Şimdi Ara

AUDI A7 3.0 TDI SPORTBACK 313 HP (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
2
Favori
15.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    220Km sıze cok uzak gelmesın basmak ısteyen E5'te de basıyor..
    X6 konusuna gelırsek aklınıza gelecek cogu arabayı kullandım X6 dedıgınız araba egerkı jantları buyuk ıse ınanılmaz sarsar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GreenHeart

Herkes sussun ben konuşacam tam 1 yıl kullandım
    Aracı,CLS yanında önermem.Güzel araç,spor,kendine baktıran bir araç ama CLS i daha kaliteli buluyorum.Ayrıca dizel önermem.Öyle spor bir araçta olmaz bence.
    Sürüşü tabii ki çok iyi.
    Bence yeni CLS i bekleyin,Shooting Brake alın
    İlle de alacaksanız,Quattro bodykit ile alın.

Dizel neden olmazmış? Kaide mi var?
  • quote:

Hic spor dizel gordun mu?
    Ayrıca benzinli kadar atak değil....

Spor dizel ne alaka? Ben aile aracı olarak kullanıyorum belki A7'yi? Sportback tasarım beni cezbediyor, sedan yerine bunu kullanıyorum. Benzinli almak zorunda mıyım?

313 kısrak var arabada. Benzinliye göre atak olmayabilir, bana göre jetten farksız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pug406

Devamlı İstanbul-Ankara arası uzun yol yapmaktayım. X6 3.0D 220 km de gaz kesiyor ve sürüs konforu mutlu etmiyor. Evet yol tutuşu çok güzel ama saçma sapan rüzgarlardan etkileniyor. Yolda ki bozukluğu insan ta içinde hissediyor. Aracı değiştirme konusunda düşünceye sevketti. Tam kararımı vermedim ama açıkcası bir arayış içindeyim.

220 km de gaz kesiyor...

Umarım bir sebeple sürücü belgeniz alınır ve en yakın zamanda yollardaki masum insanların sizden kurtulması dileğiyle... Ben olsam şunu yazmaya utanırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: infinite

a6 allroad alın 313hp

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-313hp-biturbo-a6-allroad-2013-129349389/detay/

sabah bunu paylaşacaktım burada,alıntıladım sonra unuttum
  • quote:

Ben tavsiye ederim.Sana ne troll

Onu ilk başta söyleyecektin. Tıkanınca değil.
  • pug406 P kullanıcısına yanıt
    şuan a6 kullanıyorum onun arka koltukları daha geniş olduğu için öyle bir hisse kapılmış olabilirim ama cls ye kıyasla tavan yüksekliği filan daha fazla yani rahat rahat yeter :)

s-class için bende yıllardır öyle düşünüyordum ama arkaya gereksiz paketleri doldurmadan alınırsa (bağımsız masajlı koltuklar, ekran vs vs) sürücü için bence gayet iyi gözüküyor ama

tabiki A7nin söylediğiniz gibi sofistike tasarımı , konfor ve performansı , yollarda nadir görülmesi , gizemli havası , farklı bir tarzı var . benimde şuanki ilk seçimim kesinlikle a7 olurdu
  • Cayenne Diesel
    0 - 100 km/sa (0 - 62 mph): 7.6s

Cayenne (Benzin)
    0 - 100 km/sa (0 - 62 mph): 7.8s

Dizel 0-100 daha hızlı

Coupe bi araç almıyor ki, 4 kapılı bi araç alıyor.
    Bide adam X6'dan inecek. Devir tasarruf devri, Benzin 5TL oldu adam yılda neden 2 kat daha fazla benzine para versin ki.
    Benzin mesele olmasa aynı paraya ne araçlar alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elmanders -- 14 Ağustos 2013; 17:44:29 >
  • 3.0 TDI 313 HP quattro tiptronic
    0-100 km/h 5,3sn

3.0 TFSI 310 HP quattro S tronic
    0-100 km/h 5,6sn

Buda A7nin verisi.

Haklısın kim istemez benzinli araba almayı ama benzin fiyatları ortada
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Elmanders

3.0 TDI 313 HP quattro tiptronic
    0-100 km/h 5,3sn

3.0 TFSI 310 HP quattro S tronic
    0-100 km/h 5,6sn

Buda A7nin verisi.

Haklısın kim istemez benzinli araba almayı ama benzin fiyatları ortada

350 bin lira veren adam bence benzin parasını da verir

Ben vermem mesela çoğu kişide öyle diyiyor.
    100 adamdan yorum yapılması istense 350 bin lira veren benzin parasını verir diyen 90 kişi olur ama A7 alan 10 kişiden 9'u Dizel alır. + olarak 350 bin TL arabası alanın zaten durumu iyidir benzini karşılayabilir ama boşa para vermek olur , israf.

