Şimdi Ara

audi mi? mercedes mi? bmw mi? (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
468
Cevap
7
Favori
263.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lazo yazdıklarımı ıy oku(az calıstır kafanı)

Şöyle açıklayayım. Daha önceden Amerikan LeMans serisi, 24 Saat Yarışları, WTCC, DTM gibi yarışlarda yarışmış bir firma ama tabiki bunda ayırılan bütçe çok önemli. BMW'nin yaptığı işleri açıklamak gerekirse.

1999 Amerikan LeMans serisinde dünya şampiyonu. Bu yıllarda GT Serisindede yarışıyordu. Her sınıfta yarışacak aracı vardı GT1, GT2, GT3

Lemans ve GT yarışlarındaki büyük başarılarının üzerine Formula 1'e geçme kararını aldı ve Motorsporları için ayırdığı bütçenin çoğunu bu motorspor dallına yatırdı. Haliyle GT1den çekildi hatta GT2 ve GT3 tende. Daha sonradan F1in sunduğu teknoloji ve prestijin avantajını yakaladıkça bu serilerden çekildi ve WTCC ile devam etmeye başladı. Böylece hem En yüksek zirvede hemde bir alt takımıda olmuş oldu.

Eğer ki bunların üzerine birde DTM yarışları eklenseydi ayırılan bütçe ile işleri daha zor olacağı kesindi.

Kısaca Formula 1 teknolojinin ve sportifliğin sunulduğu en üst sınıf ve bunda yarışmak, bütçesinin çoğunu buna ayırmak, bundaki teknolojisini aslında araçlarınada uygulamak için düşündüğü için en iyisine yatırmayı tüm bitçeyi tercih ediyor şuana kadar yaptıklarından anlayacağımız.

Mercedesdede aynı olay vardır 99 Lemans serisinde Mercedeste vardı ama sonra çekildi ve DTM'de daha güçlü olmaya başladı. WTCC'de mesala neden mercedes yok :) Buna ayıracağı bütçeyi F1 yada DTM'ye yatırması daha uygun olacağı için.

Sonuçta firmalar para konusunda sınırları aştığı zaman bazı şeylerden fedakarlık etmesi gerekebiliyor. Motorsporlarında iyi olur fakat güncel hayata yansıtmakta sıkıntı çekebilir bu durumda.

BMW bu konuda en başarılı firma diyebilirim. F1 teknolojisini çok iyi yansıtıyor araçlarına ve haliyle ödülleride kapıyor. Rakipleri aynı gücü daha büyük motorlardan elde ederken BMW en düşük motor en yüksek güç olayını sunuyor. Eğerki bu bütçeyi düzensiz kullansa eminim bazı yerlerde sıkıntı çekecektir. Bundan dolayı bu sıkıntıları çekmektense bazı spor dallarından çekilmesi daha uygun

Bu sadece BMW için değil. Mercedes içinde geçerli, Ferrari içinde geçerli.

Örnek Audi F1'de yarışmıyor bence bunun yokluğu belli oluyor. Beldi çok daha az para harcıyor ama teknolojidende uzak kalıyor. Bu açığınıda turbo ile yada daha büyük motor kullanarak kapatmaya çalışıyor. Fakat bu başarı değildir.

Ferrari ise aksine sadece F1'de ve GT'de yarışıyor ama bunları araçlarınada çok başarılı bir şekilde uyguluyor. Bütçesini iyi kullanıyor. Yapması gerektiğini yapıyor

gonderdıgın resımdekı fake ıde fark etmek ıcın bıarz ınceleme buldugun gıbı koyma kucuk cocukmusun!
    Yok dersen bnm kafam basmay anlamayrım toprakla asfaltın bırlestıgı yere bak anlarsın(ıns)

su son yazdıklarına cevap al da sus

1 konfor dedıgın BMW de var bilmeyende yok
    2 guzellık desen ınkar edılemez BMW
    3 Performansında nede oldugunu gorduk
    4 quattro deme bna amk bı quattro tutturmussun beynınıze sızın gorduk quattroyu o gnderdıgım fake degıl bıre bır(snnkı gıbı)

[simage]
    http://all-funny.info/wp-content/uploads/2008/07/audi_bmw_quattro_ad3.jpg[/simage]

bak quattro

audi mi? mercedes mi? bmw mi?

sen sadece su resme baka dur o kadar

• ne sacmaladin yine up uzun yaaa..

olum uzun yazma okmuyorum sorna onlari :D

neyseh okudum caktirma

senin 1999 da sampiyon oldugu yarisda bunu demek istedin herhalde

SENE.........................................SOFOR'LER....................................................TAKIM............................ARAC.................TUR............mesafe
    1999................Pierluigi Martini–Yannick Dalmas–Joachim Winkelhock.........BMW Schnitzer Motorsport......BMW V12 LMR....365..............4968km

sadece bu sene ondan harici HIIICC

oysa audi ???

