Şimdi Ara

Audi A5 mi? BMW 4.20D 184 HP mi?[SS'Lİ][ANKET EKLENDİ] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
12.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Audi A5 mi? BMW 4.20D 184 HP mi?[SS'Lİ][ANKET EKLENDİ]

(En Son Oy Tarihi: 15.5.2023)
Giriş
  • Kesinlikle 4 serisi, çok seksi yılan gibi araba.
  • Kapımın önünde hergün Audi A5 gördüğüm için bana çekici gelmiyor, ben olsam yukarıdaki arkadaşın dediği gibi BMW 4 çakardım, ayrıca BMW 4 ün arka tasarımı çok vurucu olmuş. Burada yerden yere vurulmuş hayret.
  • Normalde 5 serisi olsa bmw derdim. Ama bu durumda audi diyorum. Bmwnin bu kasa tipini hic hazetmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anladım bende şaşırdım herkes 177 lik AUDİ 184 BMV motoru kıyaslıyor ya
  • A5 çok şık.
  • Kim ne derse desin bmw 420d parçalar

• quote:

Orijinalden alıntı: MaTaDoR

Bence Bmw 4.20d segmentinde şu an en alınası araçların başında geliyor. Tercih edenlere hayırlı olsun.

eksikliği sadece tek kapı opsiyonunun olması
  • abi bmw çok klasik duruyo be, çek audi yi gelsin dayı !
  • Audi A5 alınır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Machple M kullanıcısına yanıt
  • UP
  • nerdeyse değer olarak kafa kafaya araçlar..ama yinede a5 i tercih ederdim :)
  • a5
  • Audi son çıkarttığı modellerde kesinlikle bmw'nin önünde mercedes'i bilemem ama
  • A5 mi 4 serisi mi dersen A5 derim cunku 4 serisi canli olarak m paketle bile birseye benzemiyor.Eger 4 serisi degilse kesinlikle arkadan itis.

• hiç düşünmeden bmw 420d.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FirstClass

A5 quattro 3 serisinin xdrive indan daha iyidir her turlu ama A5 quattro deilse 3 serisi motordan dolayi onde oluo. Hacim aramiosaniz 3 serisi bu durumda daha iyi olacaktir ama araci tek basiniza kullanmayacaksaniz A5 3 serisinden cok daha genis. Bu arada resimlerdeki ic mekan 3 degil 5 serisinin ici...

Resimdeki ne 3 ne de 5 serisi. Çağın biraz fazla gerisinde kaldınız galiba. 4 serisinden haberiniz yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 serisi eger m paketli fistik yesili olursa okay. Tek egzos cikisli difuzor hos durmuyor fakat. Ayri bi seri yapmissin, tek cikisa devam. Eger 4 serisi dedigim gibi degilse pek bi seye benzemiyor. A5 coupe tercih ederdim.

• A5 Bariz heryerde var. Daha dikkat çekici olmak istiyorsan tabikide BMW 4.40d.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.