Şimdi Ara

Audi Q5 3.0 tdi araç almak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar tavsiye edermisiniz? 239 hp 500 tork üretiyor. Ama dizel olduğu için çok yakmıyor diye biliyorum. Aranızda daha önce bu arabayı kullanmış, kullanmayı düşünen yada herhangibir fikri olan var mı?

https://m.autoscout24.ch/de/d/audi-q5-suv--gelaendewagen-2009-occasion?index=1&kmto=130000&make=5&model=23&priceto=22500&vehid=5046369&vehtyp=10&returnurl=%2fde%2fautos%2falle-marken%3fkmto%3d130000%26make%3d5%26model%3d23%26priceto%3d22500%26vehtyp%3d10%26r%3d5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi csknuysl7 -- 14 Ağustos 2017; 18:45:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• A6 3.0 tdi kullanmıştım çok keyifliydi 8 litre yakmıştı uzun yolda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UzayMekiğineKafaAtanKedi -- 14 Ağustos 2017; 18:39:32 >
  • Q5 benimde çok hoşuma giden güzel bir araç
    Umarım halıda kullanmak için istemiyorsunuzdur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adieu kullanıcısına yanıt
    Ne demek istediğinizi anlamadım

• UzayMekiğineKafaAtanKedi kullanıcısına yanıt
    Yaşadığım ülkede 36.000 TL ye Audi A6 var ama ben bu arabayı tercih ediyorum daha çok aile arabası olması sebebiyle

• Q5 3.0 tdi ve 19bin.Tr de sorsak 70 80bin.
    Gelismisligimizin gostergesi iste.
    Q7 ye butce yetiyorsa onlara bakin onlar biraz daha geniş.Veya x5. yada bilemedin x6.Ama ordaki fiyatlar nedir bilemiyorum.

Q5 3.0 tdi Alinir ve bal gibi de binilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herattaa -- 14 Ağustos 2017; 18:54:9 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • csknuysl7 C kullanıcısına yanıt
    Okullar kapalıyken tek mesajlı böyle konu sahipleri genelde 15-16 yaş grubu oluyor. Kendilerine önerimiz şöyle araçlar oluyor;

https://m.turkish.alibaba.com/p-detail/Licensed-AUDI-Q5-Ride-on-Car-60540464492.html?spm=a2706.8168334.1998817009.12.H3ZwCJ

Onu belirttim, 15-16 yaş grubu olmamanız temennisiyle.

• https://m.autoscout24.ch/de

Bu siteden en ucuz arabalara bakın Her modelden çok güzel arabalar var Ve maalesef bizim ülkemizde ki Doğan ve Şahin parasına hatta çok daha ucuzuna çok çok daha iyi arabalara binebilirsiniz. 5 yıldır İsviçre deyim ilk geldiğimde ben de Şok olmuştum maalesef Memleketimizde bu tür arabalar lüks ama burada sıradan

• Adieu kullanıcısına yanıt

şimdi anladım foruma daha yeni Üye oldum üzerimde dumanlarım tütüyor niyetim ciddi O yüzden bir hevesle yazayım ve hemen yorumlara bakayım dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: csknuysl7

https://m.autoscout24.ch/de

Bu siteden en ucuz arabalara bakın Her modelden çok güzel arabalar var Ve maalesef bizim ülkemizde ki Doğan ve Şahin parasına hatta çok daha ucuzuna çok çok daha iyi arabalara binebilirsiniz. 5 yıldır İsviçre deyim ilk geldiğimde ben de Şok olmuştum maalesef Memleketimizde bu tür arabalar lüks ama burada sıradan

Lisansla Yabanci dili halledebilirsem gelicem oralara.

• Umarım

Hoşgeldiniz hocam, forum zaman zaman heyecanlıdır kopamazsınız belki.

Audi meselesine gelince Audi'nin üretim standardı yüksektir forumda süslü vw diye belirtilir ama malzemeler iyi oturtulmuştur, yalıtım iyidir. 3.0 tdi meselesinde gidişi zaten tartışmasız olan bir motor, tüketiminin de hacmine göre az olduğu yönünde kullanan pek çok kişiden duyumum var.

Suv bakıyorsanız Audi ve Volvo dışına çıkmayın derim. Xc60 önerebilirim güzel araçtır, ancak q5 ve xc60'dan hangisini alırsanız alın üzmez.