SENE.........................................SOFOR'LER....................................................TAKIM............................ARAC.................TUR............mesafe
    2008..........Allan McNish–Tom Kristensen–Rinaldo Capello....................Audi Sport North America...................Audi R10.............381.............5191.0 km
    2007..........Frank Biela–Emanuele Pirro–Marco Werner........................Audi Sport North America....................Audi R10.............369............5036,85 km
    2006..........Frank Biela–Emanuele Pirro–Marco Werner........................Audi Sport Team Joest........................Audi R10.............380.............5187.0 km
    2005..........J.J. Lehto–Marco Werner–Tom Kristensen...............Audi Sport North America Champion Racing......Audi R8..............370.............5050.5km
    2004..........Seiji Ara–Tom Kristensen–Rinaldo Capello.........................Audi Sport Japan Team Goh..................Audi R8..............379.............5169.9km
    2003..........Tom Kristensen–Rinaldo Capello–Guy Smith.............................Team Bentley.....................Bentley Speed 8...........377.............5146.05km
    2002..........Frank Biela–Tom Kristensen–Emanuele Pirro.......................Audi Sport Team Joest.......................Audi R8................375...........4982.25km
    2001..........Frank Biela–Tom Kristensen–Emanuele Pirro.......................Audi Sport Team Joest........................Audi R8...............321............4381 km
    2000..........Frank Biela–Tom Kristensen–Emanuele Pirro.......................Audi Sport Team Joest.........................Audi R8..............368............5008 km

burda da kaniti YINE
    alttaki yaziyi oku eger ingilizcen varsa., yoks ayine google translation'a yonlendirmek isterim seni

bu ayrica 2000-2006 ama 2007 ve 2008 de lamis yawwwww :D

bu ne demektir KONUSMAMAK LAZIM...

audinin bu yuzden F1e katilmadigidir.. ihtiyac duymuyor (ayrica bu seneler icinde rakipleri benzinli motor audi ise dizel kullaniyordu)

le mans ne demek biliyormusun???

avrupanin EN BUYUK YILLIK yaris organizasyonu
    bir gunde yani 24 saatte(bosuan 24hour le mans race demiyorlar) tamamen bir F! sezon yarisini ve mesafesini yarisiyorlar
    (2004den sonra) 5000km mesafe katletmesi gerekiyorlar en az ;)
    ve ortalama hiz 220km/h ve max hiz 350km/h olmali

bmw bunlari yapabilirmi ??

gorduk :D

filmi iyi izle ;)

http://www.youtube.com/watch?v=3toWCHlEJv8

ve o audi R8 in kaza yapmis resmi kac defa dedim audi rs6 da dedim bunda da diyorum

o resimler quattro ile alakali degil adam kontrolu kaybediyor ve tekerler yoltutusu saglamior ve carpiyor

bunun haberleri var internette yaa :S neden sacdece resmini alip koyuyorsun buraya :D butun haberi kopyala daa ;)

o maddelere hemen cevap vereyim

1. konfor bmw de varsa audide her turlusu var benden iyi bilemessin (audi surmus ve oturmus birisi olarak) ;)
    2. guzellik bakimindan da dedigim gibi audi tasarimcilar kiralaniyor bizler icinde tasarlayin diye fazla soze gerek yok ;)
    3. performans isine hic girme:D bmwnin butun M serisi gelse bi audi rs6 etmiyor bana o videolari izlettirme sana :D
    4. o resim fake olabilir evet sonradan fark ettim ama bilincli yapilan sey degil bu :S insanlik hali daa

de bana daa sen hic fake resim koymadin amk .. sanki ben bise diyorum onun icin....

ve audi daha buyuk motor la acigi kapatmak istiyormus mus mus.. full yalan lan bu :S

baska siteden alinti yap koy buraya bana okuttur yok oyle... gercek olan seyleri alinti yapacaksin BENIM GIBI., rast gele birinin konusmasini degil...

