Şimdi Ara

AUDI A4 B9 (ANA KONU) (53. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11.765
Cevap
141
Favori
965.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: M.L.Crassus

O da olur hocam, çok karartmaz di mi iç mekanı? Daha önce hiç cam filmi kullanmadım da. Dış görselliği kadar içerideki yolcuları basmaması da kriter benim için.

Adres belli üstad llumar ahmete gidiyorsun llumar atr serisi 35 yaptırıyorsun araç fabrika çıkışlı renkli cam gibi oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alphi3458 kullanıcısına yanıt
    Evet llumar 5-20-35-50 diye sıralanıyor, 5 en koyu, 50 en açık. Birde ön cama yaptıkları Air 80 var, ben 35 yaptırdım en çok da tercih edilen 35, çok karartmadı, ama filmsiz gibide değil tabi. Dediğiniz gibi İstanbul'da olanlar llumar Ahmet'te yaptırabilirler, Ahmet bu işin piri olmuş, Üsküdar'da. Ben Ankara seyahatimde Ankara'da en iyi yapan yerleri araştırıp yaptırdım, çok memnunum Ankara tavsiyesi için soran olursa iyaptırdığım yerin adresini verebilirim.

• M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    Yukarıda arkadaşlar cevap vermiş zaten. Sizin aracın döşemesi siyah olduğu için 35 serisi iyi olur bence. Daha koyusu araç içini çok karartabilir. Benim aracın içi açık renk olduğu halde ben de 35 serisi düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şunu da belirteyim, Llumar'ın birde kalite serileri var, At - Atc - Atr. Buradada daha pahalı olan ve premium diye adlandırdıkları Atr serisi.

• Cevaplar ve öneriler için çok teşekkür ediyorum. O halde atr 35 de mutabıkız zaten. Benim tek sorunum şu kapıdaki zırıltıyı kestirmek öncelikle. Zırıltı varken filmi yaptırırsam servis filme bahane bularak garantiden yapmayız diyebilir diye çekiniyorum.

Cam filminin zırıltı yapmayacağını bilirler, ancak "film yapılırken zırıltı oluşmuş" diyebilirler, ama bunuda zannetmiyorum, ancak siz zırıltıyı serviste hallettikten sonra yaptırırsanız ellerine koz vermemiş olursunuz. Yalnız Audi işçiliği ile ün kazanmış bir Premium markadır, B9'da bu trim sesleri konusunda oldukça şikayet var gibi, kardeşimin A3 ü vardı hiç bir yerinden en ufak bir ses gelmezdi ve ben F30 sahibi olarak çok imrenirdim.

• Aytron A kullanıcısına yanıt
    3 hafta öncesine kadar bende de A3 Sedan vardı ve trim sesi benimkinde de yoktu. Sürücü koltugu emniyet kemer tokası ses yapardı , ilk senelik bakımda halletmistik serviste. Son dönemde ön takımlar ses yapmaya başlamıştı gıcırtı olarak ama o zaten tüm mqb platformu vag aralarında olan bir durum. Burçlardan geliyor ve yağlanınca kesiyor. A3 Sedan Macaristan üretimi olmasına karşın işçilik olarak stop montajı vb noktalarda bariz daha iyiydi. A4'ü de eleştiremem ama A3 Sedan gerçekten iyiydi bu konuda. A4'ü kullandıkça eleştirilecek kısımlara daha rahat vakıf olacağız artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.L.Crassus -- 4 Mayıs 2017; 15:43:23 >
  • ODD verilerine göre ötv ve kur artışı sonrası Nisan 2017 itibarıyla Nisan 2016 ile karşilaştırmalı tablo ;

Piyasa adet olarak daralmış ama beklenen daralma yok. BMW ve Toyota gibi bazı firmalar olumsuz etkilenmis Fiat , Peugeot gibi firmalar ise olumlu etkilenmiş. Fiyatlarda aşağı yönlü bir seyir olacağı beklentisinde olanları sanırım aydınlatır bu örnekler.

Adetler binek araç Nisan 2016 / Nisan 2017 seklindedir.

Toyota : 4.072 / 2.402

Volvo : 335 / 340

VW : 7.811 / 6.672

AUDI : 2.148 / 1.673

BMW : 2.332 / 877

Mercedes : 2.305 / 2.106

Renault : 10.633 / 8.666

Fiat : 4.818 / 4.885

Peugeot : 1.557 / 2.604

Seat : 2.130 / 1.583

Skoda : 2.663 / 2.144

Subaru : 148 / 129

Mazda : 157 / 100

Hyundai : 4.445 / 4.296

Toplam : 65.618 / 57.998

• Llumar filme kaç tl istiyorlar? Burada bir yer benden 600 tl istedi.

