Şimdi Ara

AUDI A4 B9 (ANA KONU) (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.748
Cevap
141
Favori
959.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok tşk bilgilendirme için, şu an düşünme ve araştırma arefesindeyim.
    Konfor, teknoloji konusunda şüphemiz yok ancak dizel araç kullanan biri olarak benzinliye geçmek çok etkilermi (Ne kadar ekonomik benzinli bir motor olsada) onun düşüncesindeyim.
    Sizde iyi günlerde kullanın...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfsaneFocus

Çok tşk bilgilendirme için, şu an düşünme ve araştırma arefesindeyim.
    Konfor, teknoloji konusunda şüphemiz yok ancak dizel araç kullanan biri olarak benzinliye geçmek çok etkilermi (Ne kadar ekonomik benzinli bir motor olsada) onun düşüncesindeyim.
    Sizde iyi günlerde kullanın...

benim araç daha yeni 550 km oldu. sadece kısa mesafe iş-ev arası kullanıyorum. ort hız 30 kmh civarı ve tüketim 8 l. ama bu araç performanslı kullanınca yakar-yakıyor ama deli gibi de gidiyor. benim kullanım stilim sert, performans severim diyorsanız dizelden sonra bu araç sizi üzer özellikle yılda çok km yapıyorsanız.

• ArkAdaşlar 2016 model audi a4 ler nisanda audi bayiilerinde kalır mı acaba?hangi aya kadar 2016 a4 bulabilirim AcAba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler hala 2016 model bi a4 bulabilirmiyizz bayiilerde?

• bulursun ara,satamıyorlar çünkü geçen ay aralık kuru kampanyası yapmalarına rağmen bitiremediler.
  • Bugün maltepe ve kartal e5 bayiilerind baktım araç vardı.fakat benim aradığım modeli bulamadım.siyah iç mekan design paket +virtual kokpit navigasyon plus + led bulamadım

• Yeni audi a4 1.4 tfsi design ile talisman icon 160 hp arasında kaldım.talisman icon + four control + elektronik amörtisör dahil 145000 fiyat aldım.audi a4 desgn paket + led 172000 fiyat aldım.karar veremedim hangisini alsam.ikisindede kampanya var 2016 moldellerinde

• Talisman'ın ismi gelecek nesilde kalmaz hocam. Eskiden Safrane / Laguna / Latitute vardı şimdi Talisman oldu. Yeni nesilde başka şey olur. 2 sene kadar kısa süre killanirim derseniz düşünün. A4 ise A4 tür daima. Premiumlarda bazen hepimiz diyoruz bu arabalarda bu paraları verecek ne var diye ama marka farkını yine de yok sayamayız. Sonuçta Audi'nin ismi yeter. Mercedes > bmw > Audi , bu üçlünün her zaman ismi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: M.L.Crassus

Talisman'ın ismi gelecek nesilde kalmaz hocam. Eskiden Safrane / Laguna / Latitute vardı şimdi Talisman oldu. Yeni nesilde başka şey olur. 2 sene kadar kısa süre killanirim derseniz düşünün. A4 ise A4 tür daima. Premiumlarda bazen hepimiz diyoruz bu arabalarda bu paraları verecek ne var diye ama marka farkını yine de yok sayamayız. Sonuçta Audi'nin ismi yeter. Mercedes > bmw > Audi , bu üçlünün her zaman ismi var.

Aynem hocam bende orasını düşünüyorum.talismanın ömrü en fazla 5 sene.ama a4 ebedi devam edecek.audinin prestiji yeter diyorum ancak talisman platin giriyi görünce fikrim değişiyor gidip geliyorum.pazartesiye kadar karar verecem artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B0C0D9B26 -- 12 Mart 2017; 14:46:34 >
  • Yvzali Y kullanıcısına yanıt
    Takılsa bile paramparça ederler kokpiti be hocam.sıradan bi multimedia takması bile baya eziyet araç için.kaldıki bu virtual kokpit ve navi pro montajı daha karmaşık.

