Şimdi Ara

AUDI Q7'deki bu şeye bittim :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce bir abim beni evime bıraktı Q7 3.0 TDI aracı ile.
    Rampada felan araç vites ayarlarken veya düşürürken mükemmel bir motor-şanzıman ilişki sesi geliyor.. Ama böyle bir ses yok arkadaşlar..
    insanı bu araca seve seve milyarları verdirir bu ses o kadar söyleyim... Bu sesi daha detaylı açıklayabilecek biri var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-548F160EC -- 23 Aralık 2017; 17:18:19 >

• Anlayamazsınız..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cidden merak ettim..ağzıyla yapabilecek olan var mı o sesi?

• Yaş kaç?

• quote:

Orijinalden alıntı: onder46

Cidden merak ettim..ağzıyla yapabilecek olan var mı o sesi?

Valla hocam böyle aragazı sesi gibi ama vites geçişlerinde robotize olarak çok seri yapılan ve proglanmış bir ses olduğu aşikar.. Kulağa hoş geliyor..2 3 vites düşürülüyor sanırım bu ses ortaya çıkarken.

• quote:

Orijinalden alıntı: macropolo

Yaş kaç?

36.. İşe mi alcan?

• Genelde hep benzinli araç sürdüm bir kere amcamın 1,3 dizel puntosunu sürdüm. Bayırda araba boğulmaya başlarken bir vites düşürdüm araba nası torku buldu ve motor sesi gelmeye başladı. Güzel histi. Sanırım sizde 3.0 tdı ın ve çift kavramanın etkisiyle bu sesi duydunuz. Aslında olay normal ama zannımca Q7 nim sessliğinden dolayı araç yüksek devre çıkınca garip geldi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir Audi Q7 nasıl rezil edilir ?
    11 yıl önce açıldı
    VW Tiguan bu kadar kötü mü?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Video, ses kaydı falan yapaydın bu şekilde konu havada kalmış.

• Eğer tork konvertörlü bir şanzıma sahipse aradaki değişimde bazı motorlar ile güzel bir ses geliyor. ZF üretimi BMW motorlarında sport modda özellikle hissediliyor. Q7'deki durum da bu olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yargicc

Video, ses kaydı falan yapaydın bu şekilde konu havada kalmış.

Keşke öyle bir imkan olsaydı hocam.. Ama şunu bil ki.. acıklı bozlak havası çalarken kemancının dertli dertli kemanın tellerine vurması gibi bir ses
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Bu güzel konu hakkında bilginiz var mı ? Ben de çok merak ettim bu sesi.

Youtube da var mıdır acaba bu sesi öğrenmeden uyuyamam ki ben şimdi geceleri.

Kocaballı sana maaş mı veriyo? Sana ispatlarım bu konuyu istersem hemde bizzat yanına gelip Q7 ye bindirip dinletirim.

Hem biz burada teknik bir konu tartışıyoruz.. Sen ne ayaksında gelip burada savcılık yapıyorsun.. Kafamı bozma benim .. sıktın artık... görmeyim bidaha seni..
  • Çok ucuz bir arabam olmasına rağmen, özellikle 2. ve 3. viteslerde 1500 devirden 2000 devire yavaş yavaş tırmanırken çıkan uğultumsu ses de benim çok hoşuma gidiyor. Arabayı daha sakin kullanasım geliyor. Dinginlik veren bir ses.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Yeni kasalarda benzinli görmedim Türkiye'de, bir önce ki nesil 4.2TFSI ile 535d veya 530d'ye tam hatırlayamadım şimdi, rezil olunca, o gün Audi'nin boş bir firma olduğunu anlamıştım.

Elma armut meselesi demesin kimse, X5'de kıyaslanır, bugün 4.2'lik Q7 klasmanında 4.6'lık veya 4.8'lik bir X5, 3.0TDI A6'yı kepaze eder kalkışta veya belli bir hıza kadar.

AUDI'nin amiral gemisi yada bazı bir alt modelleri kıyaslamaya değerdir.. boş araçlarda değildir kesinlikle bunlar.. bir musabaka olacaksa eğer RS S serilerinde olmalı bence çünkü bunlar normal A serilerinden çok çok farklı oluyor.

• Motor sesinden oldum olası haz etmem, elektrikli araçlardaki süreç tamamlansa da geçsek. İvmelenmek, yüksek hızlara çıkmak, virajlara girmek-çıkmak, kötü hava ve yol şartlarında araç kullanmak gerçekten keyifli ve yeteri kadar adrenalin içeriyor içlerindeki en gereksiz şeyse motor sesi. Bolu dağı tünelinden çıkınca Yeniçağa gölüne doğru ciddi bir iniş vardır bilenler bilir, 120-140-180 yoğun bir gürültü ve 210km süratten sonra tamamen sessizlik gerginlik ve adrenalin bence keyif budur.

• Böyle bi konu açmak için gereken yaşı merak ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: macropolo

Böyle bi konu açmak için gereken yaşı merak ettim.

Yaş mı gerekiyor ? Yaş gerekmez. Haz'ın yaşı olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-548F160EC -- 23 Aralık 2017; 21:5:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Çok ucuz bir arabam olmasına rağmen, özellikle 2. ve 3. viteslerde 1500 devirden 2000 devire yavaş yavaş tırmanırken çıkan uğultumsu ses de benim çok hoşuma gidiyor. Arabayı daha sakin kullanasım geliyor. Dinginlik veren bir ses.

benim de 2. vites 30 civarı ve 3. vites 50 civarı hızla giderken motor devri 1500-1600 devirlerdeyken gelen dizel hırıltı sesi çok hoşuma gidiyor nedense

arabam mı? boşver

• DoomBringer kullanıcısına yanıt
    Hocam tekeri dönüyor mu? İstediğiniz anda binip gidebiliyor musunuz?
    Mevzu tamamdır.
  • torosa ses sistemi yap rampada ayni sesi ac teyipten. senin gibi adami tatmin eder
    edit: ban yemiş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-60C9D430E -- 31 Aralık 2017; 14:04:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• O turbonun sesi :D

Audi tamamen farklı, Quattro yazılımı + 4x4 + esp ile en iyi yol tutuşu ile herhangi araçları karşılaştırmak çok yanlış, bilmeyen insanlar yapar..

Aracı kullanmayan, sahibi olmayan anca derki o da gidiyo bu da gidiyo :D

Büyük araç, suv jip, Yol tutuş, konfor istemiyorsan üst sınıf Audi almana gerek yok, o zaman herhangi bir araç alabilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 30 Eylül 2024; 12:28:58 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.