• bmw resmen çakılmış.satışları cok düşmüş.
  • Mercedes fiyatları çok yükseltmesine rağmen pek etkilenmemiş gariptir. Ford 'u eklemeyi unutmuşum.

Ford : 3.781 / 4.007

Ford da arttırmış satışları.

• quote:

Orijinalden alıntı: El Gato Negro

Llumar filme kaç tl istiyorlar? Burada bir yer benden 600 tl istedi.

Llumar ahmet air serisi 5 cam 400 tl yapmakta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alphi3458 -- 4 Mayıs 2017; 17:2:16 >
  • alphi3458 kullanıcısına yanıt
    O zaman kazığın ucu sivri demektir burada.
    Teşekkürler bilgi için.

• El Gato Negro kullanıcısına yanıt
    Ben Atr 35 dört cam 400 e yaptırdım, ön ve arka cam yok, ön ve arka cama yaptırmadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: M.L.Crassus

Mercedes fiyatları çok yükseltmesine rağmen pek etkilenmemiş gariptir. Ford 'u eklemeyi unutmuşum.

Ford : 3.781 / 4.007

Ford da arttırmış satışları.

mercedesin marka algısı cok kuvvetli zam etkilemiyor.kaliteli bmw ye göre bence .bmw nin içi cok eskidi radikal değişiklik yapmaları lazım 3 serisinde yenisinde kaliteyi yükseltmeleri lazım.mercedes audi daha kaliteli bence.ama dış görünüşte bmw daha iyi sonra c serisi geliyor.bmw nin 170 bg lik motoru kalkmış buda etkilemiştir.
  • Audi %25 azalmis ki halen a4 2016 model satiyor diger modelleri bilmiyorum.asil onemlisi 2017 ler 15/20 bin daha zamli gelecek.dolayisiyla audi onemli bir indirim yapmazsa %50 satislari azalabilir bence.

• RoLaN R kullanıcısına yanıt
    A4 için evet hocam fakat Audi A3 Sportback ve A3 Sedan lokomotif. Ellerinde 2016 model donanımlı araç uzun zamandır yok ve 2017'yle devam ediyorlar. Q2 yeni geldi ve epey satması bekleniyordu. A5 Sportback yüksek fiyattan girdi ve özellikle donanımlı araçları bireysel kullanıcı alıyor. A4 ün fiyatları A5'e yaklasacaktır. Bu arada A3 için kur desteği de gelebilir bu ay içinde. Dolayısıyla Audi adet kaybetmeye dur diyecek enstrümanı hazır tutuyor. Özellikle Ocak - Mart dönenimini buraya almama nedenim de insanların kur ve ötv şokunu atlatmaya başlamaları. 2016 modeller bu 3 ayda satılmıştı. Ramazan ve yaz sonrası satışlar epey düşebilir. Sene sonu kampanyaları ile toparlayarak bu seneyi kapatmayı hedeflerler.

BMW ise MayFest ile Mayıs - Haziran toplayabilir.

• Bmwdeki düşüşün nedeni bence 3 serisinde 170 hp 1.6 motorun kalkması, sadece 3 silindirli motorun kalması ve kasa değiştirecek olması,,5 serisinin de çok aşırı fiyatla giriş yapması ve 1.6 motorun olmaması..x3 ün kasa değiştirecek olması, x1 deki 3 silindirli motor ve 1.6 d de otomatik olmaması..

yok içerisi gayet aydınlık,seramik film normal film gibi değil zaten. Üsküdar'a gitmenize gerek yok Maslak sanayi de Tanzer var herkes bilir.

instagram.com
    Camfilmi LLumar (@tanzercamfilm) • 2,102 Instagram photos and videos
    http://instagram.com/tanzercamfilm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurFB1453 -- 4 Mayıs 2017; 21:08:13 >

• Arkadaşlar, aracımdan dün bir ses gelmeye başladı.

Rölantideykrn birden başladı ve bugün de devam etti.

Isındıktan sonra başlıyor ses. Rolantide çok duyuluyor.

Sanki yaz akşamı cırcır böceği sesi duyarsınız ya öyle bir ses.

Videosunu youtube a yükledim.

Nedir sizce?

Edit: Sabah denedim tekrar, soğukken ses yok, kullandıktan sonra da ses gelmiyor aslında, trafikte kalırsam ses geliyor, yani dur kalk yaparsam. İki yerden şüphelendim, kayış veya benzin pompası olabilir. Benzin pompasından şüphelenmemin sebebi bir kaç sefer soğuk çalışmada araba rölantide sarsıntı yaptı bugüne kadar.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.