Sidi* yarıştırmak bu resmen arkdaşlar bu ne böyle yaa
Bişi olmaz amcaoğlu bu şirketler zaten hepsi alaman...
Bir kapakta SUBARU'dan gelmiş!
bmw de f1 de williamsa motor sağlıyor ama bir şampiyonluk gelmedi hala sanırım. audi reklamı da süper
bu mu kapak? ne yapayım le mans'ı, sanki le mans pilotuyum bana binebileceğim arabanın ne yaptığı önemli :) audi isterse uzaya araba yollasın (ki onun da bir numarası kalmadığı kesin, Top Gear'da yaptılar.)
Çok iyi reklam bu ya bende bunu arıyordum ama yayınlamamışlar bunu rekabete uygun değil diye.
cilveleşiyorlar namussuzlar
Subaru çok pis koymuş lafı asıl of anam of.
quote:
Orjinalden alıntı: funkmaster
bu mu kapak? ne yapayım le mans'ı, sanki le mans pilotuyum bana binebileceğim arabanın ne yaptığı önemli :) audi isterse uzaya araba yollasın (ki onun da bir numarası kalmadığı kesin, Top Gear'da yaptılar.)
o arabalar teknoloji geliştirmede çok değerli formula 1 i sen insanlar için zevk versin diye mi yapılıyo sanıyosun onların hepsi birer teknoloji kıyaslama yarışı bmw neden bir kez bile şampiyon olamadı f1 de mclaren ve ferrari veya mercedes bmwden çokmu düşük bu yılın otomobili neye göre seçiliyo??? bmw ne yaptıda aldı o ödülü
quote:
Orjinalden alıntı: _ThE_GaRgİ_
quote:
Orjinalden alıntı: funkmaster
o arabalar teknoloji geliştirmede çok değerli formula 1 i sen insanlar için zevk versin diye mi yapılıyo sanıyosun onların hepsi birer teknoloji kıyaslama yarışı bmw neden bir kez bile şampiyon olamadı f1 de mclaren ve ferrari veya mercedes bmwden çokmu düşük bu yılın otomobili neye göre seçiliyo??? bmw ne yaptıda aldı o ödülü
e tamam kendi ağzınla söylüyorsun, bmw bir kere bile f1 şampiyonu olamamasına rağmen motor ödülü alabiliyor honda da olamadı ama dünyanın bir numaralı motor üreticisi ve bu diğer manifaktürörler tarafından kabul edilen bir şey demek ki neymiş, yarışla birebir bağdaşmıyormuş :)
yaw bmw o ödülü nasıl alıyo işte sorun orda madem avrupada o kadar iyi motor yapıyo bu adam neden yarışlarda nal topluyo
Sanırım o kapakları hazırlayanlar içinde kendi parçasını kendi üreten tek BMW var. Duygusal davrandım yanlış bilgi vermiş olabilirim
quote:
Orjinalden alıntı: Ora et labora
cilveleşiyorlar namussuzlar
quote:
Orjinalden alıntı: 593922 ¤
Bir kapakta SUBARU'dan gelmiş!
burada ne yazıyor ingilizce yok malesef :)
Asıl kapağı bentley koymuştu, bunlar böyle alt alta seri halindeydi, en altta bentley vardı ve hareket çekiyordu bunlara