audi rs6 da 5.0 eya 5.2 kullaniyor bmw m5 de hangi motoru kullaniyor?? de bana daa 3.0 mi ?? hayir oda 5.0 kullaniyor noldu simdi :D

ikisi ayni ama yinede audiye yaklasamiyor.

amk boyle basit kucuk seyleri buyutme tepemi attirma., tartisacaksan dogru durus VAR OLAN VE GERCEK OLAN KANITLAR ILE TARTIS
    VE HADDINI ASMA

BENDE KAPANIS OLARAK BI AUDI LE MANS SAMPIYONU RESMI KOYAYIM BARI BIRAZ GOZUNUZ ACILSIN ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazPacino -- 5 Haziran 2009; 17:31:17 >

• ısıne gelmeyınce sacmalık dımı o yazdıklarım marka patronlarının acıklamalarından alıntılardır yalan fln bıkra sımdı gordun tbı audinin haksız gorundugunu basladın sacmalkık fln demeye kafana sokmayı hıc dusunmuyorsun bıraz dusunsen anlıcan ama dusnnmuyorsun audı de audı ne yav anla daa adamlar dogru soyluyorlar audi bı arac aypıor anasını satım ferrarinin rakamlarında fıyat verıyor ndn sence?bn soylım adamlar aracları yaparken dun ya kadr para harcıyorlar yok sole turbo yok quattro fazla parayla fazla performans verıyorlar dogru demısler boyle basaı olmaz...
    ama bmw nasıl yapıor acıklıım:bmw dusuk harcamayla yuksek performansı hedefleyen ve yapan en ıy markalardan bırıdır bunu kafan yerlestır bnce cunku bu dogrudur bmw audi kdr masraf yapmadan ona yetısebılen araclar yapıor...tbı bunları soyleyınce sacmalık yln oluyor hıc de degıl bıre bır
    DOGRU(anlamak ıstemeyenlere hala yalan geluıyor orası ayrı)

bn o acıklamada sna bmw nın dtm d cok basarılı oldugunu soylemek ıstemedım nalamaysın ıste orda le mans dedıgn seyın ney oldugnu soylemek ıstedın zmnında bmw de vardı oralarda ama gereksız bulsdug ıcın daha buyuk(EN BUYUK YARIS ORGANIZAsyonu olan F1 e katıldı.)annadın gerksız olugnu hdusundu masraflar bosuna oldugnu anladı ordakı yarıslardan araclara hıc bırfayda gelmedıgını anladı ve ayrıldı blkı bı daha doner ama bos bı hareklet olur bu ama bunu audi anlamıyor dvm eıyor kazanıyoya ondandır...le mans f1 kadar buyuk degıl onu kafana sok

yok o audi r8 ın kazasında soyledıklerın gecersız tutarsız
    bı cevapta yok quattro soyle boyle vırajlarda kayma vs bısey yok arac daha ıy kalkıyor vırajlarda 4 ceker daha ıy dnusler snce o adam kontrolunu ndn kaybettı tbı orası gelınce olmuyor dımı.adam kontorlunu bırajda veya baska bıseyde kaybetmıs ıste dedıklerın tutarsız cıkıyor,hatta sn soyluoyrsun bıre baska dıyosun bı baska dıyorsun anlamak ıstemıyorsun napalım bızde zmn harcıyoruz ama olsun arkadası gerceklerı gosterelım...quattro cok sey demek degıl aklına SOKK!!

bnmde kapanısım hanı soyluyordun ya bmw nın basarısı herhangı nerde bak ıy bak gor 1 ve 3 ndn 2 degıldıye sorarsan aractan degıl sadece pıt stopdta stratejıdekı hatadan dolayı(bmw f1 de vazgecılmez takımlardan dır bılmıyosan soylım)
    bakarsın sıte resıme ok bıseyler cıkarmaya calıs yazdıklarımdan..boyuna bna le mans da bırıncı fln soyleme yeter daaa anladık oluyorya bırıncı ısıne gelıyor ama o yarısında bos oldugunu gorduk...