• Eyvallah hocam. Valla gördükçe içim gidiyor ama bu fiyatlara almak ne mümkün. o yüzden alabilirsem standart bir kokpitli A4 alıp, sonradan taktırabilir miyim diye düşündüm. Bu tarz işleri profesyonelce yapan yerler var. Belki ilerleyen günlerde bir örneğine rastlarız. kısmet artık.
  • EfsaneFocus kullanıcısına yanıt
    Ben 3.20i ED sahibiyim, ancak C180 ve A4 1.4 kullanıcıları var çevremde, bu üçlü arasında en az yakan A4 1.4. Mercedes C180'den 1 litre, BMW 3.20iED'den 0.5 litre az yakıyor.

• Dinamik avant için jant bakıyorum. Design jantı almak istiyorum 17 inch. Aşağıdaki jantı buldum, 0 km a4den sökülmüş. Kataloğa baktım, design donanımda opsiyon olarak alınabiliyor bu jant. Hem jant hem de lastik masrafından dolayı 18 inch istemiyorum açıkçası. Ne dersiniz bu janta? Takım Fiyatı 3100 tl..
    AUDI A4 B9  (ANA KONU)

• El Gato Negro kullanıcısına yanıt
    Bu Sport donanımın standart jantı hocam. Ekstra para verdikten sonra bunu almanıza gerek yok bence. Şahsi fikrim aman aman albenisi de yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: M.L.Crassus

Bu Sport donanımın standart jantı hocam. Ekstra para verdikten sonra bunu almanıza gerek yok bence. Şahsi fikrim aman aman albenisi de yok.

Hocam, sport donanım standart 18 le geliyor. Bu jant konfiguratörde designda opsiyon olarak seçilebiliyor ve 17 inch..
    Var mı alternatif öneriniz? Tüm önerilere açığım..i

edit: avant için konuşuyorum. ben aracı aldığımda sport paket standart 18 jantla geliyordu 245 45 18 lastiklerle. kasım ayında bana verilen teklifler hep böyleydi. şimdi konfiguatöre tekrar baktım, spor donanım 17 jantla geliyor 225 50 17 lastikle (bu ebat normalde design ebatıydı). doğuş spor donanımı 17ye düşürmüş herhalde..anlamadım gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Gato Negro -- 13 Mart 2017; 22:3:22 >

Orjinal jant olarak 17" bulunabilir mi bilmiyorum ama araçta çok kollu jantlar epey yakışıyor katalogta gördüğüm kadarıyla. Bijon aralıkları aynı ve Audi amblemi uydurabilirseniz 17" Dijon ( Golf Highline ile gelen ) benzeri jantları yakisabilir. Önerim garip gelebilir ama 17" Design jantları da hemen hemen Seat Leon ile gelen Cyrstal jantlar ile aynı. Aracın min. hakkı aslında 18" jantlar ama konfor cekincenizi de anlayabiliyorum.

Bahsettigim jantlar ;

AUDI A4 B9  (ANA KONU)

• M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, evet bunlar da güzel duruyor aslında.
    Bir araştırayım bunları.
    Aslında ben 5 kollu kalın jantları daha çok seviyorum, kaliperleri de boyatırsam daha iyi gösterir gibi geliyor ama o zaman da 18 e çıkmak farz olacak..neyse, araştırmaya devam...

• Arkadaşlar yeni audi a4 te dynamic paket ile design paket arasında ne fark var acaba? Bilgisi olan varmı tam olarak farkı nedir design paketin.design almayı düşünüyorumda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B0C0D9B26 -- 14 Mart 2017; 14:13:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.parolo

Arkadaşlar yeni audi a4 te dynamic paket ile design paket arasında ne fark var acaba? Bilgisi olan varmı tam olarak farkı nedir design paketin.design almayı düşünüyorumda?

en büyük fark design modelleri 3 bölgeli dijital klima ile geliyor, dinamikte tek bölgeli otomatik klima var. (dinamiğin en büyük sıkıntısı arka koltuklarda hava üfleçleri de yok bu arada).
    design modelinde 17 inch, dinamikte 16 inch jant var.
    design modelinde ön panjur krom ve arkada krom şerit var, dinamikte panjur siyah plastik ve arkada krom şerit yok.
    design modelinde koltuk arkası eşya cepleri var, dinamikte yok.
    design modelinde orta konsol yapay deri kaplı, dinamikte burası siyah plastik.

onun haricinde geri görüş kamerası, sunroof falan hepsinde opsiyon.
    benim hatırladıklarım bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Gato Negro -- 14 Mart 2017; 19:04:53 >

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.