Şimdi Ara

AUDI A4 B9 (ANA KONU) (54. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.765
Cevap
141
Favori
965.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Koltuk Isıtma özelliğini İstanbul için gereksiz görürdüm. Kullanmak Mayıs ayına nasip oldu. Önyargılı olmamak gerekiyormuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • John Shepard kullanıcısına yanıt
    Benzin pompası olabilir , servise uğramayı ihmal etmeyin. Sonuçtan haber bekliyoruz hocam.

Önceki aracım olan b7 passatta çok belirgin benzin pompası sesi vardı ve kronik sorundu. Kumandadan aracı açtığınızda vızıltı şeklinde ses gelmeye başlardı. Araç çalışınca kesilirdi. Sizinkini çok iyi duyamamakla beraber pompa sesi değil gibi geliyor bana. Benim tahminim ya bir kayış ya da başka bir şey. Size tavsiyem ses varken kaputu açın ve biri araca gaz versin siz de sesin nereden geldiğine bakın ve kaydedin. Böylece nereden geldiği hakkında daha iyi fikir sahibi oluruz.

• El Gato Negro kullanıcısına yanıt
    Herkese teşekkürler :) biraz daha vakit geçsin, ses iyice artsın öyle gideceğim. Yoksa boşu boşuna her yeri sökerler. Ben de kayış diye düşünüyorum ama sabahları benzin pompasından inanilmaz bir cıyırtı sesi geliyor. Kapıyı ilk açınca.

Benim arabanın aynısından bir arkadaşımda var iş yerinde, onun benzin pompası sesi çok daha az geliyor.

Bazen Motor yada motor uzantılarından gelen sesler uyarıcıdır, hemen müdahale edilmesi gerekebilir, yoksa yolda bırakabilir, karar sizin ama ben bir an önce servise gidin derim.

Hocam ses benzin pompası sesine benziyor. Ama arka koltuk altında bulunan değil motor bölümündeki enjektorlere yakıt pompalayan hpfp diye adlandırılan yüksek basınç yakıt pompası sesi gibi. Ama siz yine de servise danışın . Bu ses vag grubu 125 hp ilk tsi larin sesidir. 150 Hp de bu kadar belirgin değildi yaptığım denemelerde ve testlerde. Yalnız ses motor sıcakken değilde soğukken daha belirgin olmalı özellikle yağ sıcaklığı ( soğutma sıvısı değil) 85-90 dereceye çıktığında kaybolması yada sadece kapalı garaj gibi sessiz bir yerde duyulması gerek. Servise gidin ve oradaki başka bir araçta yada test aracında deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salula -- 7 Mayıs 2017; 0:6:13 >
  • Motorun rodaj dönemini geride bıraktık ve bu sabah biraz da sıkıştırma amacıyla Adapazarı yaptım. Yolda yol koşulları nedeniyle 200+ lı rakamları göremedim ama 196 ya kadar sorunsuz çıktım. Genel seyri Dynamic mod 160 - 180 arasıydı yol şartlari el verdiği sürece. Şehiriçi dönüş gişeler Sultanbeyli sonrası hep dur kalk. Motor açılması amacıyla biraz devir çevirdigim icin bir daha bu kadar yüksek tempo kullanım yapacağımı zannetmiyorum. Sonuç olarak tüketim şehirlerarası yol da dahil 8 lt yi pek geçmiyor gibi duruyor. Böylelikle şehiriçi - şehirdisi - spor kullanım hepsinde tüketimi deneyimlemiş oldum. Konu dışı veya içi merak eden olursa istediği zaman yine sorabilir. Şimdilik tüketim değerleri paylaşımımın sonuna gelmiş bulunuyorum. Herkese keyifli sürüşler, iyi forumlar.

AUDI A4 B9  (ANA KONU)

• Tekrar teşekkürler arkadaşlar, bugün yarın arabanın yaz lastiklerini taktırmak için servise gideceğim.

Orada bir dinleteceğim motoru.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.L.Crassus

Koltuk Isıtma özelliğini İstanbul için gereksiz görürdüm. Kullanmak Mayıs ayına nasip oldu. Önyargılı olmamak gerekiyormuş

Kesinlikle gereksiz degil

• Merhabalar

Haziran sonu gibi A4 dynamic araç almayı düşünüyorum

Son zamanlarda fiyat araştırması yapan varsa yazabilir mi?

