Şimdi Ara

AUDİ FSI SPORTBACK te sorun....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AUDİ FSI SPORTBACK te sorun yaşayan duyan herkes lütfen buraya yazsın ben şimdi gündemime bu arabayı aldım problem yaşamak istemiyorum lütfen bilgilerimizi paylaşalım.

• bu araç problemsiz bir arçtr fazla problem yaşamassın
  • audi herkeste olabilecek problemler dı$ında bi problem ya$ıyacagını sanmıyorum..
  • tek problemin yakıt olur sanırım dostum onun dışında a3 çok kaliteli duruyor tabi hiç sorun çıkarmaz diye bişey olacağını sanmıyorum
  • tabii hiç sorunsuz diye bir şey yok o ayrı önemli olan insanı bezdirmesin yeter.

kalite konfor zaten ortada

quote:

Orjinalden alıntı: agiegas

tek problemin yakıt olur sanırım dostum onun dışında a3 çok kaliteli duruyor tabi hiç sorun çıkarmaz diye bişey olacağını sanmıyorum
  • tabiki dostum audinin kalitesini konforunu tartışmamıza gerek yok ama bazı modeller gibi duyulan kronik sorunları fln yok yani sorunlardan bezme gibi bi durumun olacağını sanmıyorum alır almaz yorumlarını bekliyoruz şimdiden hayırlı olsun
    quote:

Orjinalden alıntı: mrcanadian

tabii hiç sorunsuz diye bir şey yok o ayrı önemli olan insanı bezdirmesin yeter.

kalite konfor zaten ortada

quote:

Orjinalden alıntı: agiegas

tek problemin yakıt olur sanırım dostum onun dışında a3 çok kaliteli duruyor tabi hiç sorun çıkarmaz diye bişey olacağını sanmıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.