AUDİ FSI SPORTBACK te sorun yaşayan duyan herkes lütfen buraya yazsın ben şimdi gündemime bu arabayı aldım problem yaşamak istemiyorum lütfen bilgilerimizi paylaşalım.
bu araç problemsiz bir arçtr fazla problem yaşamassın
audi herkeste olabilecek problemler dı$ında bi problem ya$ıyacagını sanmıyorum..
tek problemin yakıt olur sanırım dostum onun dışında a3 çok kaliteli duruyor tabi hiç sorun çıkarmaz diye bişey olacağını sanmıyorum
tabii hiç sorunsuz diye bir şey yok o ayrı önemli olan insanı bezdirmesin yeter.
kalite konfor zaten ortada
quote:
Orjinalden alıntı: agiegas
tek problemin yakıt olur sanırım dostum onun dışında a3 çok kaliteli duruyor tabi hiç sorun çıkarmaz diye bişey olacağını sanmıyorum
tabiki dostum audinin kalitesini konforunu tartışmamıza gerek yok ama bazı modeller gibi duyulan kronik sorunları fln yok yani sorunlardan bezme gibi bi durumun olacağını sanmıyorum alır almaz yorumlarını bekliyoruz şimdiden hayırlı olsun
quote:
Orjinalden alıntı: mrcanadian
tabii hiç sorunsuz diye bir şey yok o ayrı önemli olan insanı bezdirmesin yeter.
kalite konfor zaten ortada
quote:
Orjinalden alıntı: agiegas
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme