Şimdi Ara

Audi Q3 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
15.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar,emektar,yıllarca kullandığım 2007 model LR Freelander aracımı satıp Q3 alıyorum.Karar vermemde tek etken nokta,yolda görmem ve sevmem,hatta bayılmam.
    Duşundugum araç,
    Audi Q3 2.0 tdi,Bixennon,navigasyon ekranı ve b/t (standart mı bilemem) koltuk ısıtma,cam tavan ve belki s-line,150.000 e kadar ne kadar doldurabilirsem.
    Bekarım,ancak ara ara ailemle,arkadaşlar ile uzun yola gideriz.Yani 4 kişiyi rahat ettirecek ve 2 kişinin bagajını karşılayacak olmalı (bagaj o kadar önemli değil gerekirse portbagaj kullanılır)
    Rahat ettirmeli,herhalde bu c sınıfı bir araç.Bu konuda endişeliyim.LR rahatlığı olmasa da biraz rahat ettirmeli.Çok rahatsız olmamalı.

Eğer başka önerileriniz var ise,150.000 e kadar,SEDAN OLMAYAN GT veya ŞIK BİR SW olabilir.
    D sınıfı da olur,q3 dışında c sınıfı olmaz (yani x1 olmaz)
    Mümkünse premium,ancak kaliteli,premiuma yakın,premium hissettiren (vw vs...) olan olabilir.
    Otomatik vites şart,dsg kabul
    Ne önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Audi Q3: Alınır mı?

Audi Q3, lüks kompakt SUV segmentinde popüler bir modeldir. Araç, güçlü performansı, şık tasarımı ve gelişmiş özellikleriyle bilinmektedir. Audi Q3'ün ikinci nesli 2018 yılında piyasaya sürülmüştür.

Audi Q3 Neden Satılmıyor?

Audi Q3, bazı nedenlerden dolayı diğer rakiplerine göre daha az satılmaktadır. Bu nedenler arasında şunlar yer alabilir:

• Yüksek Fiyat: Audi Q3, segmentindeki diğer araçlara göre daha yüksek bir fiyat etiketine sahiptir.
    • Sınırlı Motor Seçenekleri: Q3, yalnızca birkaç motor seçeneğiyle sunulmaktadır. Bu, bazı alıcıların tercih ettikleri performans seviyesini elde etmesini zorlaştırabilir.

Audi Q3 Yorumlar

Genel olarak, Audi Q3 kullanıcı yorumları olumludur. Araç, performansı, sürüş dinamikleri ve iç mekan kalitesiyle övülmektedir. Ancak bazı kullanıcılar, yüksek yakıt tüketimi ve sınırlı bagaj alanı gibi olumsuz yönlerden bahsetmektedir.

Q3 Alınır mı?

Audi Q3, lüks kompakt SUV arayanlar için potansiyel olarak iyi bir seçim olabilir. Araç, güçlü performans, şık tasarım ve gelişmiş özellikler sunmaktadır. Ancak, yüksek fiyatına ve sınırlı motor seçeneklerine dikkat edilmelidir.

Audi Q3 1.4 TFSI Yorum

Audi Q3 1.4 TFSI motor seçeneği, yeterli güç ve yakıt ekonomisi sunmaktadır. Ancak bazı kullanıcılar, özellikle yüksek hızlarda ivmelenirken motorun biraz zayıf kaldığını belirtmektedir.

Sonuç

Audi Q3, güçlü yönleri ve zayıf yönleri olan bir araçtır. Aracı satın almadan önce, ihtiyaçlarınızı ve bütçenizi dikkatlice değerlendirmelisiniz. Audi Q3'ün sizin için doğru seçim olup olmadığına karar vermek için kapsamlı bir araştırma yapmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kuga alabilirsen al daha heybetli durur
  • Aynen kugalara bakın derim. Yenileri oldukça geniş rahat

• Volvo XC60'a da bakın bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vincentvega -- 2 Şubat 2014; 17:46:46 >
  • Makyajlı xc60 bakardım.

• quote:

Orijinalden alıntı: vincentvega

Volvo XC60'a da bakın bence.
    Adam premium istiyor, millet Ford öneriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1nvdr

Mümkünse premium,ancak kaliteli,premiuma yakın,premium hissettiren (vw vs...) olan olabilir.
    Ne önerirsiniz? Burdan anladıgınızı bana söylermisiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıfır Volvo V40 alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    E90 Bmw 3 Serisi Alınır Mı ?
    5 yıl önce açıldı
    Volvo S60 alınır mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nejoz

quote:

Ne önerirsiniz? Burdan anladıgınızı bana söylermisiniz

Alıntıları Göster
    Ford anlamam. @Nejoz
  • 1nvdr 1 kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam iyi forumlar
  • quote:

Alıntıları Göster
    XC60
    Birde 3 serisi GT inceleyenin belki seversiniz.
  • 2. El q7
  • quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

XC60
    Birde 3 serisi GT inceleyenin belki seversiniz.

Alıntıları Göster
    Fordu küçümsemiyorum yanlış anlamayın ama adam 150.000 e kadar çıkabilirim demiş. Bu durumda kimse başlangıç fiyatı 80.000 olan bir araca 150.000 lira vermek istemez. Bence yani tabi.
  • Q3ü bi test edebilirsin. Gerçekten çok şık araç lakin kucuk ya. O paraya alinir mi bilmiyorum. Tercih neselesi

• quote:

Fordu küçümsemiyorum yanlış anlamayın ama adam 150.000 e kadar çıkabilirim demiş. Bu durumda kimse başlangıç fiyatı 80.000 olan bir araca 150.000 lira vermek istemez. Bence yani tabi.

Alıntıları Göster
    Volvo XC60 çok iyi bir tercih olur.

• 2. el makyajlı q5 olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alfredo

2. el makyajlı q5 olabilir.
    ssang yong rextor dicem ama ford kugayla aynı yoruma giricek :) q3 idealdir bence
  • 2.0 240'lik yeni Forester.

• quote:

Ford anlamam. @Nejoz

Volkswagen mi anlarsın yoksa? Premium olmayan ama yakını diyince?

İşin aslına gelirsek, benim bildiğim q3 2.0 tdi lar 193 bin e kadar gidiyor, 150'ye nasıl alırsınız bilemem.

Ancak, q3'ü sevdiyseniz q3'tür. Ötesi berisi yoktur.
  • Eğer Q3 alabilecek imkanınız varsa ki anladığım var başka araç bakmazdım.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.