Şimdi Ara

AUDI A4 B9 (ANA KONU) (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Riverside.
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.747
Cevap
141
Favori
959.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: leon_73

Bu arada aracın arka camından bozuk yollarda çıtırtı gibi bir ses geliyordu. Yabancı forumlara baktığımda da kronik bir sorun olduğunu anladım. Servis de biliyormuş durumu. Bir kaç saatte hallettiler. Arka cam direğideki izolasyon malzemesinin bir yerlere sürtmesiymiş.başınıza gelirse sıkıntı yapmayın yani.

Teşekkürler bilgi için, aklımda tutacağım bu durumu. Tam olarak hangi direk bu? B mi c sütunu mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • C hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bagaj camının üst köşesinden geliyordu ses. Araç sedan

• Arkadaşlar aşağıdaki ilandaki araç bizim. Nokta kusur ve hata yoktur. Araç küçültmek için satıyoruz.
    Saygılar...

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2016-sport-donanim-sifirdan-farksiz-hatasiz-402921700/detay/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobbiest

Arkadaşlar aşağıdaki ilandaki araç bizim. Nokta kusur ve hata yoktur. Araç küçültmek için satıyoruz.
    Saygılar...

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2016-sport-donanim-sifirdan-farksiz-hatasiz-402921700/detay/

Hayırlı satışlar. Sadece Sport jantları satar mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Gato Negro -- 24 Şubat 2017; 19:25:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Gato Negro

quote:

Arkadaşlar aşağıdaki ilandaki araç bizim. Nokta kusur ve hata yoktur. Araç küçültmek için satıyoruz.
    Saygılar...

Maalesef satamam. Kış lastiklerini alıp, araca orjinal jant ve lastiklerini takacağım.
    Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oto_sever -- 25 Şubat 2017; 8:13:46 >

• 2016 ları bitirdiler mi?yoksa biraz daha iner mi fiyatlar?
  • 2017 a3 sedan fiyatları 150 bindenmi başlıyor.
  • Hayirli satislar. Bu aracin sifiri ne kadar biliyor musunuz?

• quote:

quote:

quote:

Saygılar...

Maalesef satamam. Kış lastiklerini alıp, araca orjinal jant ve lastiklerini takacağım.
    Saygılar...

Anladım. Yoksa talip olacaktım jant ve lastiklere. 16 inch jantları 17 ya da 18 inch orjinallerle değiştirmek istiyorum da.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan27m

Hayirli satislar. Bu aracin sifiri ne kadar biliyor musunuz?

Hocam en son 2016'lar içim 181 fiyat almıştım. Ama 2016 model Sport donanım TR'de pek kalmadı sanırım.
    Giriş modeli olan "Dinamik" kampanyalı 154.000 istiyorlar. Bu modele sadece metalik boya (5.000) ekleyin, yaklaşık 160.000. Sport donanımdaki diğer farkları siz düşünün.
    Saygılar...
  • Merhaba arkadaşlar,

Sıfır A4 almayı düşünüyorum. 2.0 TDI motorlu A4 için güncel fiyat bilgisi alan var mı? Paketini de belirtirseniz sevinirim. 2.0 quattro sport istiyorum ancak fiyata göre davranacağım. Eğer kaldı ise yine fiyatını düşünerek 2016 model yılı da olabilir.
  • arkadaşlar sd karttan müzik dinleme ile sıkıntım var.
    sd kartta her bir şarkıcıya ait parçaları o şarkıcı/grup adıyla açılan klasorlerde sakladım. şarkılar genelde internetten farklı yerlerden indirilme bu arada. ama ekranda şimdi bir gruba ait bazen bir bazen ise 3-4 klasör görünüyor ve o klasörde de o grubun hangi albümün ise kafasına göre gruplama yapıyor. bazı şarkıları hiç listede göremiyorum ve dinleyemiyorum. bu işin nedeni ve çözümü nedir? usb soketi sadece şarja yarıyor o nedenle kullanamıyorum. sd kartla bir önceki aracım olan b7 passatta sorunsuz müziğimi dinliyordum ve bu beni çok rahatsız ediyor.
  • quote:

arkadaşlar sd karttan müzik dinleme ile sıkıntım var.
    sd kartta her bir şarkıcıya ait parçaları o şarkıcı/grup adıyla açılan klasorlerde sakladım. şarkılar genelde internetten farklı yerlerden indirilme bu arada. ama ekranda şimdi bir gruba ait bazen bir bazen ise 3-4 klasör görünüyor ve o klasörde de o grubun hangi albümün ise kafasına göre gruplama yapıyor. bazı şarkıları hiç listede göremiyorum ve dinleyemiyorum. bu işin nedeni ve çözümü nedir? usb soketi sadece şarja yarıyor o nedenle kullanamıyorum. sd kartla bir önceki aracım olan b7 passatta sorunsuz müziğimi dinliyordum ve bu beni çok rahatsız ediyor.

Sorunu çözdüm. Çözüm videoda...

• 2013-2016 a4 2.0 tfsi araçlarda geri çağırma varmış. haberi olan var mı bu konuda?
    https://consumerist.com/2017/01/30/600000-audi-vehicles-recalled-over-fire-hazard-airbag-issues/
    Autoweek
    Over 576,000 Audis recalled for fire and airbag-rupture risks
    http://autoweek.com/article/recalls/over-576000-audis-recalled-fire-and-airbag-rupture-risks

• 1.4 tfsi icin fiyat alan oldumu ? Son zamanlarda

• Geçen hafta sunrooflu opak dinamik sedanı komşum 152.5 a aldı.

• B9 kasalar için Virtual cockpit ve navigasyon sonradan takılabiliyor mu? Daha önce bayiye sorduğumda takılamaz demişti. İşin teknik boyutunu bilmiyorum ama takılabilir gibi geliyor bana.

• Merhabalar,

1.4 TFSI kullanan arkadaşlar mevcut yakıt durumunuz ve ortalama hızınızı paylaşmanız mümkün mü acaba ?

• EfsaneFocus kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Ortalama hızım 32-33 km/h civarı, 8.0 lt gösteriyor yol bilgisayarı. Araç 3000 km yi yeni geçti. Fulyada oturuyorum yaklaşık 1-2 km sürekli yokuş çıkıyorum ilk hareketten sonra.

Açık ve düz yolda 5.5-6.5 lt arası yakmakta optimum sürüş koşullarında. Köprü trafiği vs yoğun trafikte 10 lt yi buluyor.

Başka merak ettiğiniz soru varsa cevaplayabilirim

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.