• Gerçekten faydalı bir platforma benziyor. Aslında bilmediğim bir mecra değildi ama üye olmak bugüne nasip oldu diyelim. aslında bu zamana kadar birçok araba arasında kaldım ama nihayete ulaştığımda kararım Bu araba yönünde oldu Bunun en büyük sebebi ise Özellikle bu seçtiğim arabada full donanım olması daha doğrusu benim İhtiyaçlarıma karşılık verebilecek Her şey bu arabada var Bu mecrada da öğrenmek istediğim arabanın motor gücü Kronik bir probleminin olup olmadığı kullanım tecrübeleri idi Ve siz beni bu konuda iyi aydınlattığınız Çok teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: csknuysl7

Gerçekten faydalı bir platforma benziyor. Aslında bilmediğim bir mecra değildi ama üye olmak bugüne nasip oldu diyelim. aslında bu zamana kadar birçok araba arasında kaldım ama nihayete ulaştığımda kararım Bu araba yönünde oldu Bunun en büyük sebebi ise Özellikle bu seçtiğim arabada full donanım olması daha doğrusu benim İhtiyaçlarıma karşılık verebilecek Her şey bu arabada var Bu mecrada da öğrenmek istediğim arabanın motor gücü Kronik bir probleminin olup olmadığı kullanım tecrübeleri idi Ve siz beni bu konuda iyi aydınlattığınız Çok teşekkür ederim

Hangi araba gönlünüze yatarsa yaşadığınız yerdeki kontrol firmalarına giderek(ekspertizden bahsediyorum) küçük bir baktırın alın. Hiç gönlünüzü sıkmayın bmwlerinin bazı serilerinde bile zincir problemi oldu ama orda olsa nolur. Bütçenizi sarsıcak sorunları yaşamazsınız arabanın bu kadar olduğu yerlerde. Burda bi arıza verse arabayı almak iş değil eskide olsa 7 serisi aldın diyelim ocağını söndürür insanın büyük bir sorunda. Oralarda böyle şeyler yaşanmaz hocam şimdiden hayırlı olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Motor kendisini kanıtlamış bir motor vw group bünyesindeki model gamının tümünde var. Touareg, Audi a4,a5,a6,a7,a8, q3,q5,q7, porsche cayenne, panamera gibi modellerde var. Emisyon hariç bir tasası da yok, ancak emisyon skandalı bulunduğunuz yerde bir aktif uygulamaya neden olursa (motor gücünü düşüren müdahale gibi) sorun olabilir, almadan önce servisten bu konuda bilgi sahibi olmanız doğru bir adım olabilir.

• Porsche Macan al çok daha iyi
  • Arkadaşlar almaktan vazgeçmek üzereyim. Kendi serviscimden aldığım bilgiye göre yedek parçası çok pahalı bir araçmış Q5 ve dizel olduğu için (benimde kısa mesafeli sürüşleri çok yapacağımı tahmin ederek) motorun 30 dakikada ancak tam olarak ısındığını ve partikül filtreleri ve birçok yedek parçalarının sorun çıkardığını söyledi. Sıfır araç olsa neyse ama aracın 100 000 km nin üstnde bana kalırsa uzak dur dedi beni çıkmaza soktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi csknuysl7 -- 15 Ağustos 2017; 0:39:10 >
    Eğer yine gönlünüz varsa benzinlisine yönelin.Dizelden daha keyifli olur.Eğer parça çok pahalıysa , VW Touraglerde güzel suvlar

• Bir arkadaşıma 2.0 dizel 190 lık olanından geçtiğimiz haftalarda aldık. araba heybetli, yolda cidden keyif veriyor bu manada... QUATRO çekiş sistemi güzel hani, ihtiyaç halinde zannedersem devirde olan bir sistem, aracı biraz savurmayı denedik cidden yanlara güzel yatışında (iyi manada) yüzünüz gülüyor ve kopma kesinlikle yaşamıyor. ama şu var bir önceki arac 3.20 bmw idi... bu tip beygirli arabalarda insan virajları seri giriyor ister istemez. Yere yakınlığı ve bu manada sürüş dinamizminde 3.20 virajlarda nedense daha iyi geldi. q5 de kopma kesinlikle yok fakat 3.20 de daha bu manada daha iyi ( kesinlikle farklı boy ebat motor vs.. araçlar fakat yaşadığım buydu). Fakat q5 te şu güzel tarafıda var 2 gün hiç durmadan gidebiliriz gibi, o derece yol bu arabada yormuyor. Yine 2.0 tdi için konuşucam son hıza çok güzel ulaşıyor fakat 0-100'de bir tık daha iyi olabilir dedik. (artık ne bekliyorsak :)

Ben de olsam q5 alırdım bu anlamda parasının kıymeti bi araba... zira seçenek listemizde fiyat aralığında bi bu vardı birde xc60...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.