• ben sacmalik diyorsam ciddiyim o konuda., senin her dedigin lafa ben kanitlarla geliyorum TABIKI SACMALIK OLACAK .......

sen anca cene yapiyorsun birkac resim gosteriyorsun bitti YOK OYLE :d

full yalan dedim ve hala diyorum

neresi fabrika adamlari carut curt ulan goz gore gore yalan lan :D

bi site buldun bmw neden dtmeye katilmiyor flaan filan ordan buraya aktariyon MANYAK

Alfa 156
    28-04-06, 14:51
    Şöyle açıklayayım. Daha önceden Amerikan LeMans serisi, 24 Saat Yarışları, WTCC, DTM gibi yarışlarda yarışmış bir firma ama tabiki bunda ayırılan bütçe çok önemli. BMW'nin yaptığı işleri açıklamak gerekirse.

1999 Amerikan LeMans serisinde dünya şampiyonu. Bu yıllarda GT Serisindede yarışıyordu. Her sınıfta yarışacak aracı vardı GT1, GT2, GT3

Lemans ve GT yarışlarındaki büyük başarılarının üzerine Formula 1'e geçme kararını aldı ve Motorsporları için ayırdığı bütçenin çoğunu bu motorspor dallına yatırdı. Haliyle GT1den çekildi hatta GT2 ve GT3 tende. Daha sonradan F1in sunduğu teknoloji ve prestijin avantajını yakaladıkça bu serilerden çekildi ve WTCC ile devam etmeye başladı. Böylece hem En yüksek zirvede hemde bir alt takımıda olmuş oldu.

Eğer ki bunların üzerine birde DTM yarışları eklenseydi ayırılan bütçe ile işleri daha zor olacağı kesindi.

Kısaca Formula 1 teknolojinin ve sportifliğin sunulduğu en üst sınıf ve bunda yarışmak, bütçesinin çoğunu buna ayırmak, bundaki teknolojisini aslında araçlarınada uygulamak için düşündüğü için en iyisine yatırmayı tüm bitçeyi tercih ediyor şuana kadar yaptıklarından anlayacağımız.

Mercedesdede aynı olay vardır 99 Lemans serisinde Mercedeste vardı ama sonra çekildi ve DTM'de daha güçlü olmaya başladı. WTCC'de mesala neden mercedes yok :) Buna ayıracağı bütçeyi F1 yada DTM'ye yatırması daha uygun olacağı için.

Sonuçta firmalar para konusunda sınırları aştığı zaman bazı şeylerden fedakarlık etmesi gerekebiliyor. Motorsporlarında iyi olur fakat güncel hayata yansıtmakta sıkıntı çekebilir bu durumda.

BMW bu konuda en başarılı firma diyebilirim. F1 teknolojisini çok iyi yansıtıyor araçlarına ve haliyle ödülleride kapıyor. Rakipleri aynı gücü daha büyük motorlardan elde ederken BMW en düşük motor en yüksek güç olayını sunuyor. Eğerki bu bütçeyi düzensiz kullansa eminim bazı yerlerde sıkıntı çekecektir. Bundan dolayı bu sıkıntıları çekmektense bazı spor dallarından çekilmesi daha uygun

Bu sadece BMW için değil. Mercedes içinde geçerli, Ferrari içinde geçerli.

Örnek Audi F1'de yarışmıyor bence bunun yokluğu belli oluyor. Beldi çok daha az para harcıyor ama teknolojidende uzak kalıyor. Bu açığınıda turbo ile yada daha büyük motor kullanarak kapatmaya çalışıyor. Fakat bu başarı değildir.

Ferrari ise aksine sadece F1'de ve GT'de yarışıyor ama bunları araçlarınada çok başarılı bir şekilde uyguluyor. Bütçesini iyi kullanıyor. Yapması gerektiğini yapıyor

Biraz uzun oldu ama umarım aydınlatabilmişimdir.

bu ne la uyelik adi ve atilmis tarihi
    al birde sitesi sana
    http://www.trtuning.com.tr/fanclub/archive/index.php?t-1223.html

bmw neden mi ayrildi le mans dan??

gorduki bi bok yapamayrim burda AUDI boyuan yeniyor beni fazla para harcamaya gerek yok harcadigim parayi audi bir kerede benden aliyor ben gidiyorum :D

ve o audii R8 ile dediklerini anlamadim amk.. dogru durus turkce yazamiyorsun nokta isaretleri kullan., mektup yazmiyorsun....

senyapmiyorsanben yapim :D

al san aispat arabayla alakasi yok

"the driver lost of control of the car in the wet weather, skidded across onto the median strip and then crashed into a small tree before spinning to a stop."

