Şimdi Ara

AUDI A4 B9 (ANA KONU) (49. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: gokhan68
1 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.760
Cevap
141
Favori
965.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: M.L.Crassus

Bugün biraz yüksek seyretti. Akşam mesai dönüşü ne hesap kesecek acaba , merakla bekliyorum

düşer düşer siz merak etmeyin. ben ilk başladığımda 9 küsür litrelerdeydi, zamanla düştü.
  • M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    26 ortalama hıza göre gayet iyi.Önemli olan depo ölçümü ne kadar tutuyor onu öğrenmek şart. 3.20i de depo ölçümü yapsam da beni kuşkulandırıyordu zaman zaman gösterdiğinden çok yaktığı yönünde.
  • ecay kullanıcısına yanıt
    Geçen benzin alışımda pompa tek tık atana kadar fulleyip km sifirlamistim. 100.6 km olmuş. Bir dahaki benzin alışımda yine aynı yerden tek tık atışa kadar doldurup sağlamasını alırız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RoLaN R kullanıcısına yanıt
    Geç gördüm hocam kusuruma bakmayın. İstanbul Avek ve Esenyurt doğuştan aldım fiyatları. Takasta aracıma çok düşük fiyat verdikleri için aracımı kendim satmaya karar verdim. Kısmet bakalım.
  • quote:

Bugün biraz yüksek seyretti. Akşam mesai dönüşü ne hesap kesecek acaba , merakla bekliyorum

İstanbul'da araba kullanmak eziyetten öte

AUDI A4 B9  (ANA KONU)

• quote:

quote:

İstanbul'da araba kullanmak eziyetten öte

AUDI A4 B9  (ANA KONU)

Değerler tavan yapmış üstad

• alphi3458 kullanıcısına yanıt
    Sağ ayak bileğim ve sağ dizim ağrıyor üstad. Böyle bir şey yok Fulya'dan köprüye bağlanmak tam 1 saat sürdü. Bundan fazla yakamaz herhalde hiç kimse.

• quote:

Sağ ayak bileğim ve sağ dizim ağrıyor üstad. Böyle bir şey yok Fulya'dan köprüye bağlanmak tam 1 saat sürdü. Bundan fazla yakamaz herhalde hiç kimse.

Bizim a3 bu ort hız ve kmde max 10 yakar diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alphi3458 -- 25 Nisan 2017; 21:40:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alphi3458

quote:

Bizim a3 bu ort hız ve kmde max 10 yakar diye düşünüyorum

Ben de 11 - 12 şeklinde tahmin ediyordum ama A4 ün kasa daha ağır tabi. Bir de dizel dur kalkta daha avantajlı. Yalnız TFSİ gerçekten atak , tabi gidecek yol bulabilirsen

• 2016 C200d aracım İstanbul şehiriçinde 8,5 un altına bir türlü inmedi, bende geçen hafta sattım, İstanbul bir başka yer, bir başka şehir. Avrupa'nın trafiği en kötü ikinci şehri, ama 136 beygir dizel araç için yine de yüksekti. Belki o yüzden 1.4, A4 ya da 3.20i ED'lerin 8,5 -10 aralığında yakması bana yüksek gelmiyor.

• Değerli arkadaşlar nihayet a4 1.4 tfsi beyaz renk sport model arabayı binbir sıkıntı vs ile Çanakkale Avek ten aldık..bir daha avek ten araba alan şey olsun..bu kadar rezil birşey görmedim duymadım..nasıl müşteri hizmeti resmen yalan üstüne yalan söylediler..yok evrak eksik yok böle yok şöle 2 kez noter e gitmek zorunda kaldık dünya extradan masraf çıkardılar...arabaya kit bile koymadılar hani kapılarda çıkan araç kitleri yok..araba bomboş Allahtan tekerlerinin birini çalmadılar..o derece yani..neyse konumuza gelince araba çok güzel beyaz renge herkes bayıldı...alışma sürecindeyim..bu arabanın aynaları katlanıyormu? katlanıyorsa nasıl izah edebilen varsa sevinirim. 2. si bagaj havzu ve paspasa ihtiyaç var fiyat ve öneriniz nedir? (bu arada çekilen sıkıntılar kredi ile ,ilgili sıkıntılardır.) cam filmi seramik kaplama ve kaput koruma ile ilgili önerileriniz nelerdir* ..hepinize cvp larınız için tşk ederim..Çanakkale den saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: mesido

