LİNK Dolanırken gördüm.Fotoğraflar her şeyi açıklıyor nasıl bir zevk bu arabanın içini bu hale getirebilir anlamak güç. Bu haliyle 50 bin liraya almam ben şahsen düzeltsin öyle versin
insanlar bişey ekledikçe güzelleşecek sanıyor bi süre sonra batırmaya başlıyolar ama anlamıyolar.
daha çok sonradan görme veya köyden indim şehire tarzı insanlarda görülen bir davranış.
Koltuklar ve kapı döşemeleri kabul edilebilir ama diğer kısımlar işi bozmuş
quote:
Orijinalden alıntı: Erkyuo
Koltuklar ve kapı döşemeleri kabul edilebilir ama diğer kısımlar işi bozmuş
Özellikle vites
Direksiyon ve vites olmamış.
BirDHayranı
kullanıcısına yanıt
Hocam ben 50bine alırım giderim sağlam bir oto deri döşemeciye. İlk önce komple yapılan işlemleri söktürüp daha sonra orjinali gibi siyah veya bej deri yaptırırım. Araç bana toplam 52bin- 53bine patlar
İçine bu kadar masraf edeceğine dışına makyajlı body kit alsaydı.
Sanki bir dilin üzerinde oturuyormuş gibi....düşündükçe tüylerim diken diken oluyor.
sadece q7 değil birçok araçta modifiye adına ne bedbahtlıklar yapılıyor. bir yandan da hak veriyorum adam köyden gelmiş kendince bir zevki var. bir araba hayali kurmuş, az bile yapıyorlar. eğer sanat yetenekleri olsa kimbilir daha neler yaparlar.
Direksiyon,vites ve direksiyon ön bölümü siyah yani altındaki orjinal şekilde olsa kabul edilebilir.
Sahibini merak ettim şimdi.
Döşeme ve kaplamalar güzelde Allah için o direksiyon ve vitesi yapanı bulup dövün bir ya. Ama bu değilde c5 indianapolis alıpta tüm çıkartmaları söktürüp beyazla kaplayan .......... herif oksijen israfıdır o araç Türkiyede bildiğim tek araçtı.
quote:
Orijinalden alıntı: Only34
Hocam ben 50bine alırım giderim sağlam bir oto deri döşemeciye. İlk önce komple yapılan işlemleri söktürüp daha sonra orjinali gibi siyah veya bej deri yaptırırım. Araç bana toplam 52bin- 53bine patlar
Tabii hocam ben mecazi anlamda söyedim zaten değil 50 bin lira 100 bin liraya da alınır o konuda sorun yok ama içi gerçekten çok kötü
vites dosta güven düşmana korku veren tarzda olmuş
ön konsol yamalı gibi olmasa güzel aslında kırmızı seven için
gözümüz alışkın değil ya ondan kötü geliyor yoksa güzel gözükçek