Şimdi Ara

AUDI A4 B9 (ANA KONU) (51. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.765
Cevap
141
Favori
965.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bence tüketim değerleriniz gayet güzel. bu araçtan uzun yolda dahi olsa 5 litre civarı değerleri beklemek mantıklı olmaz. aracın gücü yerinde azıcık dokununca gaza güzel gidiyor ve o arada da yakıyor ama. kullanımı zevkli ve "tasarruf yapayım" diyecek kişiye bence uygun değil. böyle kişilerin dizele yönelmeleri daha iyi olacaktır.
    ben hala bu kavrama işinden emin olamadım. yelken modunun açık olması mı iyidir yoksa kapalı olması mı (kavrama ve şanzımanın uuzn ömürlülüğü açısından)?
  • M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    Tarık hocam güzel değerler yakalamışsınız. Aracınız keza çok yeni. Bence bir miktar daha da düşecektir.

Benim S60 T3 üme benzer değerleri var.

Benzinli araç basınca gidiyor onu öğrendim bu aracımda 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aknasmub -- 30 Nisan 2017; 13:47:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Gato Negro

Benim rodajla ilgili her zaman yaptığım şu..ilk 1000 km süresince ani hıazlanma ve frenden kaçınılmalı. Çok yüksek hıza çıkılmamalı ve sürekli sabit bir hızda kullanmamalı.

Evet, en önemlisi sürekli sabit hızda kullanmamak, o zaman motor o banda alışkanlık geliştiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aytron -- 30 Nisan 2017; 14:15:20 >
    Güzel araç güzel ortalama.
  • aknasmub kullanıcısına yanıt
    Rodaj dönemi bitsin vuracam kırbacı hocam Gaza bastıkca sesi veren sanki 1.4 TFSi değil gibi ses çıkıyor. Rodaj bitsin motoru acma çalışmalarında bu değerleri tarih yaparım kısmetse Dizelin üzerine biraz eğlenceye vurmazsak bünyemize iyi gelmez hocam bu turbo benzinliler

Aynen hocam. Bu ses bizden mi geliyor diyor insan ☺️

• Yariin araba alsam ilk tercihim quattro olurdu acayip keyifli ve güven veriyor insana

AUDI A4 B9  (ANA KONU)

• cihanair kullanıcısına yanıt
    Cihan bey,

Hem konu sahibi hem de ender quatro sahibi olarak sizden daha sık ve doyurucu paylaşımlar bekliyoruz. Bilginize.

Cihan Hocam ; aracı ilk çalıştırma anında , 30 - 40 km/h dolaylarında pedaldan gelen çıt - tık - tık şeklindeki esp kalibrasyonu 2.0 TDi'da da var mı yoksa sadece 1.4 TFSi' larda mı var? Dikkatinizi çekti mi?

• quote:

Cihan bey,

Hem konu sahibi hem de ender quatro sahibi olarak sizden daha sık ve doyurucu paylaşımlar bekliyoruz. Bilginize.

Hocam bu zamana kadar hic araba sahibi olmamisim ya cidden baya keyifli ve guven verici bir sistem quattro oldukca memnunum hatta cok memnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: M.L.Crassus

Cihan Hocam ; aracı ilk çalıştırma anında , 30 - 40 km/h dolaylarında pedaldan gelen çıt - tık - tık şeklindeki esp kalibrasyonu 2.0 TDi'da da var mı yoksa sadece 1.4 TFSi' larda mı var? Dikkatinizi çekti mi?

Oyle bir ses hic duymadim ben

Bence vardır o ses de siz quatronun zevkinden farkına varmamışsinizdır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • El Gato Negro kullanıcısına yanıt
    Cidden Quattro'larda var mı öğrenmek lazim ki çözümü var mı diye sıkıştıralım. Rahatsız etmiyor ama gerek de yok böyle bir şeye çözümü varsa.

• quote:

Bence vardır o ses de siz quatronun zevkinden farkına varmamışsinizdır.

Acayip dikkatliyimdir ya hic duymadim vallahi

İlk hareket ettiğinizde 40km/h dolaylarında pedal tarafına dikkat edelim. Varsa sezersiniz. Her kontak basışta ilk kez 40km/h a geldiğinde yapıyor , sonra yok.

• Benim araçtan bir ses geliyor işin kötüsü sürekli gelmiyor ya da geliyor müzikten duymuyorum. Sesin geldiği saniyeler;

0:04-0:10

0:14-0:20

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam Arkadaşlar,

Yeni A5 forumu sakin, burası daha canlı, ve bilgi vermek için yazıyorum :) Bende yeni kasa dizel quattro a5 sportback araç mevcut, ve bahsetmiş olduğunuz ses bende de var, 40km/h ye araç geldiğinde "tık-tık" şeklinde ses yapıyor, açıkçası herkeste mevcut olduğuna göre aracın teknik bir yapısından kaynaklanıyordur diye düşünüyorum. Herkese kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRAGGER

Selam Arkadaşlar,

Yeni A5 forumu sakin, burası daha canlı, ve bilgi vermek için yazıyorum :) Bende yeni kasa dizel quattro a5 sportback araç mevcut, ve bahsetmiş olduğunuz ses bende de var, 40km/h ye araç geldiğinde "tık-tık" şeklinde ses yapıyor, açıkçası herkeste mevcut olduğuna göre aracın teknik bir yapısından kaynaklanıyordur diye düşünüyorum. Herkese kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.

bilgilendirme için teşekkürler, tahmin etiğim gibi bu ses tüm b9larda var herhalde.
    siz de buraya takılın, sonuçta araçlar hemen hemen aynı sadece kasa farkı var. en azından bir konu canlı kalmış olur.

• FRAGGER F kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun hocam ilginiz ve cevabınız için. Ben de sadece 1.4 TFSi lere has olabilecek olmasını anlamlandıramıyordum. ESP aynı ESP , ABS aynı ABS çünkü. İyi günlerde kullanın keyifle , sağlıkla.

• FRAGGER F kullanıcısına yanıt
    A5 Sportback konusunu doğal olarak biz de takip ediyoruz hocam ; aslında iki konuyu birleştirme ihtimali olsa en azından bilgi paylaşımı daha akıcı olurdu. Sonuçta araçlar kasa ve belki süspansiyon harici aynı yapıdalar. Konudaki mesajınızı gördüm; Virtual Cocpit çok güzel görünüyor olabilir ancak olmaması bence kesinlikle eksiklik değil. Gösterge tablosu ve ortadaki bilgi ekranı hem kullanışlı hem görsel olarak böyle de çok güzeller. Eminim ki hayatimizin her anında ic ice olduğumuz lcd ekranın maliyeti bu analog kadrandan daha düşüktür . Lcd ekran kadranlar zamanla analog kadranlarin tarih olmasına dahi neden olabilir , en iyisi bu günlerin tadını çıkartmak

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.