Bir de engelli indirimi ile alan var mı forumda, varsa fiyat bilgisi eklenebilir mi?

Benim bir bayiden aldığım fiyat 1.4 dinamik A4 164 tl idi sadece deri koltuk vardı; engelli indirimiyle 100 bine bırakıldı.
    Bir de İzmirde bayi tavsiyesi lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi two_fast_two_furious -- 9 Mayıs 2017; 11:40:54 >
  • two_fast_two_furious kullanıcısına yanıt
    Merhaba , kararınız şimdiden hayırlı olsun. Teklifiniz 2017 model araç için midir acaba? 2016 modele 155k gibi teklifler paylaşılmıştı 1 ay kadar önce. Bu kadar fark 2016 modele kur farkı olmamalı diye düşünüyorum.

• BMW MayFest başlamış.

3.18i Prestige donanım 197.700-TL den başlayan fiyatlarla.

Geçen sene 3.20ied 40.yil 177binTL idi yanlış hatırlamıyorsam. Hem motor hem donanım gitti , fiyat şişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: two_fast_two_furious

Merhabalar

Bir de engelli indirimi ile alan var mı forumda, varsa fiyat bilgisi eklenebilir mi?

Benim bir bayiden aldığım fiyat 1.4 dinamik A4 164 tl idi sadece deri koltuk vardı; engelli indirimiyle 100 bine bırakıldı.

2-3 hafta öncesine kadar '16 model dinamik sunrooflu model için 152 bin tl fiyat alan oldu. siz vergisiz halini hesaplayın buradan.
  • Hala 2016 model audi a4 bulunabiliryormu bayiilerde bilgisi olan var mı acaba?

• 2019 yılında A4 için facelift gelecekmiş. Autobild'in almanya sayfasında Audinin dünya genelimde satışlarının oldukça düşük kaldığından bahsediliyor.

autobild.de
    Audi A4 Facelift (2019): Test, Motoren, Preis, Avant, Interieur - autobild.de
    http://www.autobild.de/artikel/audi-a4-facelift-2019-vorschau-3412364.html

• Yvzali Y kullanıcısına yanıt
    2019 facelift için rutin bir zaman dilimini işaret ediyor hocam. Satış adedinin etken olduğunu sanmıyorum. 3 max 4 senede bu araçlar her nesilde makyajlaniyor. 2015 sonu tanıtım + 4 yıl = 2019 normal takvim.

• quote:

Merhaba , kararınız şimdiden hayırlı olsun. Teklifiniz 2017 model araç için midir acaba? 2016 modele 155k gibi teklifler paylaşılmıştı 1 ay kadar önce. Bu kadar fark 2016 modele kur farkı olmamalı diye düşünüyorum.

Teşekkür ederim 2016 modeldi aldığım fiyat, o zaman baya fazla söylenmiş. Otv muafiyet diyimce sanki biraz üzerine koyuyorlar gibi geldi

• two_fast_two_furious kullanıcısına yanıt
    Son aşamaya gelene kadar ötv muafiyetiyle alacağınızı söylemeseniz mi acaba ? Pazarlığı yapın ötv dahil fiyattan , en iyi fiyatı yakalayınca ötv muafiyetiniz de olduğunu belirtirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: El Gato Negro

quote:

Orijinalden alıntı: two_fast_two_furious

Merhabalar

2-3 hafta öncesine kadar '16 model dinamik sunrooflu model için 152 bin tl fiyat alan oldu. siz vergisiz halini hesaplayın buradan.

Bana yüksek fiyat verilmiş anlaşılan

• quote:

Son aşamaya gelene kadar ötv muafiyetiyle alacağınızı söylemeseniz mi acaba ? Pazarlığı yapın ötv dahil fiyattan , en iyi fiyatı yakalayınca ötv muafiyetiniz de olduğunu belirtirsiniz.

Evet sanırım otv maafiyetini duyunca fiyat düşülmüyor nasıl olsa indirimli alıyor diye; teşekkür ederim önce normal pazarlık yapmak daha mantıklı.

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.