Şimdi Ara

Audi Q3 alınır mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
15.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sahiden ilginçmiş insan ses sistemi alır da deri koltuk almaz mı belki sıcak bir yerde yaşıyorsunuzdur bilemem ancak ben,ankarada oturuyorum ve benzer iklimde komik olurdu.Yine de ok güzelmiş q3 ler.
  • aracı kendi konfigre etmedi, test aracı 2000kmde iken aldı, istanbulda yaşıyor ama tercih edecek olsada almaz deri koltuk sevmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nejoz

Kuga alabilirsen al daha heybetli durur

Kugalar güzel araba, bir ara amcam aldı kullandım, test ettim. Gazı kökleyince affetmiyor müthiş hızlanıyor ama aradan 3 ay geçtikten sonra eski performansının kalmadığını gördüm ben. Acaba araçtan mı kaynaklı yoksa amcam mı bu hale getirmiştir sence?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Nazi

quote:

Orijinalden alıntı: Nejoz

Kuga alabilirsen al daha heybetli durur

Kugalar güzel araba, bir ara amcam aldı kullandım, test ettim. Gazı kökleyince affetmiyor müthiş hızlanıyor ama aradan 3 ay geçtikten sonra eski performansının kalmadığını gördüm ben. Acaba araçtan mı kaynaklı yoksa amcam mı bu hale getirmiştir sence?

Hocam araç bende eylülden beri var yani kısaca 4 5 aydır kullanıyorum birkere gaza basarken dikkatlı olucaksınız çünkü az bi basiyim diyorsanız kadran olmuş 120 tamam arabam övmek istemiyorum ama gayet atik ve hızlı bir araç , performans konusunda crv,sportage,qq den 1 gömlek üstün o kesin , onun dışında tüketim şehir dışı 8,7 oluyor şehir içi 11 gaza basıp agresif kullanırsanız 140 180 leri görürseniz 14 15 e kadar yolu var , şimdilik hiçbir sorun yok arabamızla ilgili gayet memnunuz her konuda , amcanızın kulanımına göre degişmiş olabilir yeni kasa kesinlikle çok iyi , belki bi gün yolda karşılaşırız İyi forumlar

• Volvo bakardım ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Craie

Dayınız zenginmiş
    Ben 2.0TDi nin aradığım motor olduğuna,ancak bütçeme uygun motorun 1.4 olduğuna karar verdim.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-audi-acil-sahibinden-satilik-hic-kullanilmamis-q3-142703926/detay
    Şu aracın ideal olduğuna karar kıldım.Resim yok,ben de sahibi ile görüşeceğim.
    Eğer Xennon,camtavan,deri ve ısıtmalı koltuklar gibi tatminkar donanımları varsa ve rengini seversem (beyaz,siyah,kahverengi gibi ise) alacağım

Hocam naptınız? Erel'e veya doğuşa gidin 2014 model araba sanırım zaten piyasada yok. 139 bin verecekseniz q3 için çok fazla.... Yetkili satıcıların ellerinde 10 gün önceye kadar araç vardı. A4'de Q3'de... Sahibindene gitmenize gerek yok. O paralara deri koltuk vs... A4 2.0 tdi quattro bile bulabilirsiniz. PM atarsanız size bu konuda yazarım. Daha geçen hafta teslim aldık biz de aracı.

Volvo XC60 iyi arabadır da hem ciddi yakar hem yıllık vergisi çoktur. Bir de dolmuş gibi gırgırgır ses çıkarır. Dediğim gibi çok iyidir, bildiğim bir araç ama ben tercih etmem doğrusu şehirde gereksiz ebatta...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EagleWing -- 2 Şubat 2014; 21:53:46 >

• Xc60

• Q3 alacağınıza wv tiguan alın ikiside aynı kalite sonuçta yada daha premium derseniz x3 yada glk serisi düşünebilrisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hamdi0555

Makyajlı xc60 bakardım.