Değerli arkadaşlar nihayet a4 1.4 tfsi beyaz renk sport model arabayı binbir sıkıntı vs ile Çanakkale Avek ten aldık..bir daha avek ten araba alan şey olsun..bu kadar rezil birşey görmedim duymadım..nasıl müşteri hizmeti resmen yalan üstüne yalan söylediler..yok evrak eksik yok böle yok şöle 2 kez noter e gitmek zorunda kaldık dünya extradan masraf çıkardılar...arabaya kit bile koymadılar hani kapılarda çıkan araç kitleri yok..araba bomboş Allahtan tekerlerinin birini çalmadılar..o derece yani..neyse konumuza gelince araba çok güzel beyaz renge herkes bayıldı...alışma sürecindeyim..bu arabanın aynaları katlanıyormu? katlanıyorsa nasıl izah edebilen varsa sevinirim. 2. si bagaj havzu ve paspasa ihtiyaç var fiyat ve öneriniz nedir? (bu arada çekilen sıkıntılar kredi ile ,ilgili sıkıntılardır.) cam filmi seramik kaplama ve kaput koruma ile ilgili önerileriniz nelerdir* ..hepinize cvp larınız için tşk ederim..Çanakkale den saygılar

hayırlı olsun, güle güle kullanın.
    ben öğleye doğru gittim bayiye, akşam üzeri saat 16.30da aracı aldım çıktım. notere falan da gitmedim, herşeyi onlar hallettiler. öğle yemeği de yedirdiler ünlü bir kebapçıda sağolsunlar. araca 2 set de paspas bırakmışlar. krom egsoz ucu sözü de verdiler ama daha bir ses çıkmadı.
    aynalar otomatik katlanıyor kapıları kilitleyince. mmi menüsünden araç ayarlarına girerseniz oradan ayarı yapabilirsiniz. cam filmini ben de yaptıracağım yanlız 2 gün önce yeni yönetmelik değişti kullanılan filmin tse onaylı olması falan gerekiyor diyorlar. o nedenle firmaların bu belgeleri almaları için biraz beklenilmesi gerektiği söyleniyor. bagaj havuzunu servisten almayın çok pahalı. ama yps plastik denilen bir şirketin ürünleri var oraya bakabilirsiniz.http://www.bagajhavuzu.com/sm/AUDI/A4-SEDAN-B-9-(2016--Sonras%C4%B1)

• mesido kullanıcısına yanıt
    Çanakkaleden selamlar :)) ne kadara mal oldu araç üstat?

• quote:

Orijinalden alıntı: mesido

Değerli arkadaşlar nihayet a4 1.4 tfsi beyaz renk sport model arabayı binbir sıkıntı vs ile Çanakkale Avek ten aldık..bir daha avek ten araba alan şey olsun..bu kadar rezil birşey görmedim duymadım..nasıl müşteri hizmeti resmen yalan üstüne yalan söylediler..yok evrak eksik yok böle yok şöle 2 kez noter e gitmek zorunda kaldık dünya extradan masraf çıkardılar...arabaya kit bile koymadılar hani kapılarda çıkan araç kitleri yok..araba bomboş Allahtan tekerlerinin birini çalmadılar..o derece yani..neyse konumuza gelince araba çok güzel beyaz renge herkes bayıldı...alışma sürecindeyim..bu arabanın aynaları katlanıyormu? katlanıyorsa nasıl izah edebilen varsa sevinirim. 2. si bagaj havzu ve paspasa ihtiyaç var fiyat ve öneriniz nedir? (bu arada çekilen sıkıntılar kredi ile ,ilgili sıkıntılardır.) cam filmi seramik kaplama ve kaput koruma ile ilgili önerileriniz nelerdir* ..hepinize cvp larınız için tşk ederim..Çanakkale den saygılar

Hayırlı olsun , iyi günlerde kazasız belasız kullanın inşallah.

Bagaj havuzu ben de YPS Plast' tan aldım. 2 günde kargo ulaşıyor. Uyumlu , tavsiye ederim. Sitesinde hesap bilgileri var. Siteye misafir girişi yapıp bilgilerinizi girip sonra banka hesabina havale yapip telefonla teyit alabilirsiniz. Lüks olanı gayet yeterli bir ürün. 125-TL

Paspas kesinlikle orjinal olanı almanızı tavsiye ederim. Benim Audim den internetten satış var Avek'ten almak istemezseniz. 260-TL tutuyor ama kaliteli.

• afumetto A kullanıcısına yanıt
    Değerli kardeşim araç otv indirimli alındı. 112600 TL

O fiyata nasıl a4 aldın üstat, ötv indirimi derken sıfır ötv ile mi?

Evet, teknik olarak sıfır ötv oluyor ama ötv indirimi deniyor.

Sevgili kardeşim sıfır ötv . 50 bin kredi 24 ay sifir faiz. Ancak bu kredide 3534 TL kasko ve 3000 TL 2 yıl uzatılmış garanti şartı var.bu garanti yi 2 yıl sonuna dogru iptal edebilirsiniz. Olay bu saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesido -- 27 Nisan 2017; 19:31:38 >
    Üstat sen çok iyi fiyata almışın, güncel fiyatlar bana biraz ağıt geldi o yüzden beklemeye geçtim

• İlk şehirlerarası ortalaması ; Rodaj nedeniyle sıkıştırmadım , max. 140km/h gecilmedi.

AUDI A4 B9  (ANA KONU)

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.