Şimdi Ara

AUDI A7 3.0 TDI SPORTBACK 313 HP (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
2
Favori
15.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Erunanethiel_3

quote:

Orijinalden alıntı: pug406

quote:

Orijinalden alıntı: quadream

Audinin sevdigim tek arabasi, ayrica hocam renk beyaz olmasin da ne olursa olsun

Hayirli olsun, incelemeni bekleriz...

beyaz renk karşıtlığının sebebini cidden merak ettim... bende de son zamanlarda beyaz renge karşı bir antipati oluştu...

Şirket arabası rengi

Cok fazla beyaz araba var etrafta o yüzden cok itici geliyor bana...

Hem a7 gibi ozel bir aracin rengi de ozel olmali bence, koyu mavi yada kahverengi tonlari olabilir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozerpeker61

quote:

Orijinalden alıntı: BARBOSA_

quote:

1.6 motorla piyasada endam eden bir karosere 300 binden fazla vermek akıl karı değil bence ama yine de tavsiyen için teşekkür ederim. :)

rica ederim ama böyle hızlanma ve 6.8 lt tüketimi başka araba da bulamazsınız .

Şanziman müthiş

Km sayacı değil sanki devir sayacı

• neden bmw mercedes audi ? porşe değil.

amaç sürüş konforu ise zaten tercih edilecek firma belli. Mercedes

CLS güzel bir seçim olurdu veya son kasa S.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Snow'

o zaman yeni arabanız hayırlı olur inşallah

amin inşaallah fikirleriyle düşünceleriyle A7 görüşüme destek veren tüm arkadaşlara yürekten teşekkürler... inşaallah hayırlısıyla siparişi geçersem haberdar ederim..

bir bak buna

hocam videoyu sonuna kadar izle...insanı alıp götürüyor resmen :=) renk konusunda ya lansmandaki renk..yada siyah..

AUDI A7 3.0 TDI SPORTBACK 313 HP

• 4007 kullanıcısına yanıt
    video nerede?
  • a7 iki kişi için sorunsuz ama arka koltuklarda rahat edemedim ''uzun'' yolda arkadakileri sıkabilir ama motoru olsun dış görünümü olsun sınıfında tek geçeceğim arabadır

ps: panamera bence rakipleri içerisindeki en kötü araba (cls,a7,panamera) motor kasayı kaldıramıyor hantal kalıyor ve iç ebatları ne kadar büyük gözüksede basık ve boğucu geliyor..

birde yeni S class neden düşünmüyorsunuz? yeni kasasına binemedim ama iç donanım olarak çok çok iyi olmuş (tabi test etmek lazım..)
  • BMWPASSION a uye olmani oneririm, bu forum bu tarz tavsiye alabilecek yer degil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu kalite olunca yorumlarin seyride hep kaliteli seyretmiş. Ne bir tartişma ne bir hakaret. Adam wv alir opel alir citroen alir yerden yere vurulurdu;)

• quote:

Orijinalden alıntı: BARBOSA_

bmw 550 xD adamın aklını alır örnek ilanhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-encar-dan-bmw-m-paket-5.50xd-multimedyali-119969686/detay#

bkz . arkada yeditepe üniversitesi.. çocuk almış 2500 km de sıkılmış 5 sene sonra Veyron alıp yazılım attırabilir demedi demeyin.

• a7 de 640xd' de mükemmel seçenekler. 640 daha yeni olduğu için bir adım önde olsa da en iyi donanım/fiyat oranını aldığınız aracı seçin. 2 araçta da çok özel indirimler bulursunuz gibime geliyor.

he bu arada yeni S class'a paranız yetiyorsa o çok ayrı zaten karşılaştırmaya sokmaya ya da tartışmaya gerek yok :)
  • Aslında aile babası iseniz kişisel favorimi yazmayı unutmuşum:

CLS Shooting Brake ;) Bence eşsiz bir tasarım.

