Şimdi Ara

audi q5 mi nissan qashqai mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Makinaaa

Q5

Alıntıları Göster
    tamam ikisi de suv ama bence kıyaslanabilecek sınıfta bile değiller zaten?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucamayankarga

tamam ikisi de suv ama bence kıyaslanabilecek sınıfta bile değiller zaten?

Alıntıları Göster
    ford ka diğerlerinden pek farkı yok onlarda gidiyo buda gidiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kami Kaze

ford ka diğerlerinden pek farkı yok onlarda gidiyo buda gidiyo

Alıntıları Göster
    Ben bunu sıfır Qashqai ve 2009 Q5 TFSI arasında yaşadım zira gerçekten istediğim full Qashqai ile 2009 Q5 yakın fiyatlardaydı. Ama karar vermem çok kolay oldu. İkisine de oturdum, ikisini de kullandım ki zaten Qashqai 2010'dan beri kullandığım bir araçtı. Sonuçta 90'bine 102 bin km Q5 aldım. Yakıt ve bakım konusunda tabii ki biraz daha tuzlu ama arada bir sınıf falan değil bir kaç sınıf fark var. O gazı köklediğimde koltuğa yapışmanın, konforun tadı ne 2-3 lt fazla benzine ne de fazla bakım ücretine değişilmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: nungor

Ben bunu sıfır Qashqai ve 2009 Q5 TFSI arasında yaşadım zira gerçekten istediğim full Qashqai ile 2009 Q5 yakın fiyatlardaydı. Ama karar vermem çok kolay oldu. İkisine de oturdum, ikisini de kullandım ki zaten Qashqai 2010'dan beri kullandığım bir araçtı. Sonuçta 90'bine 102 bin km Q5 aldım. Yakıt ve bakım konusunda tabii ki biraz daha tuzlu ama arada bir sınıf falan değil bir kaç sınıf fark var. O gazı köklediğimde koltuğa yapışmanın, konforun tadı ne 2-3 lt fazla benzine ne de fazla bakım ücretine değişilmez.

Alıntıları Göster
    qq çok satıyor diye almayın demeyi anlayamadım. Biz binicimiyiz yoksa 2. ele filanmı bakarız. Kıyas yapılacak arabalar değil. Fiyatlarıda öyle. Bence alacağınız crossever/suv/jeep ne ise kriterlerine yazın bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: juke sero

qq çok satıyor diye almayın demeyi anlayamadım. Biz binicimiyiz yoksa 2. ele filanmı bakarız. Kıyas yapılacak arabalar değil. Fiyatlarıda öyle. Bence alacağınız crossever/suv/jeep ne ise kriterlerine yazın bence.

Alıntıları Göster
    Nissan japon arabası sorunsuz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberBot

Nissan japon arabası sorunsuz :D

Alıntıları Göster
    İkisi arasında kararsız kaldıysan ikisini de boşver. Git ikinci el, temizinden Forester yada XC60 al
  • quote:

Orijinalden alıntı: yolcum

İkisi arasında kararsız kaldıysan ikisini de boşver. Git ikinci el, temizinden Forester yada XC60 al

Alıntıları Göster
    Q5 iyidir.
  • forester 2.0 dizel , hem 4x4 hem de bir suru yol tutus sistemi falan var yani bence en f/p i yuksek suv
  • Toyota mi aliyim ferrari mi?
  • Ne olmuş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonyabi

İkisinide kullandım. İkiside araba. İkisi de gidiyor. Tabiki nissan al. Mazot az yakar. Fiyatı uygun. Konfor ve sürüş aynı. Hatta nissan yeni kasa çıkarda ve yarı fiyatı. Neden millet q5 alıyor daha pahalıya anlamıyorum.

nefes alsın yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgs0

quote:

İkisinide kullandım. İkiside araba. İkisi de gidiyor. Tabiki nissan al. Mazot az yakar. Fiyatı uygun. Konfor ve sürüş aynı. Hatta nissan yeni kasa çıkarda ve yarı fiyatı. Neden millet q5 alıyor daha pahalıya anlamıyorum.

