Bildirim
audi q5 mi nissan qashqai mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Q5 alin havasi bile farkli . -
Tabiki q5 -
Bence soru hatalı olmuş. Amcak bu iki aracı kıyaslayabiliyorsanız bence nissanı alın. nitekim audiyi alırsanız siz pişman olursunuz, aradaki farkı kavrayamamışsınız henüz. audi ye çok yakıyor, yedek parçası pahalı diyerek sürekli şikayetçi olursunuz muhtemelen. Nissan alın mutlu olun.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3B913FB4A
Tabiki q5 -
bambaşka dünyalar tabiki q5quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3B913FB4A
Tabiki q5 -
Q5 i bırakın o araç Q3 e bile rakip degil. 2. eli düşünüyorsanız o paraya q5 sizi çok üzer. Km bakıp masrafları servis fiyatları yine km si yüzünden 40-50 bin sonra satmak istersiniz vs vs.quote:
Orijinalden alıntı: Blue_Knight
bambaşka dünyalar tabiki q5
Alıntıları Göster -
Ben bu soruya oha demek istiyorum. -
Ben sıfır km X-Trail almayı düşünürken bile 2012 Q5'in fiyatına çıkamazken Qahqai nasıl Q5 ile kıyaslandı anlayamadım. Kazasız, temiz 2012 model Q5 parasına neredeyse iki tane Qashqai alınır.quote:
Orijinalden alıntı: Blue_Knight
bambaşka dünyalar tabiki q5
Alıntıları Göster
Bunlara takılmayıp sadece soruya cevap verecek olsam da "Q5'in adının geçtiği yerde Qashqai'nin ne işi var?" derim. -
Dacia duster. -
İkisinide kullandım. İkiside araba. İkisi de gidiyor. Tabiki nissan al. Mazot az yakar. Fiyatı uygun. Konfor ve sürüş aynı. Hatta nissan yeni kasa çıkarda ve yarı fiyatı. Neden millet q5 alıyor daha pahalıya anlamıyorum. -
Az düşünüp yazsaydın buraya keşke.quote:
Orijinalden alıntı: sonyabi
İkisinide kullandım. İkiside araba. İkisi de gidiyor. Tabiki nissan al. Mazot az yakar. Fiyatı uygun. Konfor ve sürüş aynı. Hatta nissan yeni kasa çıkarda ve yarı fiyatı. Neden millet q5 alıyor daha pahalıya anlamıyorum. -
quote:
İkisinide kullandım. İkiside araba. İkisi de gidiyor. Tabiki nissan al. Mazot az yakar. Fiyatı uygun. Konfor ve sürüş aynı. Hatta nissan yeni kasa çıkarda ve yarı fiyatı. Neden millet q5 alıyor daha pahalıya anlamıyorum.
Herkes salak sen akıllısın. -
q5i benzinli düşünüyorsan sakın bulaşmaquote:
Orijinalden alıntı: deserthawkquote:
İkisinide kullandım. İkiside araba. İkisi de gidiyor. Tabiki nissan al. Mazot az yakar. Fiyatı uygun. Konfor ve sürüş aynı. Hatta nissan yeni kasa çıkarda ve yarı fiyatı. Neden millet q5 alıyor daha pahalıya anlamıyorum.
Herkes salak sen akıllısın.
Alıntıları Göster -
Land Cruiserquote:
Orijinalden alıntı: Master_Evil
q5i benzinli düşünüyorsan sakın bulaşma
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hijacke-R -- 9 Ocak 2015; 22:48:16 > -
quote:
Orijinalden alıntı: deserthawk
quote:
Herkes salak sen akıllısın.
Ben salak dedim mi. Düşünce mi paylaştım. 2 kat Pahalı araba yerine diğerini al dedim. Ikiside araba ikisi de gidiyor. İkisinde de 4 lastik var. -
Alın bunu kusucak bu -
bence q5. geçen gün otobanda 3 tane arka arkaya yeni qq görünce resmen araçtan soğudum.bizim 30 daireli binada 2 tane var .şaka bir yana iyi satıyorlar.quote:
Orijinalden alıntı: omcool
Alın bunu kusucak bu -
Q5 temiz ve fiyatı uygun dizel bulursan ne ala ama bakımlarda öperler parçası değişecek olursa öperler..Birde üstüne MTV öderken devlet öper.. Bir yere alışverişe felan gittiğinde esnaf q5i görürse öper..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreudeAmFahren -- 10 Ocak 2015; 0:42:35 > -
quote:
Orijinalden alıntı: FreudeAmFahren
Q5 temiz ve fiyatı uygun dizel bulursan ne ala ama bakımlarda öperler parçası değişecek olursa öperler..Birde üstüne MTV öderken devlet öper.. Bir yere alışverişe felan gittiğinde esnaf q5i görürse öper..
aslan besleyen yemini düşünmez bence. -
Q5quote:
Orijinalden alıntı: disparityquote:
Orijinalden alıntı: FreudeAmFahren
aslan besleyen yemini düşünmez bence.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- cvt şanzıman kullanan araçlar
- araba gaz yemiyor devir yükselmiyor
- debriyaj alt merkez arızası belirtileri
- seha lastik yorumları
- avis kredi kartsız araç kiralama
- yeni audi a3
- nissan qashqai 2024 fiyat listesi
- citroen 2024 fiyat listesi
- ıd buzz fiyat
- evoque 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X