+1

• doblo alınır, artan paraynan da rahat rahat modufiye uygulanır hem motora hem kaportaya hem de iç kısma.. sonra da ayilecek keyifnen binilir

• Forumda volvo fetişi tutmuş gene

118i al 1.6 twin turbo 170 beygir.bereket versin
  • Konuyla alakasız ama, Touareg'e premium değil diyen hiç içine bindi mi acaba? Tamam VW bence de premium değildir ama Touareg, Range, X5 ve Q7 kalitesinde bir araçtır. Fiyatından da anlaşılır zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam xc 60a bilmeden sskin araba almayin.hele hele q3 sakin.nacizhane tavsiyem

• RANGE ROVER EVOQUE

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-2012-range-rover-evoque-prestige-paket-borusan-cikis-siyahbej-152306330/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-acillll-satilik-hatasiz-fulll-152330396/detay

Yalnız sadece görüntüsüne hayranım, araç hakkında en ufak fikrim yok, benzini can yakabilir, araştırın hocam aman

düzenleme: imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carbon Fiber -- 3 Şubat 2014; 1:41:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Carbon Fiber

RANGE ROVER EVOQUE

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-2012-range-rover-evoque-prestige-paket-borusan-cikis-siyahbej-152306330/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-acillll-satilik-hatasiz-fulll-152330396/detay

Yalnız sadece görüntüsüne hayranım, araç hakkında en ufak fikrim yok, benzini can yakabilir, araştırın hocam aman

düzenleme: imla.

+1
    Teknik anlamda da parasını sonuna kadar hakeden bi arabadır kendileri

• C sınıfı mı ? C sınıfında bir araca ister premium ister plus olsun ister suv olsun o parayı vermek ne bileyim o parayı kazanabilen düzeyde bir insanın düşünebileceği şeyler değildir,olmamalı. 150 binden bahsediyoruz.

• yerden yüksek poloya 150 bin verilir mi la?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EaglesWing

quote:

Orijinalden alıntı: Craie

Dayınız zenginmiş
    Ben 2.0TDi nin aradığım motor olduğuna,ancak bütçeme uygun motorun 1.4 olduğuna karar verdim.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-audi-acil-sahibinden-satilik-hic-kullanilmamis-q3-142703926/detay
    Şu aracın ideal olduğuna karar kıldım.Resim yok,ben de sahibi ile görüşeceğim.
    Eğer Xennon,camtavan,deri ve ısıtmalı koltuklar gibi tatminkar donanımları varsa ve rengini seversem (beyaz,siyah,kahverengi gibi ise) alacağım

Hocam naptınız? Erel'e veya doğuşa gidin 2014 model araba sanırım zaten piyasada yok. 139 bin verecekseniz q3 için çok fazla.... Yetkili satıcıların ellerinde 10 gün önceye kadar araç vardı. A4'de Q3'de... Sahibindene gitmenize gerek yok. O paralara deri koltuk vs... A4 2.0 tdi quattro bile bulabilirsiniz. PM atarsanız size bu konuda yazarım. Daha geçen hafta teslim aldık biz de aracı.

Volvo XC60 iyi arabadır da hem ciddi yakar hem yıllık vergisi çoktur. Bir de dolmuş gibi gırgırgır ses çıkarır. Dediğim gibi çok iyidir, bildiğim bir araç ama ben tercih etmem doğrusu şehirde gereksiz ebatta...

Dostum ben sedan istemiyorum.SUV,GT yada şık bir SW istiyorum.
    Q3'e vuruldum,ondan konu açtım.
    Q5 ve Q7 yi sevmedim.
    2.el istemiyorum.
    VolvoXC60'ı da sevmedim.

Aklımda,Q3 var yanlızca.3 serisi gt ve X3 bütçemi fazlası ile aşıyor ne yazık ki.Aslında CC'yi de sevdim ancak içi çok kasvetli geldi bana.

• Arkadaş bütçemin 2 katı öneri vermişsin

Carbon Fiber,bütçem yetsede,2.el istemiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.