Satıldı abi satılmasa arkadaşı biraz tanıyorum sölicektim msn den ama gitti işte karabela Şimdi 911 Turbo var beyaz jipten vazgeçerse onu verelim
ben range rover sport derim..
q7 sanki yerden yüksekliği artırılmış station araba gbi duruo, jip havası yok bence onda..
ama duyduğuma göre rangerover sportun arazi performansı kötüymüş (top geardaki jeremy öle demişti).. araziyede çıkacam diorsan, normal range rover alacaksın.. vouge fln..
Sadece zevk için alınacaksa neden gidip test sürüşü yapılmıyor.Ondan sonra hem görüş alırsın hem yorum yazarsın.
Ben olsam range rover sport alırım ama neden diye sorarsan bilmiyorum.
hangisini alırsan al oyle aman aman pişma olmazsın.
Q7 derım ben...
BENİMDE TERCİHİM RANGE OLURDU.ARAZİ ARAÇLARININ BABALARINDANAMA MUTLAK TEST YAP ONDAN SONRA BİZLERLE PAYLAŞ VE HEP BERABER TARTIŞALIM.BÖYLE SEÇENEKLER HER ZAMAN ELE GEÇMİYOR.ALIŞMIŞIZ UCUZ ARAÇLARA.BUNLARIN TARTIŞILMASI BİLE HEYECAN VERİYOR İNSANA.İNŞALLAH SENDE BİZİ KANDIRMIYORSUNDUR.
quote:
Orjinalden alıntı: porter
ben range rover sport derim..
q7 sanki yerden yüksekliği artırılmış station araba gbi duruo, jip havası yok bence onda..
ama duyduğuma göre rangerover sportun arazi performansı kötüymüş (top geardaki jeremy öle demişti).. araziyede çıkacam diorsan, normal range rover alacaksın.. vouge fln..
ya bende 911 turboyla f430 arasında kaldım sadece perşembeleri okuldan sonra azcık sürcem
ya eskiden olsa x5 derdm ama x5 bi tuhaflaşmış gibi bu yeni kasada önü özellikle alcalmış gibi nerde o polatın kullandıgı zamanki hayranlık x5 e ..
quote:
Orjinalden alıntı: carillon613
ya bende 911 turboyla f430 arasında kaldım sadece perşembeleri okuldan sonra azcık sürcem
911 alma arkadaşım, içeri çok ses alıyor.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: attractivegipsy
quote:
Orjinalden alıntı: CYBORG00TR
Hepsinin tadını almak lazım hepsinden bitane al
Senin pederin Cayenneyi satalım
Satıldı abi satılmasa arkadaşı biraz tanıyorum sölicektim msn den ama gitti işte karabela Şimdi 911 Turbo var beyaz jipten vazgeçerse onu verelim
Porsche un Güncel Kasa 996 Olarak kalsaydı Taliptim şimdi O 911 Turboya
Tercihim Range Rover Sport olurdu.
Diğerlerine göre daha ağır daha duruşu var, tam bööle baba arabası gibi
Konu uzun olduğundan tamamını okuma fırsatım olmadı ama İstanbul gibi bir şehirde kullanmayacaksanız Q7 güzel bir tercih gibi.
Arasından sadece Range Rover kullandım.Bence mükemmel bir araç
kardeş gir youtubea izle hepsinin videosunu teknik olaylarını da araştır firmalardan hepsi güzel araba ben kefilim
Yorumlarınız için teşekkür ederim şimdilik q7 daha ağır basıyor range yi de test edeceğiz en kısa zamanda
hse ye büttçe uygun ise tabii ki range, değil ise x5 diyorum.
fiyatını bilmiyorum ama grand cherokee çok hoşuma gidiyor bu üçü için ise x5 derim
bu arada yavuz6677 mesleğin ne olduğunu söylermisin merak ettimde.
o dediğin seçenekte ben olsam Q7 derim daha ağır basıyor daha sportif daha cezbetici görünüm dahada perfomaslı...