Şimdi Ara

AUDI A4 B9 (ANA KONU) (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.756
Cevap
141
Favori
962.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zerathull

Arkadaşlar Sport paket+ led farklar+ ön koltuk ısıtma+ metalik renk için 177 bin fiyat aldım, sizce nasıl? 175'e zorlamayı düşünüyorum.

Hocam ; bugün bayi bayi geziyorum. Bu fiyata indiremedim hiçbirini hatta 177 yapın kapatalim dedim yine yapmadılar. Bu fiyat çok çok iyi. Karar verdiniz mi siz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Gato Negro

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

1.4 tfsi motor yag eksiltir arkadaslar gayet normal birsey bu turbo motor sonucta

6 sene tsi motorlu passat kullandım, gram yağ eksiltme olmadı.

1200kmde 0.5 l eksiltme nasıl normal olur? O zaman 3-4 bin km sonra motorda yağ kalmayacak bu hesapla..

Bakalım, takip edelim görelim gelişmeleri...

1.4 tsi golf var her bakim yaklasik 1 litre eksilme olur tsi motoarda bunlar normal mesele yag yakmamasi eksilme sorun degik

• M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    Vermedim, size bağlayayım isterseniz aracı?
  • Donanımcı Aras kullanıcısına yanıt
    Hocam bu mesaj bana galiba, gönlümden a4 değil a5 geçiyor aslen. Şimdi 40. yıl alıp, 2018 başında 2017'den kalan quattro bir a5 alıp 4-5 yıl binmek istiyorum. 40. yıl cumhuriyet altını gibidir diyordu arkadaş, yanlış söylüyor o halde. Luxury line plus mı tercih edeyim eğer 1-1.5 sene sonra satacaksam?
  • Yarın öglene kadar opsiyonlattım hocam ben aracı ama karar verme işini halledemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: M.L.Crassus

Yarın öglene kadar opsiyonlattım hocam ben aracı ama karar verme işini halledemedim.

Hayırlısı olsun.. Özellikleri neler aracın?

• quote:

quote:

Yarın öglene kadar opsiyonlattım hocam ben aracı ama karar verme işini halledemedim.

Metalik Glacier Beyaz Sport donanim 1.4 TFSi Sedan , opsiyon olaraksa Led Far + Stop , 18" jantlar hocam.

• quote:

quote:

quote:

Metalik Glacier Beyaz Sport donanim 1.4 TFSi Sedan , opsiyon olaraksa Led Far + Stop , 18" jantlar hocam.

Güzel araç. içi de bej deri mi yoksa farklı renk mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zerathull

Hocam bu mesaj bana galiba, gönlümden a4 değil a5 geçiyor aslen. Şimdi 40. yıl alıp, 2018 başında 2017'den kalan quattro bir a5 alıp 4-5 yıl binmek istiyorum. 40. yıl cumhuriyet altını gibidir diyordu arkadaş, yanlış söylüyor o halde. Luxury line plus mı tercih edeyim eğer 1-1.5 sene sonra satacaksam?

ona ben karar veremem. ama şunu sorabilirim;

50 tane domatesçinin olduğu yerde mi fiyat çekişmesi olur yoksa 3-4 domatesçinin mi?

avm'deki teknomarketler bile kendi aralarında fiyat kırma yarışına giriyorlar.

piyasada gırla 40. yıl var. fiyatını hakettiğini düşünüyosanız alın.

aldığınız aracın (her aracı) normal şartlarda (euro vb artış harici) %10-%20 değer kaybı olur.

140bin liralık bir aracın değer kaybı ile 180bin liralık aracın %10luk değer kaybı aynı olmaz.

ara kullanım tercihiniz için diyorum. 3-4 sene binerim diyosanız üçe beşe bakmayın istediğinizi alın.

ama "şimdi" alacağınız araç sadece 1 yıl kullanıp 2018 başında yeni araç alacaksanız bütçenizi iyi yönetin (naçizane tavsiyemdir)

• El Gato Negro kullanıcısına yanıt
    Siyah deri hocam.

• İlgilenen olursa çok güzel kombinasyona sahip araçlar var Doğuş Oto - Kartal 'da. 2017'ler 20binTL kadar fark edebilir diyorlar , blg....

