Şimdi Ara

Audi A5 mi? BMW 4.20D 184 HP mi?[SS'Lİ][ANKET EKLENDİ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
0
Favori
12.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Audi A5 mi? BMW 4.20D 184 HP mi?[SS'Lİ][ANKET EKLENDİ]

(En Son Oy Tarihi: 15.5.2023)
Giriş
  • a5'in rakibi 3gt'dir.

bedava verecekseniz 3gt kabulüm.
  • audinin dış görünüşü güzel olabilir ama bmw gibi bir araç varken audi almam. Ayrıca bmw sürüş dinamikleri audiden iyidir.
  • A5 ve A7 sadece bu ikisi tasarım olarak Audi’nin sevdiğim araçları, ama F30 başka be yav.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bmwci birisi olarak a5 diyorum.
  • Performans açısından 3.20 xdrive ama diğer türlü hertürlü a5 yürür dayımda vardı aynısı çok yakışıklı araba zaten a7yi hangi akla hizmet yaptılarsa a5 den biraz daha uzun sadece :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Önce A5 Sportback kullanıp daha sonra 4.20D' e geçen arkadaşım, keşke değiştirmeseydim diyor. A5 Sportback' den daha fazla memnun kaldığını söylüyor.

Aynı arkadaşı mı tanıyoruz, tesadüf mü yoksa belirttiğiniz gibi durum mu böyle...

Arkadaşımda, belki arkadaşımız, sadece motor açısından aldığı 420D den memnun..

Bunun dışında her açıdan A5 daha iyiydi demesi beni şaşırttı açıkcası.. Alalı daha 1-2 ay arası bir süre geçti ama A5 i arıyor..

A5 tek kapıydı bu arada sizin bahsettiğiniz tek kapı mı yoksa diğer modeli mi?
  • A5 2.0 Tdi ile
    420d 2.0 184

Bu 2 araci kiyaslarsak daha verimli olur.
    Konu sahibi arkadas konuyu degistirirse sevinirim.

Zaten 3 serisi ile A5 kiyaslandiginda cikacak galip bariz belli.

Birde ordaki kokpit f10 5 serisinin yanlislik olmasin

• Bugun bu 2 araçtan birini alıcaz bakalım gönlüm a5 ten yana olsa da ibre 3.2d görünüyor:)

• quote:

Orijinalden alıntı: WaRToX

quote:

Önce A5 Sportback kullanıp daha sonra 4.20D' e geçen arkadaşım, keşke değiştirmeseydim diyor. A5 Sportback' den daha fazla memnun kaldığını söylüyor.

Aynı arkadaşı mı tanıyoruz, tesadüf mü yoksa belirttiğiniz gibi durum mu böyle...

Bunun dışında her açıdan A5 daha iyiydi demesi beni şaşırttı açıkcası.. Alalı daha 1-2 ay arası bir süre geçti ama A5 i arıyor..

Sattığı A5 Sportback' di. Tek kapı değildi. 4.20 D' yi de ocakdaki ÖTV ve kur zammı olmadan almıştı. 6-7 ay oluyor yani ;)

• Machple M kullanıcısına yanıt
    A5 Alma şansın varsa kesinlikle a5 al. birde çok sarsmayacaksa bütçeni 2000 tfsi 4 çekerini al lütfen:)
  • 3 yeni
    a5 kasa değişir ve audi nin o resımdekı gıbı doğuş dan alma şansın yok
    3 serısını ıstedıgın kadar tasarlayabılırsın.
    3 derim...
  • Seçenek değişti arkadaşlar.
  • quote:

quote:

quote:

Sattığı A5 Sportback' di. Tek kapı değildi. 4.20 D' yi de ocakdaki ÖTV ve kur zammı olmadan almıştı. 6-7 ay oluyor yani ;)

Farklı kişiler, aynı düşünceler..

Dediğim gibi bizimki daha 1-2 ay oldu alalı..

Şu sıra ahlaksız teklifler yapıyorum kendisine :)

Aracım 35-40 bin civarı ediyor, üstünede 40-50 bin daha vereyim sat bana 420 yi, git A5 al diyorum kendisine :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

Farklı kişiler, aynı düşünceler..

Dediğim gibi bizimki daha 1-2 ay oldu alalı..

Şu sıra ahlaksız teklifler yapıyorum kendisine :)

Aracım 35-40 bin civarı ediyor, üstünede 40-50 bin daha vereyim sat bana 420 yi, git A5 al diyorum kendisine :D

Arkadaşınıza reddedilemeyecek bir teklif sunmuşsunuz :)

• Coupe deyince orda durcaksın işte A5in esamesi bile okunmaz 4 serisinin yanında,a5in bir tasarımı vardı oda makyajla kaybolup gitti.
  • Bence Bmw 4.20d segmentinde şu an en alınası araçların başında geliyor. Tercih edenlere hayırlı olsun.
  • Ben 4 kasa ile karşılaştırmam bile A5'i , ha 320 d mi a5 mi denirse o zaman farklı. Yoksa 4 mü A5 denirse sonuna kadar 4 derim.
  • YANLIŞINIZ VAR 2.0 TDI 177 380
  • Machple M kullanıcısına yanıt
    420D KESİNLİKLE YOL TUTUŞUNDA 3 TEN DAHA ÜSTÜN A5 İLE KIYASLARSAK BİRAZ DAHA İYİ YOL TUTUYOR 4 TÜKETİM PERFORMANSTADA AZ FARKLA 4 SERİSİ ÖNDE KARİZMA GÖSELLİKKTE GÖRECELİ OLARK 4 ÖNDE BENCE AMA 3 DERSEN SİL AT A5 DERİM 3 İLE KIYASLANMAZ HER NE KADAR PERFORMANSTA 3 ÖNDE OLSADA
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.