Şimdi Ara

Audi Q5deki Isıtmalı Soğutmalı Bardaklık ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk defa gördüm tuhafıma gitti işe yarıyormu bari?

• Kusura bakma ama garip bir soru değil mi?
    Kaç milarlık audi q5.İşe yaramasa,ısıtmasa- soğutmasa koymazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kubilay S. -- 12 Mayıs 2011; 15:43:31 >
  • mevsim kış dışarsı buz mc donalds'a yanaştın arabaya servis sıcak çikolatını aldın, koyulduğun trafiğe oh! mis,

veya yazın uzun yolda, nestea cool buz gibi daha ne olsun
  • 96 vectrada soğutuculu torpido vardı baya işe yarıyodu yazın
    buda işe yarıyodur heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: G7*

Ben baktım, sert plastik kullanmışlar malzeme olarak.
  • İşe yaramasa 100.000 TL'lik araca koymazlar heralde..
  • e biri soguk icecek biri sicak icecek napicaz... bmw'den mercedes'ten ornek almak gerek biraz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nedense aklıma geçen gün, bir abinin Lada'sının kapı cebinde gördüğüm iki rakı bardağı geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

e biri soguk icecek biri sicak icecek napicaz... bmw'den mercedes'ten ornek almak gerek biraz..

hocam zahmet onlarsa anlatır mısınız bu sistemle bmw ve mercedesteki sistemin farkı nedir
  • Adamlar manyak gercekten, ilginç seyler düşünüyorlar. Tercih sebebi mı evet tercih sebebi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bende345

Nedense aklıma geçen gün, bir abinin Lada'sının kapı cebinde gördüğüm iki rakı bardağı geldi

Kapı cebi soğutmalı mıydı?
  • Bendede böyle bardak ısıtan bir cihaz var. Düzgün bir ısınma istiyorsanız ince ve düz tabanlı bir bardak kullanmanız gerekli. Kupa koyarsanız asla ısıtmaz.
    Bence çok gerekli değil, ancak o kadar para verince böyle 2-3 zamazingo koymaları hoş.
  • Bence normal araçlara da bu tür şeyler konmalı araca binen birinin ilgisini bu tip şeyler daha çok çeker.
  • quote:

e biri soguk icecek biri sicak icecek napicaz... bmw'den mercedes'ten ornek almak gerek biraz..

biri sıcak birisi soğuk zaten
  • BMW'de ve Mercedes Benz'de soğutma için kol dayamanın altında soğutma ve ısıtma sistemleri de mevcut.. bunları ısıtan ve soğutan sistemlerin ana noktası 4 bölgeli klima opsiyonlarında arkaya kadar uzanan havalandırma boruları.. bırakın bardaklığı Individual buzdolabı vs var ve bunlar orjinal opsiyonlar yani sonradan 3. firmalar tarafından monte edilen şeyler değil..

TR'de tabii bu sistemler tutulmadığı için opsiyon listesinde yok.. tıpkı BMW Assist, Internet gibi.. bunları bırakın daha navigasyonlarımız bile adam akıllı çalışmıyor zaten..

olay tabii ki akıllıca.. ona bir lafım yok ama sistem mantığı eksik.. neden derseniz?

Du Hast demiş ki biri sıcak biri soğuk... ben arabaya bindim 2 kişi kahve içiyoruz ya da soğuk bir şeyler.. devridaim mi yapıcam? dur benim ki ısındı, soğutalım diye?! pek mantıklı değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 12 Mayıs 2011; 21:41:47 >

• Arabalarda güvenlik açısından bardak tutucu bile olmamalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Arabalarda güvenlik açısından bardak tutucu bile olmamalı.

aynen katılıyorum.. özellikle bu konularda olaylara hakim olmayan insanlarda var.. 5 serisinin bardak tutucularının ortasında bir boşluk var.. adam diyor ki anahtarı buraya mı koyuyoruz??? yahu bardaklığın ortasına arabanın anahtarının konulduğunu düşünen zihniyet var ben daha ne diyeyim? tabii ki herkes böyle değil genelleme yapmıyorum ama bunu düşünen insanlarda yok değil..
  • quote:

BMW'de ve Mercedes Benz'de soğutma için kol dayamanın altında soğutma ve ısıtma sistemleri de mevcut.. bunları ısıtan ve soğutan sistemlerin ana noktası 4 bölgeli klima opsiyonlarında arkaya kadar uzanan havalandırma boruları.. bırakın bardaklığı Individual buzdolabı vs var ve bunlar orjinal opsiyonlar yani sonradan 3. firmalar tarafından monte edilen şeyler değil..

TR'de tabii bu sistemler tutulmadığı için opsiyon listesinde yok.. tıpkı BMW Assist, Internet gibi.. bunları bırakın daha navigasyonlarımız bile adam akıllı çalışmıyor zaten..

olay tabii ki akıllıca.. ona bir lafım yok ama sistem mantığı eksik.. neden derseniz?

Du Hast demiş ki biri sıcak biri soğuk... ben arabaya bindim 2 kişi kahve içiyoruz ya da soğuk bir şeyler.. devridaim mi yapıcam? dur benim ki ısındı, soğutalım diye?! pek mantıklı değil..

ayni sistem audinin a8 modelindede opsiyonel olarak var

• quote:

Orijinalden alıntı: bekir27

ayni sistem audinin a8 modelindede opsiyonel olarak var

ben yok demedim ki hocam
  • Yapmışken adam gibi yapsalarmış biri kişi sıcak diğeri soğukmu içecek
    Yazın 2 kişide soğuk kışın 2 kişide sıcak içecek sıraylamı koyucaklar bardağı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.