• http://www.youtube.com/watch?v=sKMPHHdqQzg

Ekzost siteminin müzikal uğultusu, benzersiz tasarımı, performansı, konforu ve en önemlisi ekonomisi... kalben ve mantiken bu araca yönlendirdi... ve aracı dakota 313 HP olarak opsiyonlamaya karar verdim... istediğim donanımlara yakın olan araç yaklaşık 1 ay sonra Türkiye'de olacak, herkese değerli yorum ve katkılarından dolayı teşekkürler... tüm iyi niyetli arkadaşlara daha iyilerine binmelerini diliyorum... selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pug406 -- 14 Ağustos 2013; 18:39:10 >
  • Tercihim kesinlikle CLS ya da 6 serisi olurdu.

CLS,CLA'ya benziyor demişsiniz fakat A4-A5-A6-A7 benzerliğini ne yapacaz ? A7 sadece biraz daha kaslı duran bir araç.Sıradan bir vatandaş kesinlikle A7 mi A5 mi diye ayırt edemez.

6 serisi fark atar bu araca tasarım anlamında.Teknolojik vs. beklenti konusunda zaten kararınızı vermişsiniz gibi.
  • quote:

video nerede?

"birbak buna"ya tıkla hocam
  • Dusteral hocam bbizim arkadaş almış çok gGüzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

http://www.youtube.com/watch?v=sKMPHHdqQzg

Ekzost siteminin müzikal uğultusu, benzersiz tasarımı, performansı, konforu ve en önemlisi ekonomisi... kalben ve mantiken bu araca yönlendirdi... ve aracı dakota 313 HP olarak opsiyonlamaya karar verdim... istediğim donanımlara yakın olan araç yaklaşık 1 ay sonra Türkiye'de olacak, herkese değerli yorum ve katkılarından dolayı teşekkürler... tüm iyi niyetli arkadaşlara daha iyilerine binmelerini diliyorum... selamlar

güzelmiş gerçekten. Ne kadara alıyorsunuz acaba? Hangi donanımlarla? İster buradan ister özelden atar mısınız?

• quote:

CLS konusunda bayiyle görüştüm ancak 3 ay sonrasına araç teslimi yapıyorlar. ayrıca CLA modeline olan benzerliği beni soğutuyor. şuan her yer zibil gibi CLA ve uxzaktan CLS mi CLA mı belli değil.. böylesine bir durum açıkcası aracın özel olma durumunu gölgeliyor.

Hocam böyle düşünmeyin ya cls her yerde kendini belli ediyor, cla'nın arkası hafif anımsatsa da bence çok net farklılar ve sürüş tecrübesi olarak değilde tasarım olarak söylüyorum bunu cls mükemmel bi araba, tasarım olarak da a7 yi ezer geçer bence.
  • A7 gerçekten çok rafine bir tercih ama ben yine de kaliteyi seçer CLS derdim.

Ayrıca Cla ile Cls yi yanyana bile telaffuz etmeyin, alakasi yok kesinlikle

• cls varken a7 enteresan.

• A7 313 hp dizel kullaniyorum
    Perfonman gayet guzel
    Lakin alisinca direksiyon cok kotu geliyor nasi desem bilemedim
    Tip olarak a5 e cok benziyor ben aldigimda a5 sanmislardi
    Genel olarak iyi araba alcaksan 2nci el temiz al cok deger kaybediyor ben 0 almasaydim simdi degistirirdim
    Panamera perfonmans konusunda daha geride
    Gidin test edin begenirseniz alin

• quote:

Panemara ve A7 nin motorları aynı A7 iki turbolu olarak yeni motor çıkardı hala Porsche'a vermedi bu motoru ama 1 yıla sanırım koyarlar. hem aslına bakacak olursak Panamera A7'nin toplamas yani A7 platformuna oturtulmuş bir araç orjinali A7. sırf marka imajı için üretilmiş toplama ve çakma bir araba gibi geliyor bana Panamera. Porsch ruhu taşımayan hilkat garibesi bişi gibi...

Panamera ile a7 arasinda segment farki vardir biri full size luxury digeri executive olarak gecer. Yani isin ozu fazladan verdiginiz para porsche amblemine degil kaliteye gidecektir. 6 serisi, cls, a7, panamera arasinda tek hilkat garibesi a7dir bana gore cogu kisi de benimle paralel olarak dusunuyor.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.