Şimdi Ara

Audi Q5deki Isıtmalı Soğutmalı Bardaklık ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • BMW 7'de kapı için soğutmalı bölme default olarak geliyor yalnız. Bir de uzun yapmışlar, sanki şampanya koyacağız.
  • Bir keresinde üzerime kola dökmüştüm.
    Kahve döktüğümü düşünmek bile istemiyorum
  • @tahrik: sampanya koymak icin degerlendirilir harbi :D
  • Bardaklik olayına bende katılıyorum.

Ülkemizin bu güzel yollarında bardakliga cok ihtiyac yok. Üzerinize bir kere çay dökülürse demeye çalıştığımı anlarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

@tahrik: sampanya koymak icin degerlendirilir harbi :D

Kapıdaki soğutuculu bölmelerin esas amacı zaten şampanya gibi şişeleri koymak ama içki kullanmıyorum ben, kola da konmaz oraya. En iyisi yayık ayran.
  • .,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 14 Mayıs 2011; 11:23:52 >
  • Bizim araçta da bardaklık var,1 kere otobanda kola koymak için kullanıldı,Bozuk para koymaktan başka bir işe yaramıyor.Bu yollarda kolay kolay kullanamazsınız bardaklıkları.Anca Ayran gibi şeylere pipet sokarak kullanabilirsiniz.Her taraf çukur.
  • o ısıtıcı soğutucu benim araçta mevcut. ama maalesef gerçeten işe yaradığını söyleyemem. bir keresinde oğluma su verecektik soğuk pet şişeyi koydum biraz ısıtayımda öyle vereyim diye. oğlan susuzluktan ölüyordu neredeyse. aldım elimde ısıttım

bence pek işe yaramıyor. onun mantığı (sanırım bu benim kendi yorumum) sıcak bir kahve aldığında onun sıcaklığını korumaya yardım ediyor ya da tam tersi soğuk içeceğinn ısınma süresini uzatıyor.

ama soğuk koyayım ısınsın ya da sıcak koyayım soğutsun için yeterli değil kapasitesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuruno99

o ısıtıcı soğutucu benim araçta mevcut. ama maalesef gerçeten işe yaradığını söyleyemem. bir keresinde oğluma su verecektik soğuk pet şişeyi koydum biraz ısıtayımda öyle vereyim diye. oğlan susuzluktan ölüyordu neredeyse. aldım elimde ısıttım

bence pek işe yaramıyor. onun mantığı (sanırım bu benim kendi yorumum) sıcak bir kahve aldığında onun sıcaklığını korumaya yardım ediyor ya da tam tersi soğuk içeceğinn ısınma süresini uzatıyor.

ama soğuk koyayım ısınsın ya da sıcak koyayım soğutsun için yeterli değil kapasitesi.

Tam olarak bunu merak etmiştim sağol

Demekki neymiş çok bilmiş birkaç arkadaş!tam manasıyla verilen onca paraya rağmen işe yaramıyormuş.

• Bir keresinde çayla araba sürmüştüm, trafikte stres olmam hiç ama üstüme dökülecek diye oldum Starbucks'ın kahvesini falan rahatça koyuyorsunuz tabi, kapağı güzel onun.
  • Bir keresinde servisin yanından sollayarak geçen bir sürücünün arabayı sürerken simit-çay ikilisi ile kahvaltı yaptığını görmüş ve servistekilerle beraber herkes şok olmuştuk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: G7*

quote:

Orijinalden alıntı: onuruno99

o ısıtıcı soğutucu benim araçta mevcut. ama maalesef gerçeten işe yaradığını söyleyemem. bir keresinde oğluma su verecektik soğuk pet şişeyi koydum biraz ısıtayımda öyle vereyim diye. oğlan susuzluktan ölüyordu neredeyse. aldım elimde ısıttım

Tam olarak bunu merak etmiştim sağol

Demekki neymiş çok bilmiş birkaç arkadaş!tam manasıyla verilen onca paraya rağmen işe yaramıyormuş.

verilen onca paraya rağmen derken bardaklığı kastediyorsan 2011 model yılı ile birlikte artık standart oldu bu ekipman. daha önce opsiyonelmiş ama artık yeni bütün q5 lerde standart olarak var.

• çok ama çok zekice bir tasarım. ilk defa gördüm ve uzun yollarda ömrünün büyük kısmını tüketmiş bir insan olarak ciddi ciddi çok beğendim. helal olsun ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucak_muhendisi

Bir keresinde servisin yanından sollayarak geçen bir sürücünün arabayı sürerken simit-çay ikilisi ile kahvaltı yaptığını görmüş ve servistekilerle beraber herkes şok olmuştuk.

Sabahları Ankara trafiğinde eline kola ve poğaça, gazete olanları görüyorum, bayanlar da makyaj yapıyor genelde ve sakız çiğniyorlar.
  • hiç tuhaf değil, arabalar yenilendikçe özellikleride artıyor, gerekli veya gereksiz eklemeler yapmak gerekir ki güncel oldukları belli olsun göz boyasın çünkü arabalarını satmak zorundalar. hem yüzbin küsür euro'lu arabalar için çok ince ayrıntılar olmalı ki farkı olsun, adamlar bunu yapıyor işte, ilerleyen yıllarda daha ne özellikler göreceğiz, çok gerekli olup olmaması önemli değil yani.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.