Şimdi Ara

Audi Q3 alınır mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
15.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Q3'ün 1.4 tfsi'sini hanım için denedik. Çok beğenmişti arabayı. Şüphe yok ki güzel araba ama her sene araba alınmadığına göre biraz daha sık dokumak lazımdı.
    1. Araç küçük ve biraz da dar geldi. Bagajın küçük olduğu şüphesiz.
    2. İçerideki plastik ve kokpit düzenini daha kaliteli ve güzel olmasını beklerdim. A3 bu bakımdan daha iyi göründü bana.
    3. 1.4 biraz toplama araç gibi geldi. Oturduğu zemin golf 5'den. Vites dsg golften. Motor 1.4 modeli tiguanla aynı.
    4. Bu sebeple 0km 2.0 tdi A4 aldık. 2013'ün son otomobillerindendi. Fiyatı da çok makul olduğundan iyi bir ustaya tamamen kontrol ettirip aldık.
    Bizim araca bakarken 138-146 civarında quattro deri koltuk A4 vardı birkaç tane.
    Siz SUV düşünüyorsunuz elbette bir de A4'ler 2015'de makyajlanacak. Yine de bu tip araçlarda çok afaki değişimler olmuyor olsa da hanımın 10 sene kullanacağı bir araba için ben çok önemsemedim. O tarafını. Nasılsa 10 senede ne alsam değişir. Yine de zevk meselesi... Dediğim gibi q3 güzel araba. Ama c sınıfı için 150 bin liranın fazla olduğunu düşünüyorum. Hayırlısı olsun. Dilerim içinize sindikten sonra güzel günlerde kullanırsınız...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şimdi burada benim iki kelamım vw premium yapmaz, yapamaz ...

bilakis kullandığım aracın size en az 20 tane kusurunu sayabilirim, altımdaki makineyi burada övsem ne olur, yüceltsem ne olur egomu mu tatmin etmiş olurum ki...

touareg i incelediğiniz mi bilmiyorum ama s60 a premium deniyorsa bu forum da vw marka olarak değil ama touareg i model olarak premium dememek bence tuhaf olur , sadece 375 bin tl lik fiyatıyla 3.0 v6 motoruyla değil her şeyiyle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Craie

arkadaş,benim "premium yada premium'a yakın" lafıma istinaden yazmış olabilir.Yani premium olmasa bile,içinde premium hissi veren demiş olabilir.
    Ben bu düşünceye sahibim.Örneğin,ben hiç bir c sınıfı premium'u golf kadar sevmedim (golf elbette alt sınıf ama gerçekten malzeme kalitesi ve genel kalitesi ve teknolojisi premium)

Öyle diyecekse, sence bu premium değil mi diye değilde, bu premiuma yakın değil mi diye alıntılayabilirdi vesselem...

Neyse konuyu uzatmanın alemi yok. Benim tavsiyem Subaru Forester ya da Q3'tür. Q3 çok daha büyük bir modeldir ancak , 2.0 tdi 193 gözüküyor, sanırım 1.4 tfsi olabilecektir...
  • Ikinci el isterseniz q5 alın derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Audinin Q serisine verilen paralara acıyorum. Hele ki Q3 e.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şaka mısınız?

Premium markadan ziyade, premium model vardır.

Touareg de Phaeton da premium modellerdir, bunu o kafanıza kazıyın iyice. BMW 5 serisi premium oluyor da, Phaeton mu olmayacak saçmalamayın artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tacox

şimdi burada benim iki kelamım vw premium yapmaz, yapamaz ...

bilakis kullandığım aracın size en az 20 tane kusurunu sayabilirim, altımdaki makineyi burada övsem ne olur, yüceltsem ne olur egomu mu tatmin etmiş olurum ki...

touareg i incelediğiniz mi bilmiyorum ama s60 a premium deniyorsa bu forum da vw marka olarak değil ama touareg i model olarak premium dememek bence tuhaf olur , sadece 375 bin tl lik fiyatıyla 3.0 v6 motoruyla değil her şeyiyle...

Touareg'i inceledim, güzel bir araç ona lafım yok. Motorlarıda güçlüdür doğru.

Ancak dediğim gibi bana göre premium değildir, size göre öyledir. Bu değişir.

Ama tutup, s60'la nasıl karşılaştırarak Tourag'e premium dediniz tam anlayamadım, hani x5'le filan karşılaştırıp ona göre elimize bir veri gelse anlarım da. O zaman 1 serisiyle karşılaştıralım, evet tourag kaliteli tamam toureg premium dur?

s60'la karşılaştırmanızı açarsanız sevinirim. Ben hala sözümün arkasındayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Şaka mısınız?

Premium markadan ziyade, premium model vardır.

Touareg de Phaeton da premium modellerdir, bunu o kafanıza kazıyın iyice. BMW 5 serisi premium oluyor da, Phaeton mu olmayacak saçmalamayın artık.

+1

Mercedes'in premium olup Citan'ın olmaması da örnek verilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xeon Vision

quote:

Ama tutup, s60'la nasıl karşılaştırarak Tourag'e premium dediniz tam anlayamadım, hani x5'le filan karşılaştırıp ona göre elimize bir veri gelse anlarım da. O zaman 1 serisiyle karşılaştıralım, evet tourag kaliteli tamam toureg premium dur?

Touareg in bmw x5 , range rover autobiography ayarında mı olması lazım yani anlayamadım tam olarak

• quote:

Ya Q3?

