Şimdi Ara

Audi A8 Hybrid. Segmentinin satış şampiyonu olabilir. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye fiyatı 80000€'dan başlayacaktır, doğuş adam sövüşlemeye çalışmazsa tabi.
  • Göstergeler cok ıyımıs. Audıyı pek ıncelemem ama bu cok hosuma gıttı.
  • Uçak gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

En çok beğendiğim araba

Bu sene piyango bana çıkarsa direk A8 L W12 6.3 FSI quattro tiptronic alıyorum

Piyango çıksa bile 2.0 litre üstü ve benzinli bir araç almazsın sen Cihancım.
  • Audi'nin yeni hybrit kamyonu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: of dead

quote:

En çok beğendiğim araba

Hocam test sürüşüne beraber çıkarmıyız?

1 tanede r8 alicam hangisini istiyorsan onunla teste cikariz

A8 L W12 6.3 FSI Quattro triptonic gayet iyi.

• quote:

En çok beğendiğim araba

Transporter stayla diyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

Türkiye fiyatı 80000€'dan başlayacaktır, doğuş adam sövüşlemeye çalışmazsa tabi.

sahsi bir saldiri olarak algilamayin ama;

sakaysa hic komik degil, saka degilse cok komik..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CemUsUs

quote:

Türkiye fiyatı 80000€'dan başlayacaktır, doğuş adam sövüşlemeye çalışmazsa tabi.

sahsi bir saldiri olarak algilamayin ama;

sakaysa hic komik degil, saka degilse cok komik..

80k euro olması pembe bir rüya olur anca. Keşke Vergi sistemimiz çağın gerektirdiği şekilde olsa, Anca o zaman olabilirdi. Ama bence gene olmaz, Almanya gibi zengin ülke nerde, Türkiye nerde.
  • Yazık , sıradan olmaması gereken modeller sıradanlaşıyor.
  • quote:

A6'nın Bomboş Editon'ı 80k Euro'dan başlıyor, reyiz ne yaptın
  • quote:

Orijinalden alıntı: HondAta

Yazık , sıradan olmaması gereken modeller sıradanlaşıyor.

Sıradanlaşıyorsa hadi al bakalım
  • Ya arkadaş ne adamlar var şu forumda, düşünüyorum hangi kafayla yazdılar diye.

Öncelikle Audi premium değilciler diye bir grup var, onlara

Sonra bu motor hacmine takık arkadaşlar var. Yahu, adam sanki tek motor seçeneği dayatıyor. Git al başka motor seçeneği mi yok? Yok Hitler motor yok cart motor yok curt motor, sanki alacak anca teneke gibi boş ses çıksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SamsClient

quote:

Getirsin adam akıllı fiyatla alayım , ama hem 2.0 motor koyup hem de soygunculuk yaparak yine benden 6.3 lt'lik arac fiyatı alırsa almam.

Tarzım olmayan bi araç , ama ileride aile sahibi oldugum da ne tarz arabalara merak duyarım orası ayrı.

Çoluk cocugun altında 3.20d görmek ve o çoluk cocuğun 1 gram aklı ile arabayı prestij olarak görmesi yeterince sıradanlık benim için.

• quote:

quote:

quote:

Getirsin adam akıllı fiyatla alayım , ama hem 2.0 motor koyup hem de soygunculuk yaparak yine benden 6.3 lt'lik arac fiyatı alırsa almam.

Tarzım olmayan bi araç , ama ileride aile sahibi oldugum da ne tarz arabalara merak duyarım orası ayrı.

Çoluk cocugun altında 3.20d görmek ve o çoluk cocuğun 1 gram aklı ile arabayı prestij olarak görmesi yeterince sıradanlık benim için.

150 tane asgari maaşa, 50-60 memur maaşına bedel olan bir araba Türkiyede elbet az da olsa prestij arabasıdır

• buna karsilik bmw de 5 serisine koydugu 2.0 218bglik dizel motoru 7 serisine koyarsa audi yine avucunu yalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: atom239

buna karsilik bmw de 5 serisine koydugu 2.0 218bglik dizel motoru 7 serisine koyarsa audi yine avucunu yalar.

S class da da 2.0 litre cift turbolu benzin motoru kullanilacagina dair bir iki yerde okumustum. Acikcasi umurumda degil kim az satmis veya fazla satmis. Sonucta hic birinin kar ortagi degilim. Bu sinifta seceneklerin artmasi isime gelir. Rekabet guzeldir

• quote:

quote:

quote:

quote:

150 tane asgari maaşa, 50-60 memur maaşına bedel olan bir araba Türkiyede elbet az da olsa prestij arabasıdır

150 tane asgari ücretlik birikimin nasıl yapıldığı "prestij" meselesidir.

19 yaşında, sivilceli ergen liseli bebesi 320d'ye binince prestij sahibi olmaz kimse kimseyi kandırmasın.

• Jaguar XJ ve Audi A8 %80'lik vergi dilimine düştü.

W222 ile yeni S Serisi de %80'lik dilime iniyor.

Bir tek 7 Serisi kaldı.Ona da 218 beygirlik 2.0 dizel motorun güçlendirilmiş versiyonu gelirse çok iyi olur.

Üzüldüğüm tek nokta şu,devletin vergileri optimize edip de oluşturması gereken imkanlara ancak ve ancak otomobil üreticilerinin downsizing yapması sonucu ulaşabiliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

quote:

A6'nın Bomboş Editon'ı 80k Euro'dan başlıyor, reyiz ne yaptın

Şenersongür iksiri içtim biraz :)

Ufak bir hata yapmışım, düzeltiyorum, 110000 e gelir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.