Şimdi Ara

Audi Q7,Bmw X5 ve Range Rover ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
7.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: infinite

X5 zaten makyajlandı ve hepsinden daha ağır duruyor...

Range rover i bende çok seviyorum ama kızılay dağıtmış gibi bir ışıkta 5 tanesini bir arada görebiliyorsun....

Audi Q7,Bmw X5 ve Range Rover ?

Kelime kucuk ama anlami buyuk bir duzeltme

BMW X5 ler Simdiye kadar E53 Kasa kodu ile uretildiler. 1999 da uretilen 2000 yilinda avrupaya satlan bu arac 2004 Yilinin sonlarinda Makyajlandi.

Resimde gosterdigin arac makyaj goren X5 degil E70 Kasa koduyla uretilen Yeni kasa X5 tir su an icin sadece M57n Motor koduyla 3.0D Modeli ve N62n

motor koduyla kullanilan 4.8i Modeli TR e ihrac edilmektedir. 3.0 (N52) Benzinli motorla TR e gelmesi an meselesidir.

• Audi Q7 ve Bmw X5 ye bınmedım ama range rover bındıgım en dandık araçlardan birisiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k2fg9 -- 21 Mayıs 2007; 3:09:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

geç ml i berk . range sport alsın dicemde etilerde ümit milli forma gibi 7 den 70 e herkez range sport a bınıyo . A milli forma cayenne e ait ... ne yapsak bence galerıye gıdıp hepsini dene dostum .

avcıalrdada her ucuz meyhanenin kapısında audi Q7

range rover al hocam
    ondaki prestij diğerlerinde yok
  • audi q7 digerlerinden daha buyuk bir gorunume sahip
    zaten bu arac x5 ve range sport klasmanında bir arac degil aslında
    daha cok kuzey amerika icin uretilmiş mercedes gl sınıfında bir aractır
    x5 in rakibi seneye cıkması beklenen q5 olacak
    bunlar icinde tercihim q7 den yana olurdu
  • q7
  • tasarım ve prestij istiyorsan q7 al birde sport paketi taktır tamamdır ama teknik detaylara öncelik veriyorsan BMW hepsinden her konuda bir adım önde istediğin kadar araştır ve özellikleri karşılaştır görüceksin.. fakat Q7 kötü demiyorum süper ama X5 kusursuz onu demek istiyorum..
  • Yorumyapan arkadaşlarıma teşektür ediyorum ama Açık konusmak gerekir ise X5 ten vazgeçtik diyebilirim
    pazar günü zaten q7 yi tets ettik çok beyendik kararımızı range roveri test ettikten sonra vereceğiz
  • X5 i neden beğenmediniz ?
  • x5 in kasası sıkıcı geldi artık ,artık hoş olmayan kasası var
    Bİrde x5 şirketimizde var x5 i bilmiyen birisi değilim
    quote:

Orjinalden alıntı: DuaLisT

X5 i neden beğenmediniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuz6677 -- 21 Mayıs 2007; 19:30:41 >
  • Pajero verelim
    Geçen haftaki AutoShow'da testi var.
  • Ya bu Range'lerdeki tipler niye hep aynı?

Esmer, kirli sakal, jöle kafa, dar t-shirt ve sağ kol orta kol dayamada, elde takriben bir 8800 Sirocco filan. Bence son derece görgüsüz insanlarda Range var. Kaç tane Range, yol hakkı onda olmamasına rağmen durup da yol veriyor acaba? Ya böyleler, ya da bikaç iş devirmiş Doğu'lu iri kıyım abilerimizde mevcut. Q7 öyle değil mesela, biraz daha modern ve şık insanlarda görüyorum onu.
  • BMW hayranı olmama rağmen, Yeni X5 bence çok tipsiz, Range rover diğer seçeneklere göre çok kaba, en iyisi Audi Q7 3.0 TDI 7 Kolduk sportif ve zarif
  • Q7 nin 3.0 tdi den başka dizel motor seceneği yokmu varda doğuş otomu getirmiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: yavuz6677

Q7 nin 3.0 tdi den başka dizel motor seceneği yokmu varda doğuş otomu getirmiyor

V10 Türkiye'ye gelmiyor mu? Hani şu uçak çekeni
  • hocam 4.0 tdi yada 3.7 tdi yokmu almanyada
    ona bakarsan v12 1000 torkluk 500 hplik q7 de var
    ama w12 aşar bizi
    quote:

Orjinalden alıntı: smuggler88

quote:

Q7 nin 3.0 tdi den başka dizel motor seceneği yokmu varda doğuş otomu getirmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuz6677 -- 22 Mayıs 2007; 13:51:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: smuggler88

quote:

geliyor da alan yok, florya mez de 2 yıldır yatıyor araba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: k2fg9

Audi Q7 ve Bmw X5 ye bınmedım ama range rover bındıgım en dandık araçlardan birisiydi.

bindiğin araçları bir yazsan da dandik olanla bir karşılaştırsak. bu nasıl mesajdır böyle anlamıyorum
  • Arkadaş q7 almak için gitti, dedim dur bi ML ye bakalım, adam bi kez bindi direk aldı, q7 güzel bir araç ama senelerin lideri ve tecrübesi ML den kesinlikle daha kötü. 320 cdi modeline git bi bak derim 7g şanzımanlı olan, kafandaki izlenimi bir anda değiştireceğine eminim. eğer hala daha kararlıysan mercedes almam diye q7 derim.
  • içlerinde en babası range rover tarışmasız...

ama en çok tutulanı da x5 ...

gene ben olsam çok ciddiyim q7 derdim.. ne zaman görsem gözümü alamıorum 3.0 tdi q 7 tercihim olurdu
  • Kelime kucuk ama anlami buyuk bir duzeltme

BMW X5 ler Simdiye kadar E53 Kasa kodu ile uretildiler. 1999 da uretilen 2000 yilinda avrupaya satlan bu arac 2004 Yilinin sonlarinda Makyajlandi.

Resimde gosterdigin arac makyaj goren X5 degil E70 Kasa koduyla uretilen Yeni kasa X5 tir su an icin sadece M57n Motor koduyla 3.0D Modeli ve N62n

motor koduyla kullanilan 4.8i Modeli TR e ihrac edilmektedir. 3.0 (N52) Benzinli motorla TR e gelmesi an meselesidir.

bilgiler için teşekkür ediyorum

Yeni KASA X5
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.