oku lan :D......http://translate.google.com/?hl=nl&sl=en&tl=tr#

YOLA BAK EY GIDI AYNA MUBAREK BU NE YAGISS

VE KONTORL KAYBINDAN SONRA SONUC

quattro duymak istemiyorsanherhalde biktin daaa...

napalim bmw cikarsin da gorelim quattro her firma da var neden bmw de yok ????????

vw., mercedes., AUDI., Jeep., renault..... daha sayayim mi :D

• porsche ferari lambo onlar audi ve bmwnin kalsina girmiyorki bokyiyen oglu...

ONLAR SUPERCAR audi bmw mercedes falan onlar normal aile arabasi

boku bokuna saloon demiyorlar amk yerinde...

bmw ve mercedes cikmis o yaristan cunku anladilar bu yarisin hakimi, babasi AUDI bunu SKLSeK gecemeyiz artik bu buranin amk :D

onun icin s olup gittiniz ordan.. sonra farkli yerlerde kendinize ev ariyorsunuz ama bos :d

bak audiye le mans dedigin zaman audi geliyor akla D: neden o yarisin hakimi babasi ondan baskasi yok o yarista OKADAR., ve dizel motor ile ILGINI CEKERIM ;)

audi nedne mi birakmiyor orayi?? audi salak mi senin gibi ?? adam her sene birinci geliyor bok gibi poara kaznaiyor ordan neden hic yoktan gitsin ordan?? hic bir sebeb yokkken amk her sene birinci bu birncilik kaptirip gidilirmi ?? haa tabi siz bilmessiniz o duyguyu henuz birincilige bukadar oturmadiniz :D PARDON

ve o r8 hakkinda YINE harbi manyaksin amk ...

michelin birdgestone lastik vamris ?? lan hiyar., o markalar ne demek oluyo ?? kaliteli lastik tamam ?? ama farkli modelleri ve lastik performansi var:D
    belki adam yanlis lastik ile kullaniyordu araci ve yagmura etkisi cok az di ??

amk bilip bilmeden konusma yaaa....amk bir tek bildiign markalar falan filan hic bir bildigin yok o markalarin modelleriyle veya amaclariyla ilgili.....

amk kanit la koyduk oraya sen hala bildigini okuyosun BEN DAHA NE DIYIM SANA :d MANYAK SAN BEN NE YAPIM....

ALLAH AKIL FIKIR VERSIN ........ (AMIN)

4 ceker olmadan dag bayir cikiyor adam yaa hele karli havada:D

bak madem kot kafalisin ozaman kalirsin boyel dagin basinda iste:D
    sakin bana yanlis lastik aldi deme.. orasi dagin basi oraya bilerek gittiler hatta yaziyor TRAINING DIYE yani antreman niyetli ama nafile arka cekisli bokyiyen birakti sizi orda

ey gozunu sevdigim 4 ceker teknolojisi :D

her alt yapiya uygun anasini satim

alahin volkswagen golf bile 4 ceker atiyorda bana misin demiyor siz oyalanin amk :D

ama oku burayi bmw bir gun 4 ceker yapacak sonra demedi deme :D

insallah izellemissindir ordaki youtube videosunu da birdaha yok performans boyle yok performans soyle demessin :D

tuh yine bir yairs kazandim ALLAH KAHRETSIN....

audinin formula 1 araci olmadigini kim soyledi ?? var ama katilmiyor iste :D

bu mesajimda farkina vardin herhalde az konusutm resimleri konusturtttum :D

aklina sok bundan sonr aboyle.. isine gelirse heb sacmaliyosun bilip BILMEDEN konusuyosun., dogru mudur yanlis midir nedir bilmiyon milletin alintilarini koyuyon buraya :D

bundan sonra ege ralinti yapiyorsan kaynagini da goster.. ;)

• LAZO

baslandıcı karla yapıorum ıy bak acaba ne oldu yolda duramay bıde Q7 olacak oyle salagana konusması guzel google bısey yazdınmı hmn cıkay ıste audi fln gazel okuma bna ordan

evt audinin aracı drıft yapıor karda gordunmu drift ı bokyıyenın evvladı masal gelıyor tbı sımdı sana audi duvarları tutttu ya aq.

audinin nesı var f1 aracımı onun daha gercek oldugu bıle bellı degıl de olsa ne yazar nerde kenarlardamı saklıyor onların orda durması bı boka yaramıyor ona bakarsan trt 1 ınde f1 aracı var goruntude ama bısey degıstırmıyor audinin f1 ı varmıs sıktır amk kafanızı calıstırsanız senın soyledıgın yok varda katılmay katılmay degıl yemıyor katılamay butce yetmıyor..olmayla olsaydı ohoo bıde utanmadan gosterıyor barı gosterme...

