Şimdi Ara

Audi A6 3.0 TDI QUATTRO Klima Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yaklasik 8 ay once aldigimiz bu aracin hala teknik donanimi ile ilgili problemler yasiyorum :)
    o kadar detay varki hepsini anlayip cozmek mumkun degil :)
    klimayi kapatamiyorum mesela su an surekli 1. kademede calisiyor..servisede herseyi zirt pirt sormak istemiyorum bir de sizlere danisayim dedim..
    bilen varmi acaba?

(baska bir baslikta acmisim konuyu burayada tasimak istedim)

• usb girişinden bağlantı yapıp 1 kereye mahsus dizüstü bilgisayarından yazılımı güncellemen lazım bizde 4.2 varda öle yapmıştı servis. yazılım şu an bende mevcut istersen vereyim ama çok karışık bi tek klima özelliği için değil baya bir profil özelliği var bilgisayardan anlıyorsan yaparsın yanlız sizin yazılım eski veya yeni ise benim vereceğim yazılımla çakışıp problem çıkarabilir.
  • Sanirim o cozum biraz karisik olur...galiba yine servisin yolu gorundu ..ufak tefek seyler icinde habire gitmek istemiyorum herifler almayacak artik iceri :)
  • nerde yaşıyon sen yardımcı olayım istersen
  • Tam olarak problemlerini bashet hepsine yardımcı olayım
  • of be A6 quattro 3.0
    bu arabanın problemine kurban olıyım ben be!... :)
  • Istanbulda ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AUDİ A3 1.2 TFSI Motor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • problem klimanin surekli 1. kademede kalip hava uflemesi..tam olarak kapatamadim
  • quote:

Orjinalden alıntı: sloomkan

usb girişinden bağlantı yapıp 1 kereye mahsus dizüstü bilgisayarından yazılımı güncellemen lazım bizde 4.2 varda öle yapmıştı servis. yazılım şu an bende mevcut istersen vereyim ama çok karışık bi tek klima özelliği için değil baya bir profil özelliği var bilgisayardan anlıyorsan yaparsın yanlız sizin yazılım eski veya yeni ise benim vereceğim yazılımla çakışıp problem çıkarabilir.

ulen bi allahın kuluda ne güzel atmışsın demedi bana :)
  • off a basılı tut biraz kapanır öle
  • valla böyle durumlarda 2 tane seçenek var
    1-) kullanım kılavuzu
    kullanım kılavuzunun çözmediği varsayılarak;
    2-) Servis, 8 ay önce aldıysanız doğal olarak garantili araçtır. Servise gitmeye korkmaya gerek yok. Yazılım hatasıda olsa, eski yazılımda olsa yenilemek zorunda. Borusan oto hiçbirşey demeden range roverın el frenini yazılım ve kablo hattı dahil olarak onay alarak değişti ücrette almadılar. Sadece işçilik aldı 20 30 ytl birşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayki -- 28 Eylül 2007; 19:05:44 >
  • a6 larda econ on/off var ona basılı tut
  • quote:

quote:

usb girişinden bağlantı yapıp 1 kereye mahsus dizüstü bilgisayarından yazılımı güncellemen lazım bizde 4.2 varda öle yapmıştı servis. yazılım şu an bende mevcut istersen vereyim ama çok karışık bi tek klima özelliği için değil baya bir profil özelliği var bilgisayardan anlıyorsan yaparsın yanlız sizin yazılım eski veya yeni ise benim vereceğim yazılımla çakışıp problem çıkarabilir.

ulen bi allahın kuluda ne güzel atmışsın demedi bana :)

denemeler yerine yardımcı olmaya calısalım...
  • ctrl+alt+del yap düzelir hiç olmadı reset at
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.