanızı tavsiye ederim, benim ilk 500 km kullanımımda ort hızım 30 kmh ve sakin kullanımla tüketim 8 l. ama bu aracı performanslı kullanırsanız yakar (ama gider de!) haberiniz olsun.

sizin için hayırlısı olsun...

• El Gato Negro kullanıcısına yanıt
    Eyvallah sağolasın hocam.karar veremedim açıkçası.en kısa sürede talisman yada yeni audi a4 alacağım.deisgn paket almak mantıklı geldi.dinamik paketle 5 bin tl fark var sadece
  • quote:

Eyvallah sağolasın hocam.karar veremedim açıkçası.en kısa sürede talisman yada yeni audi a4 alacağım.deisgn paket almak mantıklı geldi.dinamik paketle 5 bin tl fark var sadece

Fark 5 bin tl ise (herhalde ötv indirimli olacak araç) hiç düşünmeden design paket. 17 jant takımı bile audide neredeyse bu farkın iki katı sonradan almaya kalksan. Ben olsam led far ve sanal kokpit opsiyonlu design paket düşünürdüm (eğer bütçe elveriyorsa). Bu iki opsiyon hem aracın dışını hem de içini muazzam değiştiriyor haberiniz olsun..
    Bu arada söylemeyi unuttum, design pakette metalik renk standart...çok güzel muson gri ya da değişik gri tonları var, heberiniz olsun. Beyaz ve siyaha takılı kalmayın lütfen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Gato Negro -- 14 Mart 2017; 18:24:37 >

• quote:

Yeni audi a4 1.4 tfsi design ile talisman icon 160 hp arasında kaldım.talisman icon + four control + elektronik amörtisör dahil 145000 fiyat aldım.audi a4 desgn paket + led 172000 fiyat aldım.karar veremedim hangisini alsam.ikisindede kampanya var 2016 moldellerinde

Renoya 145.000 vermek allah korusun
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Gato Negro

quote:

Arkadaşlar yeni audi a4 te dynamic paket ile design paket arasında ne fark var acaba? Bilgisi olan varmı tam olarak farkı nedir design paketin.design almayı düşünüyorumda?

en büyük fark design modelleri 3 bölgeli dijital klima ile geliyor, dinamikte tek bölgeli otomatik klima var. (dinamiğin en büyük sıkıntısı arka koltuklarda hava üfleçleri de yok bu arada).
    design modelinde 17 inch, dinamikte 16 inch jant var.
    design modelinde ön panjur krom ve arkada krom şerit var, dinamikte panjur siyah plastik ve arkada krom şerit yok.
    design modelinde koltuk arkası eşya cepleri var, dinamikte yok.
    design modelinde orta konsol yapay deri kaplı, dinamikte burası siyah plastik.

onun haricinde geri görüş kamerası, sunroof falan hepsinde opsiyon.
    benim hatırladıklarım bunlar.

Sunroof Design ve Sport'da standart diye biliyorum.

• Granditaday G kullanıcısına yanıt
    Haklısınız, sunroof dinamikte opsiyon olması lazım.
  • Dün bayiye 2017araçların ne zaman geleceğini ve fiyatlarını sordum. Nisa'n başında ve 25-30tl zamla geleceğini söyledi. Bu durumda A4 baz donanımı için 175-180 gibi bir fiyattan satılacak. MT beni keklemediyse bu fiyattan kime satacaklarını merak ediyorum doğrusu. 2017 modeller için fiyat bilgisi duyumu alan var mı başka?
  • zam mı yapcaklarmışmı.böyle olursa cok zor satış yaparlar.zaten fazla satmıyor a4 .son ay bmw den ilk defa fazla sattılar ama fiyat indiriminden dolayı.zam yaparlarsa ayaklarına kurşun sıkarlar
  • Euroyu 3.83ten hesaplayacaklarmis 2017 modellerde, bu fiyatlara arac satilamaz, kaldi ki a3 bile 150bin olur ki audi toptan cekilsin turkiye pazarindan.
  • afumetto A kullanıcısına yanıt
    Ben Mayıs da aldığımda 3.150 ye sabitti. Bu aracın ikinci eli tahmini ne kadar olmuştur biliyor musunuz?

AUDI A4 B9  (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurFB1453 -- 18 Mart 2017; 1:17:29 >
  • OnurFB1453 kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum ama 2.0 motorlar 200binden başlıyor 2016 modelleri demişti baz donanım için.
  • Her şey güzel de şimdi ben şunu anlamıyorum.Ayaklarına kurşun sıkarlar ne demek.Adamların ayaklarını tek operasyonla söktü aldı zaten hükümetimiz sağ olsunlar:)
    Adamlarda şevk mi bıraktılar.Baksanıza Doğuş un elinde tek kalan bu şirket sanırım.Diğer bütün yatırımlarını sattı,satmaya devam ediyor.Sıkıntı büyük.Sanırım yakın bir dönemde Doğuş Oto da devredilecektir.Bu ortamda kimse bu ülkede yatırıma girmez,kimse bu işi bu fiyatlar,bu vergilerle,bu kur ile devam ettiremez.Herkes kendi açısından bakıyor.Sanki bu fiyatlara sebep olan Borusan,doğuş,sabancı,koç muş gibi davranıyorsunuz ya insan adamlara sahip çıkma refleksine giriyor.....
  • 2 gundur 2.00 tdi 190 ps quattro arac bakiyorum 2016 model 2017 ler gelmemis daha bulamadim sadece avek otoda siyah ici bej var onuda bedava verseler almam zaten giris paketi araba klima manuel :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 20 Mart 2017; 20:13:59 >
  • OnurFB1453 kullanıcısına yanıt
    Siz bu araci kaca aldiniz ?
  • cihanair kullanıcısına yanıt
    Fiyat olarak ne teklif veriyorlar Cihan Hocam?
    242 bin TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurFB1453

242 bin TL

Cok iyi almissin hocam suan imkansiz
  • Buda bana hayirli olsun

AUDI A4 B9  (ANA KONU)
    Cihan abi hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin güle güle kullan...

Liste fiyatından indirim için ek talebin oldu mu yoksa klasik audi pazarlaması gereği st direkt kendi mi düştü fiyatı?
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.