2. bir tavsiyem'de eğer duyarlı bir insansanız lütfen Doğuş'a para kazandırmayın :)

Keyifli sürüşler şimdiden.
  • a7yi ben de inceliyorum sadece izleyici olarak ama :) ben de kesinlikle a7 derdim, diger araçlar kötü mü degil ama bu araba nadir, dakota gri de olursa ooof off..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Remedy1014

a7 iki kişi için sorunsuz ama arka koltuklarda rahat edemedim ''uzun'' yolda arkadakileri sıkabilir ama motoru olsun dış görünümü olsun sınıfında tek geçeceğim arabadır

ps: panamera bence rakipleri içerisindeki en kötü araba (cls,a7,panamera) motor kasayı kaldıramıyor hantal kalıyor ve iç ebatları ne kadar büyük gözüksede basık ve boğucu geliyor..

birde yeni S class neden düşünmüyorsunuz? yeni kasasına binemedim ama iç donanım olarak çok çok iyi olmuş (tabi test etmek lazım..)

açıkcası arka koltukta çok daraltan bir mesafe sezmedim A7'de ama iniş binişler coupe tasarımdan dolayı biraz zor.

Panamera tasarım manasında motor manasında ve ebatlar konusunda birde fiyat etiketi olarak en son tercih edilecek araç tamamen katılıyorum.

S class söförlü kullanım için ideal.. 5.2 sn gibi neredeyse supersport değerlerini yakalamış bir sedan coupe tasarım tercihim.

bazı araçların ruhu ve kimliği vardır. müstesna olduklarını vurgularlar. sofistike tasarımları canlı bir organizma gibi hitap eder duygulara A7 de böyle bir araç gibi geliyor bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: enreka_tr

a7yi ben de inceliyorum sadece izleyici olarak ama :) ben de kesinlikle a7 derdim, diger araçlar kötü mü degil ama bu araba nadir, dakota gri de olursa ooof off..

neden dakota gri olurdu tercihin peki...?
  • quote:

Orijinalden alıntı: donniedarko

a7 de 640xd' de mükemmel seçenekler. 640 daha yeni olduğu için bir adım önde olsa da en iyi donanım/fiyat oranını aldığınız aracı seçin. 2 araçta da çok özel indirimler bulursunuz gibime geliyor.

he bu arada yeni S class'a paranız yetiyorsa o çok ayrı zaten karşılaştırmaya sokmaya ya da tartışmaya gerek yok :)

aracın standart donanımına eklenen aksesuarlar neredeyse aracın 3 de 1 fiyatını geçiyor. neden bu araçlarda zengin bir standart donanım tablosu ve fix bir fiyat sunmazlar anlaşılır gibi değil. çok basit bir hız sabitleyice bile ekstradan para alıyorlar. şuan bir çok araçta hız sabitleyici gibi sıradan bir aksesuar standart donanımda. mesela uzun far asistanı ekstra bir ücret.. mesela 19 inc jantlar ekstra ... böylesine super sport bir aracı bile standartında 17 inç ile sunuyor sonra 19 inc için bir dünya ek para istiyor. Ortalama dolulukta bir araç için bu sınıfta ekstra 100.000 tl aksesuar listesi tutuyor. can sıkıcı bir durum. Özel ses sitemi sadece 16 bin euro... varın gerisini düşünün.. halbu ki ortalama bir doluluk bu sınıfa yakışır niteliklerde fix bir fiyatı olmalı bence..

• Usta CL al

• quote:

Orijinalden alıntı: coolcool

Usta CL al

CL de ruhu ve kimliği olan bir araç kesinlikle... insanı heyacanlandıran bir tasarım ama günlük kullanım için uygun değil...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: coolcool

Usta CL al

CL de ruhu ve kimliği olan bir araç kesinlikle... insanı heyacanlandıran bir tasarım ama günlük kullanım için uygun değil...

Günlük kullanım için neden uygun olmasın usta? Allah kısmet ederse 2-3 sene sonra alacağım araç bu
    Konuda zikredilen hiçbir araç onun seviyesine ulaşamaz
    Yani demem o ki; CL ismi geçiyorsa CL alınır

• A7 çok cool görünüyor...
  • Bu araçlardan birini alacak gücüm olsaydı kesinlikle tercihim 6 serisinden yana olurdu. A7 yi gördüm fakat içine binemedim inceleyemedim ama 6 serisine binme fırsatım oldu tamamen beni etkileyen bi araç oldu 640d idi bindiğim model. Gerek performansı gerekse konforu oldukça iyiydi. Daha önceden Porsche gibi üst sınıf kaliteli araçların çoğuna bindim fakat 6 serisi gerçekten etkileyen bi araç oldu ve piyasada çok fazla dolaşmıyor özel olduğunuzu hissedersiniz

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.