Bildirim
Audi A5 Sportback Cam Tamiri Yardim
Versace Dylan Blue Edt 50 ml Erkek Parfüm : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B01JG5UT64
9 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Camı tutan bir asansör sistemi var. Bizim accent'te bu parçayı değiştirmeden önce aynı ses çıkıyordu. Ben sesten değilde artık tel sıyırmaya başlayıp cam kapanmadığı için değiştirmiştim. Belki bu ses parçayı değiştirmeden de geçebilirdi. Gevşemiş bir yer olabilir mesela. Bizde olsa açıp bakmıştım -
Hocam ben o kadar marifetli degilim ne yazikki Cam acikken yapiyo sesi zaten kapaliyken sikinti yok. -
Zaten tam kapalıyken camı fitiller tuttuğu için cam sabitleniyor. aşağı indiğinde de camın kenarlarından tutan bir şey olmadığı için sadece asansör sistemi camı tutuyor.
Camın içinde hareket ettiği yollar var onlar camın kalınlığından geniş olduğu için cam da sabit olmayınca o yollara ya da çarpabileceği diğer yerlere çarpıyor.
Büyük ihtimalle gevşeme tarzı bir sıkıntı vardır. En azından serviste aklında bulunsun. Sonra abi bu sistem ölmüş, komple değiştirmek lazım derler falan. Doğru olmayabilir, sende kontrol et sıkıntı tam olarak nerede göstersinler.
Kapı içi çıkarılınca camı tut ileri geri salla. Bak bakalım nereden oynuyor. Zaten asansörün camla birleştirildiği yer bellidir. Boşluktan göremezsen camı aşağı ya da yukarı çıkar düğmeyle.
ekleme: sadece camla asansörün montaj yerinde sıkıntı olmayabilir. Belki asansörün kapıya montjlandığı yerde de sıkıntı vardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhun -- 3 Eylül 2013; 14:15:09 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X