Şimdi Ara

AUDI A4 B9 (ANA KONU) (52. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Elendit
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
11.764
Cevap
141
Favori
965.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Rica ederim , Muhakkak ki buraya katılacağım, birkaç bilgi daha vereyim :) Araçlar ilk etapta (galiba bu yıl boyunca) virtual cockpit , navigasyon ve B&O ses sistemi olmadan ithal edilecekler, Doğuş oto özel sipariş dışında şimdilik getirmiyor, tabi tahminim üzere rekabetçi fiyat politikası adına yapılan bir çalışma. Çünkü bu paketin fiyatını benim aracım için hesaplattığımda yaklaşık 35-40.000 TL tutuyordu..

Bu ürünleri dışarıdan farklı bir tedarikçi ile araştırdığımda ise sadece virtual cockpit 6.000 TL civarında ve Navigasyona 13.000 TL , B&O ses sistemine de 11.000 TL fiyat aldım, bana açıkçası hepsi çok fazla geldi.

Şimdilik mevcut özelliklerinden oldukça memnunum, bu özellikler olsaydı güzel olurdu fakat olmaması hiç sorun değil, telefon navigasyonla yola devam :) Tek eksikliğini hissettiğim konu audi smartphone interface, yakın zamanda büyük geleceği olan ve telefondaki herşeyi araç ekranlarına yansıtabileceğiniz bir yapı, navigasyon, film, ne isterseniz..

• M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam iki konu aslında birleşse daha akıcı olabilir. Fikrine kesinlikle katılıyorum mevcut ekran da oldukça şık ve kullanışlı, tüm bilgilere çok kolay erişim sağlıyor. Yeni teknolojilerin getirisi elbette çok güzel fakat dediğiniz gibi maliyet unsuru günümüz dünyasında çok önemli ve kesinlikle otomobil üreticileri maliyetlere göre hareket ediyorlar. Dediğiniz gibi, tadını çıkarmak en güzeli

Araç ile uzun 1200 KM lik uzun yol tecrübesi ile ortalamada 72 km hız ile 6.2 litrelik tüketim yakaladım, araç gerçekten hiç yormadı, dilediğim zaman performans dilediğim zaman istenilen ekonomiyi sundu. Veri olarak tüketim yüksek olabilir o da araç daha 2.000 km de ileride düşecektir diye düşünüyorum, tabi quattronun da mutlaka etkisi mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: M.L.Crassus

İlk hareket ettiğinizde 40km/h dolaylarında pedal tarafına dikkat edelim. Varsa sezersiniz. Her kontak basışta ilk kez 40km/h a geldiğinde yapıyor , sonra yok.

bu ses olayı benim arabamda da mevcut..bu arada bagaj havzu aldım..verdiğiniz linkten. tam oturdu..orjinal paspas ve deri koltuklar için koruma kılıfı bakıyorum..koruma kılıfı alan kullanan varmı aramızda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesido -- 2 Mayıs 2017; 16:58:1 >
  • OnurFB1453 kullanıcısına yanıt
    Onur Hocam ; videodan pek anlamadım ama galiba bir zırıltı geliyor. Hep aynı devirde mi geliyor acaba bu ses? Ben böyle bir sesin var olup olmadığını fark etmedim ancak devir aralığı tespitiniz varsa ben de kendi aracımda kontrol edebilirim. Saygılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OnurFB1453 kullanıcısına yanıt
    Kesin bir ses duyamadım ama benim aracımda üfleme fanının önündeki hoparlör ızgarası ses yapıyor. Sesi yaptığı zaman elini üzerine koy keserse oradandır. 😀 Ben geçici olarak kağıt bantla yapıştırıp sesi kestim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pyrzms -- 2 Mayıs 2017; 17:50:32 >
  • Bu sabah benim araçtan da bir zırıltı sesi geliyordu sağ arkadan, resmen deli etti. Çektim kenera baktım ki çocuklar cam perdesini çekmişler, o zırıltı yapıyormuş. İndirdim perdeyi ses kesildi ama perdeyi bir daha taktığımda umarım tekrar etmez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Gato Negro -- 2 Mayıs 2017; 19:06:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • El Gato Negro kullanıcısına yanıt
    Benim daha kötü bir yerden gelen bir ses var Asfalt kaplama yolda , otoban ve şehiriçinde ses yok , satıh kaplama yolda sol kulak dibimde kapının kol da koyduğumuz camla birleşen kesimi - tam köşe nokta - zırrrr ediyor. Inatla kulak hizasindan ses vermesi de başarı tabi çünkü arabadaki bebek koltuğu nedeniyle başka yerden gelen sesi duymam imkansızdı Cam filmi yaptırma düşüncem vardı, önce filmi yaptırsam servis bu sesin kaynaği olarak bunu mazeret gösterecek. Serviste cam filmini yaptırsam bu kez filmin işçiliği muhtemelen iyi olmayacak ama ses geldikçe onlara sesi halletmelerini söyleyebileceğim. Kararsızım bu konuda.

Evet zırıltı sesi gibi bir şey geliyor özellikle 18. saniyede daha belirgin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurFB1453 -- 3 Mayıs 2017; 0:03:53 >
  • Bu da benim tüketim değerleri. Yaptığım yolun 240 km si şehir dışı.