Benim için de BMW'nin 5'ten altı araba bile değil. O herkese göre değişir,araçtan alınan zevke göre de aracın yapısına göre de...

Volvo'nun teknolojilerinin onda birisini VW yapabilmiş değil. Ha Touareg de ha Q3 de. Hiç birinde öyle gelişmiş bir araç hissi yok.

Sadece içinde CC'si olan,Side Airbag System ve bir kaç Help Device taşıyan araçlar...(Bana göre)

S60 ise (hatta tüm Volvolar) uçak sürüyormuşsunuz hissi veriyor sanki. Bir sürü oyuncağı,güvenlik ekipmanı vs. var.. (Bence)

@Xeon Vision

Hayırlı akşamlar,
    Emre.

• Bu konuda çok tartışma çıktı.Neden olduğum için üzgünüm.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Xeon Vision

quote:

Touareg in bmw x5 , range rover autobiography ayarında mı olması lazım yani anlayamadım tam olarak

Bak dostum, dedin ki bu forum s60'a premium diyorsa, Tourag de premium dur.

Ben de dedim ki, araçları aynı sınıflarına göre karşılaşmadan bu sonucu nasıl alırız,

O zaman 1 serisiyle karşılaştıralım.

Ben de bunu üzerine, s60 la touragi karşılaştırmak ne kadar doğrudur?

• dayımda var çok memnun uzun yoldada sıkıntı yarattığını sanmıyorum, istanbuldan ankaraya geldiler yatak yorgan yiyecek vs sanki 1 ay kalcak gibi gelmişler o kadar eşya o arabanın neresine sığmış anlamadım :)

normalde suv vb araçları sevmem ama q3 oldukça hoşuma gitti, quattro ve dsgde çok iyi çalışıyor, neredeyse CVT tadında.
  • quote:

Bu konuda çok tartışma çıktı.Neden olduğum için üzgünüm.

vw-premium-dsg kelimelerinin geçtiği her konu da böyle durumlar oluyor malesef üzülecek bir şey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzzY®

dayımda var çok memnun uzun yoldada sıkıntı yarattığını sanmıyorum, istanbuldan ankaraya geldiler yatak yorgan yiyecek vs sanki 1 ay kalcak gibi gelmişler o kadar eşya o arabanın neresine sığmış anlamadım :)

normalde suv vb araçları sevmem ama q3 oldukça hoşuma gitti, quattro ve dsgde çok iyi çalışıyor, neredeyse CVT tadında.

Arka koltukları showroomda inceleyeceğim,ancak motor nasıl?1.4 tfsi nasıldır?
  • Emre Guven kullanıcısına yanıt
    q3 alacak olan bana eğer q7 önerirseniz,ya da bütçemi aşan touareg'i önerirseniz,veya alabileceğim fiyata göre fazla alt seviye olan kuga'yı önerirseniz,ben vermesem de doğru geridönüşü almışsınız demektir.
  • aracın iç genişliği gerek önde gerek arkada çok iyi yani tabanı olan C sınıfından çok daha iyi, hatta piyasadaki çoğu D sınıfından iyidir.
    motor olarak 1.4 tfsi ile ilgili bilgim yok. dayımdaki 2.0 tdi quattro stronic
  • quote:

q3 alacak olan bana eğer q7 önerirseniz,ya da bütçemi aşan touareg'i önerirseniz,veya alabileceğim fiyata göre fazla alt seviye olan kuga'yı önerirseniz,ben vermesem de doğru geridönüşü almışsınız demektir.

Estağfirullah...

Q3 2.0 TDI için bir yorumum yok,zira hiç binmişliğim yok. Fakat,bagaj + aile şeklinde kullanılacaksa bagaj hacmi olarak sıkıntı yaratabilir.(Fazla bagajınız varsa) Onun dışında bir eksisi yok sanırım...
  • OzzY® O kullanıcısına yanıt
    Dayınız zenginmiş
    Ben 2.0TDi nin aradığım motor olduğuna,ancak bütçeme uygun motorun 1.4 olduğuna karar verdim.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-audi-acil-sahibinden-satilik-hic-kullanilmamis-q3-142703926/detay
    Şu aracın ideal olduğuna karar kıldım.Resim yok,ben de sahibi ile görüşeceğim.
    Eğer Xennon,camtavan,deri ve ısıtmalı koltuklar gibi tatminkar donanımları varsa ve rengini seversem (beyaz,siyah,kahverengi gibi ise) alacağım

• quote:

Dayınız zenginmiş
    Ben 2.0TDi nin aradığım motor olduğuna,ancak bütçeme uygun motorun 1.4 olduğuna karar verdim.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-audi-acil-sahibinden-satilik-hic-kullanilmamis-q3-142703926/detay
    Şu aracın ideal olduğuna karar kıldım.Resim yok,ben de sahibi ile görüşeceğim.
    Eğer Xennon,camtavan,deri ve ısıtmalı koltuklar gibi tatminkar donanımları varsa ve rengini seversem (beyaz,siyah,kahverengi gibi ise) alacağım

zenginlik göreceli olsada bizim aile içinde oldukça zengin :) araba alışlarınında ilginç hikayeleri var. dayımdakinin donanımı ilginç, xenon var cam tavanı hatırlamıyorum, koltuklar kumaş. 360 derece park sensörü otomatik park kör nokta uyarı ses sistemi bluetooth gibi donanımlar var. quattro olduğu için aldı.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.