F1 aracımız(tbı f1 de yarısan aracımız baskaları gıbı kenarda sagda solda tutmuyoruz aracı ısletıyoruz)ANlamayanlara!!

bunalrı bıraz agzın dursun dıye gonderıyorum bak da az susmayı dene yıne bısey sacmala ma savunma amaclı

•  audi mi? mercedes mi? bmw mi?
  • Gittimide gidiyor BMW iste

• o koydugun audi Q7 resmine iyi bak.. test icin gidilmemis., oylesine gidilmis asker jandarma geldigine gore normal bir vatandas..
    v ben galiba o vatandasi taniyorum;)

evet dogru dusunuyorsun o bir bmw surucusu audi q7yi begenmis ve denemk istemis ama q7 ona okadar fazla gelmis ki YINE KONTROLU kaybetmis DIGER AUDILER GIBI., ve kaza yapmis...

nedne bu bmwliler bukadar aduiye duskun anlamiyorum., x5 varken neden q7 ?????? :D

bak buda normal bir audi surucusu arabayi konusturtuyor iste:D

koydugun iki resmi bak iki yesil(mavi) bmw ve yaristigi kisiler:D hahahaa

opel., honda mercedes haahah., hani ferarie lambo AUDI., okadar bana diyordun ., simdi kendin koydun o resimleri hahahah

ben ne diyim alahim yaaa
    siz anca onalra karsi birincilik alirsiniz iste o yaris klasinda:D

onun icin zten gittinizdtm ve le mansdan :D audiyi bi turlu yenemediniz:D

neyseh o konu kapandi

biraz da guvenligi tartisalim ha ne dersin...???

sen koymadan ben koyuim dur :D

arkadasn vurdular kontrol gitti bariere carpti ve barier arabanin icinden girdi arkasindan cikti ama yolculari kurtarmayi basardi Q7 :D

bmw ne yapti ??

az daha zorlasa ................
    anladin sen onu

bukada ryeter senin icin ;)

buda kapanins resmi olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazPacino -- 6 Haziran 2009; 11:40:51 >

• Bnm koydugm ztn test degıl testmı olması gerekıyor normal bır surucu almıs q7 yı gıderken ındı asagıya quattroyla nıe acaba dayanamadı hrld kara sonra gosterdıgın resımlerde oyle bakarsan her arac bazende olsa kar ustunde rahat olblr her aracın resımlerı vardır google da butur ondan bos acıklama ve bos resımler...

O gonderdıgın x5 e noldugunu bılıyormusun nasıl o hale geldııgnı,baksana q7 bı barıyere carpmıs almıs barıyerı ıcıne gıdıyor barıyere carpmak onun ıcın etkılı olmussa x5 ın basına gelen kaza olsa hrld lastıklerı goruruz sadece...
    [simage]
    Bide orda bmw lerın yarısında araclar opel,honda ve porsche hangı gozle mercds dıyosun anlamıyosan bırak gıt...aslına bakarsan honda nı o aracı bmw nın classına hıc uygun degıl ama onları bırak arkada porsche var o napay orda bu arada o begenmedıgın merc galıba le mans yarıslarında a. sıkmeye baslıcak bı atak fln var...

Gittimide gidiyor gordugun uzere

Buda seklımız garantı fake flndır araclar yaratıcı gelmedı ama guzel dusunce...(dogrudur)

Nede olsa bızım x5 ıle sızın Q7 aynı sınıf olamaz...(biri sportif digeri kalas)

X5 i Porsche Cayenne aynı safta tutuyolar Q7 ıle degıl

Herneyse konumuz Jeeplere dondu jeeplerle aram yoktur pek...

