Bildirim
AUDI A7 3.0 TDI SPORTBACK 313 HP (7. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mmertkk
Porshe panamera düşünmediniz mi
Edit; buyrun bir tane linkhttp://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=133681687&rnd=8675
Evet panamera da güzel tercih
-
-
ucucan mi aga napican ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
6.40d gran coupe secenegini degerlendirmis miydiniz hocam?
-
hocam cla45 amg düşünmez misiniz? küçük mü gelir yoksa? 0-100 ü 4.6 sn , avg. tüketim 7.1lt/100km, türkiye de tek olmak ta cabası -
quote:
Orijinalden alıntı: Ingrid
hocam cla45 amg düşünmez misiniz? küçük mü gelir yoksa? 0-100 ü 4.6 sn , avg. tüketim 7.1lt/100km, türkiye de tek olmak ta cabası
Sahsen d sinifi denilen fakat c sinifi kalitesinde olan bir araca o kadar para vermesini istemem turkiye de tek olsada bir tarafta f segmenti bir tarafta c segmenti( benim gozumde) iki arac var
Ben kesinlikle onermiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: metamorfik87
quote:
hocam cla45 amg düşünmez misiniz? küçük mü gelir yoksa? 0-100 ü 4.6 sn , avg. tüketim 7.1lt/100km, türkiye de tek olmak ta cabası
Sahsen d sinifi denilen fakat c sinifi kalitesinde olan bir araca o kadar para vermesini istemem turkiye de tek olsada bir tarafta f segmenti bir tarafta c segmenti( benim gozumde) iki arac var
normal versiyonunu bende çok beğenmiyorum ama amg bu hocam belli olmaz denemekte fayda var
-
BMW 640d Gran Coupe der giderim. -
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-porsche-berlinetta-motors-2013-panamera-hazir-marshala-tam-full-134204184/detay
Bu araba varken A7 neyime
A7, Panamera gibi gösterişli durmuyor malesef.
-
2009 carrera 4s derim
A7 konusu görünce direk konuya atladım çok beğendiğim bir araç alırsanız kesinlikle pişman olacağınızı düşünmüyorum.Ancak m550deki motor bariz bir şekilde daha iyi.Yani yanınıza bir m550d gelmesi durumunda o beğenmediğiniz aracın tozunu yutabilirsiniz o harika a7 ile.Seçim sizin tabii -
Yerinizde olsam bunca parayi verdikten sonra audi degilde daha ozel markalar dusunurum.porsche veya jaguar bakilmali.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 14 Ağustos 2013; 14:58:12 >
A7 Dıstan cok guzel gıbı gozuksede ıc dızaynı ve konforu sızı hayal kırıklıgına ugratabılır
aracın 3.0 TDI 245HP olan modelını kullandım surus zevkı ne bır BMW ne'de Mercedes gıbı
ıcerıye bır ugultu gıbı gelen motor sesı ıse cabası oyuzden bence bıraz daha arastırma
yapmanızı onerırım...A7 3.0TDI 313HP 0-100 5,2sn 367.000TL / / BMW 5.35xd 313HP 0-100 5,1sn 316.000TL
BMW konforu ve sporlugu yanında 50.000TL daha ucuz olması tercıh sızın Saygılar. -
quote:
Orijinalden alıntı: pug406
quote:
Orijinalden alıntı: toyota_58
http://www.youtube.com/watch?v=5DYyV38laxA
ses müthiş çok hoşuma gitti alın bu arabayı alın
Bu araca yani 313 hp yönelmemde ki en büyük etmen özel egzost sistemi... şöyle ki comfort sürüş moduna aldığında ara.ç 245 hp de çalışıyor. ama dynamic moda aldığında 313 hp oluyor araç yaklaşık 6 cm alçalıyor süpansiyonlar sertleşiyor direksiyon ağırlaşıyor şanzuman ve quatro sistemi spor moda geçiyor veee o anlatılmaz güzel en güzel senfoniden daha keyifli bir ses insanı alıp götürüyor başka limanlara hele bir de tünleden geçerken gazı köklediğinde tam spor karekterini doya doya yaşatıyor...
Kusura bakma ama senin gibiler yüzünden otobanda insan defalarca tehlike yaşıyor. TÜNELDE GAZİ KOKLEDİN MI yazan birine denecek laf yok. Yazıklar olsun.
Ankara otobanında 150 bile ciddi tehlikedir. Uygun bir yol değil. Hele ki tünelde.
Felsefeyi gecelim A7 alınabilir. Audi'nin tek guzel araci. Bileğin burkulsun, gaza basama ne diyelim.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: metamorfik87
quote:
normal versiyonunu bende çok beğenmiyorum ama amg bu hocam belli olmaz denemekte fayda var
Cla 200 Amg yi gordum bindim kullandim hocam aralarindaki tek fark ortaya konan vitest kolu olacak bir fark yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Devamlı İstanbul-Ankara arası uzun yol yapmaktayım. X6 3.0D 220 km de gaz kesiyor ve sürüs konforu mutlu etmiyor. Evet yol tutuşu çok güzel ama saçma sapan rüzgarlardan etkileniyor. Yolda ki bozukluğu insan ta içinde hissediyor. Aracı değiştirme konusunda düşünceye sevketti. Tam kararımı vermedim ama açıkcası bir arayış içindeyim.
220Km gaz kesiyor sen bana 220km çıkabileceğin ankara istanbul arası yol göstere bilirmisin ? birde yoldaki bozukluklar insanın içinde hissediliyor demişsin X6'a bindiğinize eminmisiniz inandırıcı gelmedi SS eklemediğiniz sürecede gelmeyecek -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: enreka_tr
a7yi ben de inceliyorum sadece izleyici olarak ama :) ben de kesinlikle a7 derdim, diger araçlar kötü mü degil ama bu araba nadir, dakota gri de olursa ooof off..
neden dakota gri olurdu tercihin peki...?
http://www.youtube.com/watch?v=zeREWckOyPM
şu video yeter karar vermem için :)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X