• quote:

İlgilenen olursa çok güzel kombinasyona sahip araçlar var Doğuş Oto - Kartal 'da. 2017'ler 20binTL kadar fark edebilir diyorlar , blg....

Ne yaptınız araç işini? Nihayete erdi mi yoksa hala karar veremediniz mi?

Nihayete erdi hocam. Kapora gönderdim bugün, yarın da aracı görüp sorun yoksa krediyle ilgili evrakları imzalamaya gideceğim. Epeyce araç buldum ve fiyat aldım. Aklımın kaldığı araçlar da oldu ama Beyaz renk kalmaması nedeniyle bu araç içime sindi. Özellikle geri park kameralı bir Manhattan Gri var tam istediğim kombinasyon ama renk çok kullanışsız. Üstelik geri park kamerası da 510-€ / 3.400-TL maliyeti nedeniyle olmasa da olur denilip tarafımca elendi

• değerli dostlar
    bmw 520i 220.000 tl , mercedes c200 d stil paket 181.000 tl audi a4 1,4 sport s tronik 18 jant metalik glacier beyaz led far ön koltuk ısıtma 180.200 tl...araç mtv indirimli olarak bmw 137.500 bmw mar ayında bu yana 10.000 tl zam yaptı .80.000 tl sıfır faizsiz 12 ay....mercedes 108.000 audi 112.600 tl...audi de 50000 tl 24 ay sıfır faizsiz kampanyası var..
    kararsız kaldım gönlüm bmw 520i de..ama çanakkalede audiyi bu gün test ettim..audi alma işi dah akolay gibi..düşünce ve önderilerinizi esirgemeyin lütfen herkese saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesido -- 14 Nisan 2017; 18:49:56 >
  • mesido kullanıcısına yanıt
    Bugün kapora yollamış biri olarak A4 ü alın derim ama tarafsız bir yorum olmamış olur sanırım

• quote:

Nihayete erdi hocam. Kapora gönderdim bugün, yarın da aracı görüp sorun yoksa krediyle ilgili evrakları imzalamaya gideceğim. Epeyce araç buldum ve fiyat aldım. Aklımın kaldığı araçlar da oldu ama Beyaz renk kalmaması nedeniyle bu araç içime sindi. Özellikle geri park kameralı bir Manhattan Gri var tam istediğim kombinasyon ama renk çok kullanışsız. Üstelik geri park kamerası da 510-€ / 3.400-TL maliyeti nedeniyle olmasa da olur denilip tarafımca elendi

Hayırlı olsun hocam, çok sevindim..anlamadım şimdi aracın renk kombinasyonu ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: mesido

değerli dostlar
    bmw 520i 220.000 tl , mercedes c200 d stil paket 181.000 tl audi a4 1,4 sport s tronik 18 jant metalik glacier beyaz led far ön koltuk ısıtma 180.200 tl...araç mtv indirimli olarak bmw 137.500 bmw mar ayında bu yana 10.000 tl zam yaptı .80.000 tl sıfır faizsiz 12 ay....mercedes 108.000 audi 112.600 tl...audi de 50000 tl 24 ay sıfır faizsiz kampanyası var..
    kararsız kaldım gönlüm bmw 520i de..ama çanakkalede audiyi bu gün test ettim..audi alma işi dah akolay gibi..düşünce ve önderilerinizi esirgemeyin lütfen herkese saygılar..

Yakıt sorun değilse 5.20 derim..bir üst segment ve gerçekten güzel araç. Diğer şekilde kesinlikle a4!

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mesido

değerli dostlar

Yakıt sorun değilse 5.20 derim..bir üst segment ve gerçekten güzel araç. Diğer şekilde kesinlikle a4!

bmw mart ayında fiyatı 210 bin di. 80 bin tl 24 ay sıfır fazisiz veriyordu..nisan ayına 10 bin tl zam yapıp 80 bin tl fazisiz kredinin vadesinide 12 aya çektiler..sanırım satışları çok mükemmel..millete bir ayda 10 bin tl borusan borusu..hevesim kırıldı resmen

Ben dün opsiyonlattigim Sport donanım Metalik Glacier Beyaz'ı onayladım hocam bugün. İç döşeme siyah deri , jantlarsa 18" opsiyonel 10 kol V tasarım.

Görseliyse ;

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.