Şimdi Ara

Audi Q7,Bmw X5 ve Range Rover ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
7.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: dragger28

bu arada yavuz6677 mesleğin ne olduğunu söylermisin merak ettimde.

o dediğin seçenekte ben olsam Q7 derim daha ağır basıyor daha sportif daha cezbetici görünüm dahada perfomaslı...

• range rover sport hse fiyatı o civarlarda herhalde yoksa da ikinci el iyi olur ama iknci el yerine de Q7 olabilir ama fiyatının bilmiyorum range in
  • range rover sport
  • Range Rover Sport bence beş para etmez Sport olmıyanını alıcaksın işte nedenmi Sport Discoveryden türeme
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhammedda

Range Rover Sport bence beş para etmez Sport olmıyanını alıcaksın işte nedenmi Sport Discoveryden türeme

Sert Süspansiyonlu araba ben sevdim valla.

İçlerinden en çok Vouge Hosuma gıdıyor :)
  • Ben biliyorum Q7 alcaksınız

Hani seni tanımasam tamam da, 740'dan sonra Q7 açar sizi
  • Bence Q7
  • Range roverin okadar kötü olacagını sanmıyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: muhammedda

Range Rover Sport bence beş para etmez Sport olmıyanını alıcaksın işte nedenmi Sport Discoveryden türeme
  • hiç birine binmedim ama dışardan görünüş olarak q7 daha ağır duruyo
  • yeni bmw x 5 bence hepsinden üstün bir araç. imajı ve ikinci eli de her zaman diğerlerinden yüksektir. çünkü x 5 bir bmw'dir. arkadaşım geçen ay range rower almaya istanbul'a gitti. fakat bmw x 5 3.0 dizele kapora yatırıp geldi. çünkü yaptığı deneme sürüşünde range rower dizeli hiç beğenmediğini söyledi.
  • bugün bizim bir müşterinin Q7sini gördüm.müthiş birşey.binmedim ama uzaktan bile müthiş.
    http://arabam.milliyet.com.tr/haber.aspx?PID=2304&HID=1&haberID=277838
    bu linkte arabada 6 adet havayastığı var demiş.ne bu ya.100bin € para vericem 6 airbag
    ayrıca para verip arka koltuklar için airbag taktırcam
    stiloda bile 8,avensiste ve 159 da 9 tane airbag var.
    tamam güvenliği bunlarla kıyaslanamaz ama bence opsiyon listesine koymamalılardı

• ben Q7 alırdım ama sınıfının en iyisi her testte X5 olmuştur

Q7 almamın sebebi ise sadece zevk bmw'nin X5 tasarımı çok sade geliyor bana
  • yeni X5
  • X5 artık eskidi gibi. Makyajlanması kasa değiştirmesi gerekiyor. (Burayı düzeltiyorum.) Kasa değiştirdiği halde eski kasasıyla aynı görünüme sahip gibi duruyor.

Range Rover'ın görünümünde bir asalet yatıyo. Değişik ve muhteşem bir görünüm.

Q7'de ise limuzin jeep havası var bana göre SW desen değil HB desen yaklaşmıyo ama ona benziyo. Jeep desen değil. Karışık ve muhteşem görünümlü bir araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 19 Mayıs 2007; 22:21:50 >
  • X5 zaten makyajlandı ve hepsinden daha ağır duruyor...

Range rover i bende çok seviyorum ama kızılay dağıtmış gibi bir ışıkta 5 tanesini bir arada görebiliyorsun....

Audi Q7,Bmw X5 ve Range Rover ?
  • Range Rover Düz alıcaksın keyfine bakıcaksın
  • Audi Q7 3.0 TDİ

• Audi 3.0 TDI
    jeep dediğimde aklıma gelen tek model
  • Daha önce q7 yi tets etmiştik bugün tekrar test ettik 3.0 tdi modelini audi driving te gerçekten cok hos ve güzel jeep yapmıslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuz6677 -- 20 Mayıs 2007; 12:41:11 >
  • ARKADASIM MERCEDES GL Yİ İNCELEMENİ ÖNERİRİM...BAHSEDİLEN ARAÇLARIN HEPSİ SUV FORMATINA YÖNELİK UYDURMA ARAÇLAR...ANCAK GL TAM Bİ CANAVAR...ÖN YARGILI OLMADAN Bİ İNCELE BENCE...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.