Şimdi Ara

Honda Crv mi? Nissan X-Trail mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
7.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Honda CR-V mi yoksa Nissan X-Trail mi: Seçim Senin

SUV segmentinde iki popüler seçenek olan Honda CR-V ve Nissan X-Trail, benzer özellikler sunmalarına rağmen bazı önemli farklılıklara sahiptir. "CR-V mi X-Trail mi" veya "X-Trail mi CR-V mi" sorusunun cevabı, ihtiyaçlarına ve tercihlerine bağlıdır.

Tasarım ve Stil

CR-V ve X-Trail, şık ve modern dış görünümlere sahiptir. CR-V daha sportif ve agresif bir görünüme sahipken, X-Trail daha yumuşak ve aile odaklı bir tasarıma sahiptir.

İç Mekan ve Özellikler

İki SUV da ferah ve iyi donanımlı iç mekanlar sunar. CR-V, daha lüks malzemeler ve daha fazla standart özellik ile öne çıkarken, X-Trail daha geniş bir yükleme alanı ve daha esnek bir koltuk düzeni sunar.

Performans ve Verimlilik

CR-V, 190 beygir gücü ve 243 Nm tork üreten 1,5 litrelik turboşarjlı bir motora sahiptir. X-Trail ise 181 beygir gücü ve 245 Nm tork üreten 2,5 litrelik dört silindirli bir motora sahiptir. CR-V daha iyi yakıt verimliliği sunarken, X-Trail daha fazla güç sağlar.

Güvenlik ve Teknoloji

Her iki SUV da kapsamlı bir güvenlik özellikleri paketiyle donatılmıştır. CR-V, uyarlanabilir seyir kontrolü ve şerit takip asistanı gibi gelişmiş sürücü destek sistemlerine sahiptir. X-Trail ise dik yokuş iniş kontrolü ve 360 derecelik kamera sistemi gibi arazi odaklı özelliklere sahiptir.

Sonuç

Honda CR-V ve Nissan X-Trail, farklı ihtiyaçları ve tercihleri karşılayan yetenekli SUV'lardır. CR-V, lüks ve yakıt verimliliği arayanlar için ideal bir seçenekken, X-Trail, genişlik, esneklik ve arazi kabiliyetini önceliklendirenler için daha uygundur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İkisi de alınmaz,ikisi arasından motor-şanzıman ikilisi için crv alınır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manuel xtrail.
  • Al birini vur ötekine

• En iyisi dacia duster .

• A380 kullanıcısına yanıt
    Bu forumda bu sorunun cevabi Hyundai Tucson`dur

Not:Yillik cok km yapilmiyorsa foruma katiliyorum.

• 3008 geliyor gümbür gümbür

dizel ve tork konvertörlü otomatik şanzımanıyla hem de. tasarımı harika. ben olsam beklerim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lancer Evo X mi? Toyota Hilux Mu?
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İkinci el Xc60.
    İkisi arasından biri zorunluysa X-trail diyorum.

• x-trail şanzumanında ne gibi bi sorun var?
  • Nissan 2014' te piyasaya çıkardı dci x-tronic X-Trail' ı.
    Kendisi şanzıman sorunlarıyla sıkça adından söz ettirdi. Ben de anneme araba almadan önce 2 gün kiraladım ve genel manada beğenmedim X-trail' ı.
    Gerektiğinde bir ağır arazi aracı kadar olmasa da 4x4 olması, garanti süresinin 6 yıl 150.000km olması, şanzımanın çok ekonomik sürüşlere katkı sağlamasa bile 9 ileri ZF olması, motorunun çok daha güçlü olması (160hp güç/350nm tork değerinde) Honda'yı tercih etmek için yeterli geldi ve öyle de yaptık. Keza aralarında aşırı bir fiyat farkı da yok.
    Not: Juke kullancısıyım. Marka değeri olarak Honda daha önde kesinlikle.
  • Honda'nın marka algınısının Nissan'dan önde olduğunu kabul etmemekle birlikte yukarıdaki arkadaşa katılıyorum.

Hem 4x4 olması, hem ZF şanzımanı hemde daha güçlü motor olması sebebi ile Honda'yı tercih ederdim. Nissan'ın tek artısı arabanın dizaynı. Dışardan çok yakışıklı gözüküyor kerata.

Honda'nın dizaynı ise çok çirkin ucube gibi ve iç mekan kalitesi yerlerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donald Draper -- 4 Temmuz 2016; 0:57:16 >
  • X-Trail ve QQ'deki X-Tronicler DSG'den daha belalı. ZF gibi bir şanzıman varken sadece şanzımanı 40.000 Lira eden araba almazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trexin

3008 geliyor gümbür gümbür

dizel ve tork konvertörlü otomatik şanzımanıyla hem de. tasarımı harika. ben olsam beklerim

3008 istediği kadar gümbür gümbür gelsin sonuçta Peugeot.

Bu modellerle kıyaslamak bile yanlış.

• Göz atın hocam.
  • Makyajlı kasa 3008 sahibi olarak gerçekten 3008 i çok küçümsüyorsunuz. O motor şanzıman uyumu full donanımı ve iç dizaynı hangi rakibinde var.
    Hele yeni gelecek 3008 gümbür gümbür gelecek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.