Şimdi Ara

audi q5 mi nissan qashqai mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ikinci el 2012 model audi q5 mi alayım 2015 model sıfır nissan qashqai mi?

ne dersiniz.

• Q5 alin havasi bile farkli .
  • Tabiki q5
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3B913FB4A

Tabiki q5
    Bence soru hatalı olmuş. Amcak bu iki aracı kıyaslayabiliyorsanız bence nissanı alın. nitekim audiyi alırsanız siz pişman olursunuz, aradaki farkı kavrayamamışsınız henüz. audi ye çok yakıyor, yedek parçası pahalı diyerek sürekli şikayetçi olursunuz muhtemelen. Nissan alın mutlu olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3B913FB4A

Tabiki q5
    bambaşka dünyalar tabiki q5
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

Alıntıları Göster
    Q5 i bırakın o araç Q3 e bile rakip degil. 2. eli düşünüyorsanız o paraya q5 sizi çok üzer. Km bakıp masrafları servis fiyatları yine km si yüzünden 40-50 bin sonra satmak istersiniz vs vs.
  • Ben bu soruya oha demek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

Alıntıları Göster
    Ben sıfır km X-Trail almayı düşünürken bile 2012 Q5'in fiyatına çıkamazken Qahqai nasıl Q5 ile kıyaslandı anlayamadım. Kazasız, temiz 2012 model Q5 parasına neredeyse iki tane Qashqai alınır.

Bunlara takılmayıp sadece soruya cevap verecek olsam da "Q5'in adının geçtiği yerde Qashqai'nin ne işi var?" derim.
  • Dacia duster.
  • İkisinide kullandım. İkiside araba. İkisi de gidiyor. Tabiki nissan al. Mazot az yakar. Fiyatı uygun. Konfor ve sürüş aynı. Hatta nissan yeni kasa çıkarda ve yarı fiyatı. Neden millet q5 alıyor daha pahalıya anlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonyabi

İkisinide kullandım. İkiside araba. İkisi de gidiyor. Tabiki nissan al. Mazot az yakar. Fiyatı uygun. Konfor ve sürüş aynı. Hatta nissan yeni kasa çıkarda ve yarı fiyatı. Neden millet q5 alıyor daha pahalıya anlamıyorum.
    Az düşünüp yazsaydın buraya keşke.
  • quote:

İkisinide kullandım. İkiside araba. İkisi de gidiyor. Tabiki nissan al. Mazot az yakar. Fiyatı uygun. Konfor ve sürüş aynı. Hatta nissan yeni kasa çıkarda ve yarı fiyatı. Neden millet q5 alıyor daha pahalıya anlamıyorum.

Herkes salak sen akıllısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

Alıntıları Göster
    q5i benzinli düşünüyorsan sakın bulaşma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

q5i benzinli düşünüyorsan sakın bulaşma

Alıntıları Göster
    Land Cruiser

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hijacke-R -- 9 Ocak 2015; 22:48:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

Ben salak dedim mi. Düşünce mi paylaştım. 2 kat Pahalı araba yerine diğerini al dedim. Ikiside araba ikisi de gidiyor. İkisinde de 4 lastik var.
  • Alın bunu kusucak bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: omcool

Alın bunu kusucak bu
    bence q5. geçen gün otobanda 3 tane arka arkaya yeni qq görünce resmen araçtan soğudum.bizim 30 daireli binada 2 tane var .şaka bir yana iyi satıyorlar.
  • Q5 temiz ve fiyatı uygun dizel bulursan ne ala ama bakımlarda öperler parçası değişecek olursa öperler..Birde üstüne MTV öderken devlet öper.. Bir yere alışverişe felan gittiğinde esnaf q5i görürse öper..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreudeAmFahren -- 10 Ocak 2015; 0:42:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreudeAmFahren

Q5 temiz ve fiyatı uygun dizel bulursan ne ala ama bakımlarda öperler parçası değişecek olursa öperler..Birde üstüne MTV öderken devlet öper.. Bir yere alışverişe felan gittiğinde esnaf q5i görürse öper..

aslan besleyen yemini düşünmez bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: disparity

quote:

Orijinalden alıntı: FreudeAmFahren

Q5 temiz ve fiyatı uygun dizel bulursan ne ala ama bakımlarda öperler parçası değişecek olursa öperler..Birde üstüne MTV öderken devlet öper.. Bir yere alışverişe felan gittiğinde esnaf q5i görürse öper..

aslan besleyen yemini düşünmez bence.

Alıntıları Göster
    Q5

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.