nefes alsın yeter

Alıntıları Göster
    Buralar Konu disi gibi olmus.Topik acarsin,adam gibi cevap alamazsin.Otomobil bölümünün eskileri zaten apayri bir dünya.
    Beyler bu Forum hepimizin ve bildiklerimizi trollemeden paylasirsak daha faydali olur.
    Düzenleme: Konuya gelecek olursak,Q5 tabiki daha heybetli duruyor,ben olsam Nissani alirdim,Yeni araba,Q5 servis ücretleride zannedersem agirdir.Saygilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elk.de -- 6 Mart 2015; 2:54:46 >

• Ciddi ciddi kıyaslanıcak arabalar değiller cidden. Ha kıyaslamaya kıyaslarsınız da neyse... Kalite algınız ne derece doğru çalışıyor merak ettim? Ya da arabalar konusunda pek bilginiz yok galiba. Doğrusu bu ülkede duster'a 'jip'(neyse artık) doğru tabiriyle suv sanıp binen insanlar olduğu sürece hiçbirşeye şaşırmıyorum. Bence burdan ne söylense boş siz gidin test edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhandemirell

Ciddi ciddi kıyaslanıcak arabalar değiller cidden. Ha kıyaslamaya kıyaslarsınız da neyse... Kalite algınız ne derece doğru çalışıyor merak ettim? Ya da arabalar konusunda pek bilginiz yok galiba. Doğrusu bu ülkede duster'a 'jip'(neyse artık) doğru tabiriyle suv sanıp binen insanlar olduğu sürece hiçbirşeye şaşırmıyorum. Bence burdan ne söylense boş siz gidin test edin.
    Ne kadar ilginç insanlar var arkadaş. Adam efendi gibi sormuş bir dövmediğiniz kalmış.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

Herkes salak sen akıllısın.

Ben salak dedim mi. Düşünce mi paylaştım. 2 kat Pahalı araba yerine diğerini al dedim. Ikiside araba ikisi de gidiyor. İkisinde de 4 lastik var.

git lada niva al, onda da var 4 teker, oda gidiyor, böyle mantık olurmu, 2 araç arasında bişi diyemicem ama salakh kore hucube ve japon araçlarını kaliteli bir markayla mukayese edince deliriyor insan

• quote:

Orijinalden alıntı: bozak07

Ne kadar ilginç insanlar var arkadaş. Adam efendi gibi sormuş bir dövmediğiniz kalmış.

Burda saygı çerçevesi dışında birşey yazmadım farkındaysanız. Genelleme yapmışsınız da çoğul konuşarak. Haliyle karşılaştırılan araçlar biraz uç olunca insanların tepkileriyle karşılaşılabiliyor haliyle. Birde bazı arkadaşlar iki araç içinden sığ olanı önermiş iyice karışmış ortalık.
  • sonyabi S kullanıcısına yanıt
    qq'nin q5'ten daha fazla yakacağına eminim q5'in ortalama yakıt tüketimi 7 litre asıl millet neden qq alıyor anlamıyorum aynı paraya Premium araç varken kıçı kırık qq alıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunçgürsoy

qq'nin q5'ten daha fazla yakacağına eminim q5'in ortalama yakıt tüketimi 7 litre asıl millet neden qq alıyor anlamıyorum aynı paraya Premium araç varken kıçı kırık qq alıyorlar.

Hayatınızda hiç Q5 ve QQ kullanıdınız mı? Nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz? Size QQ nun katalog tüketim verilerini veriyorum.

1.5 dCi S&S [110HP]: 4,2 / 3,6 / 3,8
    1.6 dCi S&S [130HP]: 5,6 / 4,5 / 4,9 (4x4)
    1.6 dCi S&S [130HP]: 5,2 / 3,9 / 4,4 (4x2)
    1.2 TCe S&S [115HP]: 6,9 / 4,9 / 5,6

Kıçı kırık QQ derken, siz hangi arabaya sahipsiniz?

• ugur_yavuz kullanıcısına yanıt
    Evet kullandım arabamız q5 2.0 tdi
  • ugur_yavuz kullanıcısına yanıt
    O verdiğiniz tüketimlerde fabrika verisi 2-3 litre farrk edecek
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.