AUDI A4 B9  (ANA KONU)

AUDI A4 B9  (ANA KONU)

• herkese merhaba 2 ay önce B9 kasa audi A4 aldım 1.4 tfsi dod tan 9800 km suan 13500 kmde 2 aydır kullanıyorum arabdan düşük hızlardan devamlı muttazam olarak bir ses geliyor sanki telefon sessizde kalmışta titreşim sesi gibi zırıltı yani birde araçta pedallarından ilk yola cıktıgımda takırtı tukurtu geliyor servise bıraktım birgün İstanbul audi şenyıldıza abs sistemi kendini check ediyormuş o yüzdenmiş bana mantıklı gelmiyor tamam sistemde bir arıza ikazı vermedi ama bu ses resmen müzik hafif açıkken bile geliyor.bu sorunla karşılaşan varmı acaba benim gibi
  • Tisitu T kullanıcısına yanıt
    Biraz yukarıda pedal mevzusunu tartışmıştık , göz atabilirsiniz aynı şeyden mi bahsediyoruz? Hoparlör açık kalmış gibi hafiften bir ses hareket etmeden önce duyuluyor ancak harekey ettikten sonra duymak imkansız. Ben sorun olarak nitelendirmemiştim dahi iyice kulak vermeden duyulmayacagi için. Manyetik telefon şarj ünitesi yapabilir diye düşündüm hatta.

• quote:

Benim daha kötü bir yerden gelen bir ses var Asfalt kaplama yolda , otoban ve şehiriçinde ses yok , satıh kaplama yolda sol kulak dibimde kapının kol da koyduğumuz camla birleşen kesimi - tam köşe nokta - zırrrr ediyor. Inatla kulak hizasindan ses vermesi de başarı tabi çünkü arabadaki bebek koltuğu nedeniyle başka yerden gelen sesi duymam imkansızdı Cam filmi yaptırma düşüncem vardı, önce filmi yaptırsam servis bu sesin kaynaği olarak bunu mazeret gösterecek. Serviste cam filmini yaptırsam bu kez filmin işçiliği muhtemelen iyi olmayacak ama ses geldikçe onlara sesi halletmelerini söyleyebileceğim. Kararsızım bu konuda.

Artık benim fikrim değişti.Arabada bütün seslere varım ancak durduk yere olan ve soğuk asfaltta zırıltı şeklinde olanlara tahammülüm yok.3.20i satmanın bir sebebi de bu soğuk asfaltta iken direksiyon civarında sürekli gelen zırıltı.

Sizin pozisyonda kapıdakini hallederler muhtemelen ama şu check sesi kabul edilebilir şey değil.Araç ilk geldiğinde de uzun süre test ettirmemişlerdi bununla alakalı mıdır bilmiyorum.

• ecay kullanıcısına yanıt
    Arabayı bir tur attırıp motoru stop etmeden teste verirlerse bu ESP , ABS Check / kalibrasyon vs. neyse araç tekrar yapmayacağı için test eden kişi anlamazdı zaten. Bir de bu olay sadece ilk kullanım anında 40km/h da gerçekleştiği için çok dikkat çekmeyecektir. Her 40km/h da tekrar ettiğini düşünsenize Cam kenarından gelen zırıltı satıh kaplamada geldiği için tatile çıkana kadar tekrar duymam. Cam filmi olayına karar verdiğimde ya da senelik bakıma gittiğinde de söylerim diye düşünüyorum.

Ne dersiniz, şu cam filmi için taşların yerine oturması için (tse belgesi vs almaları için firmaların) bekleyelim mi biraz daha?

Aslında benim aklımdaki sorun yetkili servisin cam filminin dışarıda yaptırılması durumunda kapılardan vs gelecek zırıltılarda takınacagi tutum. Kullanılacak cam filmi Llumar olacak serviste de yaptırsam dışarıda da yaptırsam ama servisin işçiliği eminim ki dışarıda yaptıracağım kadar iyi olmayacaktır. Bu garanti sürecleri hep bu tip sorunsallarla dolu oluyor hocam

• Benim camlar lumar seramik film. Ön cam 0.25,yan camlar 2,arka cam 3 numara.

• quote:

Hocam, benden önce davranmışsınız, çok da güzel anlatmışsınız sesi. Ben cam filmini dışarda yaptırdım ama servisin bunu sorun yapacağını zannetmiyorum. Kronik sorunları hiç problem etmeden çözüyorlar benim daha önce yazdığım arka cam sorunu gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: OnurFB1453

Benim camlar lumar seramik film. Ön cam 0.25,yan camlar 2,arka cam 3 numara.

Cam filmleri içeriyi çok kararttı mı hocam ? Ön yanlar 2 arka 3 mü tavsiye edersiniz yoksa ön yanlar 1 arka 2 olsa da olurdu mu dersiniz?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OnurFB1453

Benim camlar lumar seramik film. Ön cam 0.25,yan camlar 2,arka cam 3 numara.

Cam filmleri içeriyi çok kararttı mı hocam ? Ön yanlar 2 arka 3 mü tavsiye edersiniz yoksa ön yanlar 1 arka 2 olsa da olurdu mu dersiniz?

ben yaptırırsam ön ve arkaları 2 numara yaptırmayı planlıyorum. hepsi tek ton olsun istiyorum farklılık olmaması için.
    O da olur hocam, çok karartmaz di mi iç mekanı? Daha önce hiç cam filmi kullanmadım da. Dış görselliği kadar içerideki yolcuları basmaması da kriter benim için.

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.