Şimdi Ara

araçların kar altında durmasının bir zararı varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
14.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

araçlar kaç gündür kar altında

o şekilde durmasının bir sakıncası varmı ? üstünü süpürsek farkeden bişey olurmu ?

• Gerek yok ayazdan korur hatta aracınızı. Tarlalara yağıp ekinleri 0 derecede tuttuğu gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HCalifornia

Gerek yok ayazdan korur hatta aracınızı. Tarlalara yağıp ekinleri 0 derecede tuttuğu gibi.
    hiç bir sakıncası yok. benimkinin üstündeki kar 2-3 defa devretti bile...
  • quote:

Gerek yok ayazdan korur hatta aracınızı. Tarlalara yağıp ekinleri 0 derecede tuttuğu gibi.

haklisin
  • quote:

doğru haklısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avespoint

quote:

doğru haklısın

Alıntıları Göster
    konu dışında çok takıldığımdan olsa gerek dalga geçmediniz değil mi

• quote:

Alıntıları Göster
    Kendiş bilgim değil ama aracı boyasına zarar verir demişti biri bana. Ne kadar doğru bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dor Niro

Kendiş bilgim değil ama aracı boyasına zarar verir demişti biri bana. Ne kadar doğru bilmiyorum.

Alıntıları Göster
    Her gün temizliyorum, bugün 10 dakika kadar çalıştırdım. Aracın içini ısıttım biraz. Bence kar yığınının altında kalması metal yığını bir cisme uygun bir durum değil diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaptorFX

Her gün temizliyorum, bugün 10 dakika kadar çalıştırdım. Aracın içini ısıttım biraz. Bence kar yığınının altında kalması metal yığını bir cisme uygun bir durum değil diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Aracı en iyi temizleme yöntemi karın olağan şekilde erimesine izin vermek.Bir nevi kil(clay bar) temizliği oluşturuyor. Tecrübeyle sabittir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pentester

Aracı en iyi temizleme yöntemi karın olağan şekilde erimesine izin vermek.Bir nevi kil(clay bar) temizliği oluşturuyor. Tecrübeyle sabittir.

Alıntıları Göster
    Hiçbir şey olmaz aksine mikropları kırılır

Asıl yollara atılan tuz zararlısı şu curcuna geçsin tavsiyem araçlarınızın altını detaylı olarak yıkatmanız

• Yok. 3 - 5 gün kardan bir şey olmaz
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

quote:

Alıntıları Göster
    doğuş oto kartal ın sıfır otomobil park alanı e5 in kenarında büyükçe boş bir arazi, onlarca sıfır km otomobil (passat cc den audi a6 kadar) çamurlu toprak bir arazide bir haftadır yoğun kar ve buzlanmaya maruz kalıyor.

merak etmeyin hiç birşey olmaz, tabi dışarıdan müdahele olmadığı sürece.

arabaya asıl zarar veren yazın kavurucu güneşi

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A5323F5D9

doğuş oto kartal ın sıfır otomobil park alanı e5 in kenarında büyükçe boş bir arazi, onlarca sıfır km otomobil (passat cc den audi a6 kadar) çamurlu toprak bir arazide bir haftadır yoğun kar ve buzlanmaya maruz kalıyor.

merak etmeyin hiç birşey olmaz, tabi dışarıdan müdahele olmadığı sürece.

arabaya asıl zarar veren yazın kavurucu güneşi

Alıntıları Göster
    Bugün sabah arabanın üzerinden 30 cm'den fazla kalınlıkta kar temizledim. Arabaya ağırlık yaptığı hissi oluştu bende. O yüzden temizledim. 5 dakika kadar da çalıştırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topaz42 -- 2 Şubat 2012; 1:11:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Bugün sabah arabanın üzerinden 30 cm'den fazla kalınlıkta kar temizledim. Arabaya ağırlık yaptığı hissi oluştu bende. O yüzden temizledim. 5 dakika kadar da çalıştırdım.

Alıntıları Göster
    Bi zararı olucağını sanmıyorum... Ama pskolojikman arabanın üşüdüğünü sanıp temizliyorum her zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Alıntıları Göster
    Tıpkı yağmur gibi kar da havadaki asidik kimyasalları emerek onları beraberinde yeryüzüne taşıyabilir. Bu da karın PH'ını düşürerek ona asidik bir özellik kazandırır.

Asit yağmuru diye de tabir edebileceğimiz bu olay, varsa aracımızın üzerindeki boya korumaya; eğer yoksa da verniğe zarar verebilir.

Yani aracınızın üzerinde biriken kar, aracınızın boyasına zarar verebilir. Aklınızda bulunsun.

http://gundem.milliyet.com.tr/karla-asit-yagiyor/gundem/gundemdetay/16.11.2011/1463247/default.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku -- 2 Şubat 2012; 4:51:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Utku

Tıpkı yağmur gibi kar da havadaki asidik kimyasalları emerek onları beraberinde yeryüzüne taşıyabilir. Bu da karın PH'ını düşürerek ona asidik bir özellik kazandırır.

Asit yağmuru diye de tabir edebileceğimiz bu olay, varsa aracımızın üzerindeki boya korumaya; eğer yoksa da verniğe zarar verebilir.

Yani aracınızın üzerinde biriken kar, aracınızın boyasına zarar verebilir. Aklınızda bulunsun.

http://gundem.milliyet.com.tr/karla-asit-yagiyor/gundem/gundemdetay/16.11.2011/1463247/default.htm

Alıntıları Göster
    20 liraya ince naylon branda aldım karlı günde geçiriyom arabaya kar yağdığında hiç uğraşmadan kaldırıp depoya koyup yoluma devam ediyorum zaman kaybı yok cam donması yok arabaya zararıda yok komşular benden gördü 3 kişi daha aynısını yapıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: speed_ylc

20 liraya ince naylon branda aldım karlı günde geçiriyom arabaya kar yağdığında hiç uğraşmadan kaldırıp depoya koyup yoluma devam ediyorum zaman kaybı yok cam donması yok arabaya zararıda yok komşular benden gördü 3 kişi daha aynısını yapıyor.

Alıntıları Göster
    Kar, aracınızın makoplatik plazma beynine zarar verebilir. Bu yüzden godanilyum potanslarını çapraz, parametrik impulsatörlerle güçlendirmenizi öneriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krandei

Kar, aracınızın makoplatik plazma beynine zarar verebilir. Bu yüzden godanilyum potanslarını çapraz, parametrik impulsatörlerle güçlendirmenizi öneriyorum.

Alıntıları Göster
     araçların kar altında durmasının bir zararı varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Krandei

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.