Bnden de bi kapanış resmı olsun

• Fake dedıgım resım bu gondermeyı unuttum hrld

• Bmw x5 e q5'i layık görmek lazım q7 ağır gelir ona hem fiyatla hem kaliteyle:)
  • evet dostum sen soyle sen konus....

analtamiyorum ona bu meseleyi yaaa...

gecmistelo sayfalarida okursan goz karari sevinirim... ufaciktan falan

audiyi neyle kiyasladigi neyle elestirdigi cok degisikyaa...:P
  • AUDİ
  • LazPacinoya tam destek
  • 4 çeker sisteminin piri audi değil subarudur.

Audi güzeldir hatta kötüleyenler bile seve seve binerler audiye. ama quattro var diye de ilah yapmışınız. dediğim gibi 4 çeker sistemi tartışılacaksa subaru varken audi konuşmasın.

audinin tr de bu kadar tutulmasının sebebide doğuş tur.

3 senedir e 46 kullanıyoruz ama mercedes herzaman daha asil gelir gözüme. Audi de yeni yetme çocuk gibi gelir gözüme.
  • arkadaşlar üç markayıda iyi bilyorum...
    herpsinin bir birinden üstün özellikleri var. ancak sıralama ise gönlümden
    audi, mercedes, bmw ve hatta audi, mercedes, volvo, bmw, .....
    ama 2006 ve öncesi ise mercedes, audi, bmw,
    almanların düşüncesi doğrudur...
    satmak için mercedes ve bmw, binmek için audi...
  • mkb1907 arkadasımız

Dogru soyluyorsa lazo bıraz susarsın ıns arkadas ne dıyor pırı subaru fln...

Bnce dogru olabılır sana sorsan kesın yanlıs ama audi bisey degıldır...

djkubı ıste sana oyle gelıyor hıc duydunmu sen x5 ın gectıgı yerde q5 ı ıste anlamıyorsan konusma...

Ynı audi daha ne surda son donemlerde yapmıs bıseycıkler abilerıne yetısmeye calsııyor bu kadar buyuktmeyın...

Bmw emınım herkese kanıtlamıstır audi'den buyuk olduugunu ama bn burda sıze kanıtlayamadım....
  • bencede en iyisi mercedes. hele mercedesin o markası yokmu.mercedes mclaren. audinin en sevdiğim arabası audi r8.bmw şık sadece.en iyi bulduğum markası bmw m3
  • ahmedkaymakci

sagol dostum arka ciktigin icin... seninde az cok bilgin varsa sende katil bana goruyorsun zor durumdayim GOYYAAAA

vemkb1907

dostum ben demiyorum ki audi 4 cekeri cikardi????

audi rs modellerinden quattro yani 4 cekeri kullaniyor standard olarak

4 cekeri subaru cikarmis olabilir ona sozum yok... ama 4 CEKERI ILK DEFA DIZEL MOTOR ILE BIRLESTIREN AUDI OLMUSTUR ve bunun kaniti var gecmisteki sayfada yazili olrak...

ben diyorum ki burda audi 4 ceker sayesinde soyledir boyledir ve bmw bu yuzden kotudur iyidir..

sen yanlis anladin ;)

ve burda trabzonda heb dag bayir bilirsiniz karadenizi... burda cok var audi suren hemde en babalarindan :D

audi a3 bolca var., a4 cok var., a6 da var bir suru., a8 gormusumdur 61 plaka kac defa :D birde S4 gordum., ve a5 :D

bu dogusdan sebeb mi yoksa enginlik ve babaligin ifadesi mi ??

adam zengin neden mercedes veya bmw almiyor da dagin basinda tas bayirda audi suruyor?? parcasi cok pahali siz bilirsiniz.. adamin parasi bol takmiyor:D

siz anladiniz herhalde ne demek istedigimi..

kolphaci
    sende benim laflarimi bana satma la.... yok abilerini takip ediyormus da yoksa soyle da yok boyle....

birseyden caktigin yok beni tekrarlayip duruyorsun...

hatta djkubinin dedigini sen anlamadin., bmw x5 audi Q7ye asla yetisemez sen anca Q5e laiksin

yaninda duymakla alakli degil

Q7 X5e 10 beden fazla gelir;) simdi caktin mi davayi

rcpd
    senin siralamana hastayim dostum aynen bende senin dusuncedeyim., volvo bu aralar cok iyi gidiyor tasarim olsun ozellik olsun., VE GUCLU MOTORLARI VARDIR ONLARIN HAAAA....

ayrica volvo guvenlige onem veren markadir bir arti da ordan aliyor:D

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.