Şu iki araç arasında Q2'yi seçmek için bir tane sebep bulamadım. |
Audi q2 mi 2019 Tiguan mi...ilanlar iceride (2. sayfa)
-
-
Q2 tipi için bile elenmeli bence. Audi'ye yakışmıyor...
-
dostum Q2 nedir yapma gözünü seveyim, ortada kalmış daha üretilmeyecek olan leş bir araç
tiguanı gözüm kapalı alır geçerdim.
-
Evet...bugün q2 sürüşü yaptım...arkası falan çok küçük geldi...Tiguan a karar verdik...işin sıkıntılı tarafı alacağım adam fiyat yükseltti....iyice sinirlendim....bende kendi aracımı emsallerine göre iyi fiyata yazdım ..yarın alıcı geliyor..satılacak...ama be arac bulamıyorum şimdi de...bu ramak bile zor cikyordum....beynim yabdi sabahtan beri....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu benim araç
www.sahibinden.comJust a moment...https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-ilk-sahibinden-temiz-golf-1103896257/detay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatum -- 5 Haziran 2023; 22:53:38 >
Buda 1300 e anlaştığımiz ilan...önce 1320 şimdi de 1357 ye çıkarmış...bana da 1320 demeye başladı....
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-volkswagen-atisalani-otomotiv-den-hatasiz-boyasiz-orjinal-plus-cam-tavan-1103474827/detay
Neredeyse her saat başı fiyat degiştiriyorlar. Allah yardımcın olsun .
Tiguan çok demode duruyor.Yakıtta fazla.Tucson falan bakın bence.Q2 almaya değmez.Q3 olsaydı başka tabi
Allah yardımcınız olsun, tiguan içinize sindiyse 10-20 ye çok bakmayın alın derim.
Bu arada, burada ilan paylaşmayı sakıncalı buluyorum. Örneğin, sizin paylaştığınız ilanlar nedeniyle alıcının bir anda artan görüntülenme sayısından etkilenmiş olup fiyat yükseltme/az pazarlık yapma ihtimali bulunuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sazan84 -- 6 Haziran 2023; 7:36:28 >
20-30 bakmayın bu zamanda alın diyeceğim ama
Büyük ihtimalle olacak olan,
Siz arayıp 1320 tamam diyeceksiniz, karşı taraf biri geliyor bakmaya olmazsa ararım diyecek. Sonra bir bakmışsınız hooop 1400...
-
esnaf parasına bakar,bekle beni diyemezsiniz.20 bin üst verip alabiliyorsaniz yapıştırın geçin.
modele karar vermissiniz neticede
fakat şu var,ben o parayı tiguana verene kadar 0 3008 alırım
daha dolu daha yeni
İlandaki aracı almadım...km fazla vs...dedim birde fiyat arttinca vazgeçtim...2021 makyajlı kasa 30 binde Tiguan life buldum...bugün arqcimin satışını yaprim 360 bine onu alacağım ins...yarın kısmet olursa...onun da ilanini paylaşmayım madem...
Maaş önemli tiguan çok yakmaz mi ? Yakita nasil para yetistirecek parcasida pahali
Hocam yanlış anlamada herkes senin gibi fakir değil :)
Nasıl fakir değil arabası olan fakir mi oluyor ? Ben broadway aracıma çeyrek depodan aşağı benzinsiz binmem mesela şuan ön cam açma-kapama düğmesinin açma yeri zor basıyor bozuldu ona canım sıkıldı.
-
o paraya 2023 3008 var,c5 aircross var.
ben olsam tiguan sevdasından vazgeçerim
1.3 milyona 2023 model 3008 , C5 nerede var hocam. Liste fiyatlarını ciddiye almayın . Sarı siteye girin bakın 2023 model 3008 , C5'ler 1.5 milyon .
1.3 milyon değil 1.36 milyon.
biraz zorlarsa düşürür
hatta krediyle satanlar var.parayi faize yatirsa oradan da geliri olur
İlginize teşekkür ederim arkadaşlar....yorumlarınız yol gösterici oldu...ilk aracımı golf 8 sene kullandim ,sıfır almıştım...dün sabah sattım...
Bugün de 2021 life dsg Tiguan aldım....eşim eskiden bu yana Tiguan derdi hep, sonunda nasip oldu...
Bu süreci de bu şekilde sonlandırmis oldum....
Tekrardan hepinize teşekkür ederim
Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X