Şimdi Ara

AUDI Q7 Maceramı OLUR ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
10.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • macera olmaz,direkt ayağınıza sıkmak,bindiğiniz dalı kesmek,ocağınıza incir ağacı dikmek olur...

birde şöyle bir durum var aracı alıp masraf etmeye başladığınızda son sahibi oluyorsunuz o kesin ve sonra ettiğiniz masraflar araç fiyatını geçiyor nice arkadaşlarım var böyle çok pişman oldular ki

ama nafile vazgeçin bu sevdadan

ha bir müteahhit sanayici falan olur ama bir kamu görevlisi bu aracı yürütemez..

tavsiyem benzinli yüksek model madem yakıt üzmez diyorsunuz.

tiguen 3008 kaşkai gibi modelleri bakın hem kolay satılır hemde işletim maliyeti daha minimize..

bu platform verdiğiniz kararların bir sağlamasıdır aslında ve toplumun aynası.

eğer fikrinize 10 kişiden 6 sı yanlış diyorsa kendinize bir semer seçmek olasıdır

seçim sizin ama üzülürsünüz.

üzerler.

değmez.
  • cancan_burak kullanıcısına yanıt
    Son sahibi nedir ya şu kafadan vazgeçin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Etmeyin eylemeyin, kendi kendinizi sağlığınızla oynamayın. Düşük km, yüksek yaş bir araba alın, keyifle gezin.
    Not: Eski bir grand cherokee sahibi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suzuki jimny al hocam yeni kasa daha tatlı daha ekonomik araba

• Bazı yorumlar çok akıl dışı onlara hiç girmeyi bile düşünmüyorum.

1- 85 bin veya 100 bine bile alacağınız Q7 çöptür. Hiçbir şekilde alınmaz.

2- Q7 arazi aracı değildir. Bu tip araçların ( Cayenne, Touareg, Q7, Range) evet arazi kabiliyeti var, hatta ağır sayılabilecek şartlarda da iyi giderler, ancak arazi kullanımında açacağı masraf arabanın fiyatını geçer gider. Bunlar asfalt için üretilmiş yüksek ve konforlu araçlar. Dağa taşa vurayım arabası kesinlikle ama kesinlikle değil. Arazi için Land cruiser, pajero, Patrol, daha düşük sınıfta Vitara, Jimny gibi araçlara yönelmek gerekir.

3- Bu bütçeler ile premium bakılıyorsa ve alınacaksa şehir içi kullanımı için alınır, dağ bayır fantezisine girilmez. Girilirse dediğim gibi üzer. Ama normal kullanımda motorlar uzun ömürlüdür. Parçalar normal kullanımda öyle çatara patara bozulup arızalanmaz.84 bin gibi ütopik masraflar çıkartmak için bir hayli hor, dikkatsiz kullanmak ve aracı ciddi hırpalamak gerekir.

Bu gibi araçlar çok uzun yıllardır çevremde var, kendimde kullandım ettim. Saçma sapan yorumlara kulak asmayın. Ama bu bütçe ile de sakın almayın.

• yerinizde olsam o paraya land cruiser ya da pajero ikilisinden birini düşünürdüm...
  • bulanıklı499 B kullanıcısına yanıt
    Sen bilir kişimisin?

• Uzun dönem dizel tecrübem olduğundan dolayı alırken iviğini civiğini inceleyeceğim zaten yani 80 binlik masraf açıcak araç illaki kendini belli eder yani ilandan ilana bile araçlar belli ediyor kimi araç ben yorgunum masraf kapısıyım diyor kimi ben saz gibiyim al beni tıngırdat. Ama yorumlardan anladığım aceleye getiricek bir araç değil biraz kovalayıp sorunsuzu temiz kullanılmışı denk getirmek gerekiyor

Hava atmak için almıyorum zaten küçük yerdeyim ve araç yatıcak genelde yani hava atıcak kimsem yok eskiden beri hayalimdi bu araç o yüzden almak istiyorum ağır arazi şartında kullanmam

• Q7 nin şekli hoşuna gidiyorsa dedikleriniz yapılabilir.
    Lakin model olarak o araç yerine Subaru Outback veya 2.0turbo benzin Forester düşünürdüm.

• İşin içinde off-road varsa ve biraz da iyi bir şey derseniz jeep derim. Eski modellerden benzinli olanları alıp lpg ile kullanabilirsiniz. Çok eski olmasın derseniz grand cherokee 4,7 benzinli ya da daha yeni 3,0 crd olabilir.
  • kerotobil K kullanıcısına yanıt
    Forester çok güzel bir araç

• Düşük km'li , bakımlı ve opsiyonel adaptif süspansiyonu olmayan bir araçsa alabilirsiniz.
  • 85.000 liraya alınabilecek bir Audi Q7 şu an güvercin veya tavuk kümesi olarak kullanılabilir . Epey konforlu yaşayacaktır tavuk veya güvercinleriniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoyanDervis -- 29 Mayıs 2019; 19:9:52 >
  • kimbehicayy kullanıcısına yanıt
    Bende grand Cherokee 5.2 aldım motor şanzıman ön takım egzozu vs 12 bine topladım sizin arkadaşınızı iyi koparmislar

• Ben kendimi 3.0 ın vergisini ödeyecek şekilde planlıyorum 4,7 felan bana gelmez gereksiz bir araç olur zaten lpgli düşünmüyorum

yok ayar tutmuyor yok ustaya gıdıyorsun sorun benzınde degıl lpg cı ye gıt vs uğraşamam onlarla

sadece dizel düşünüyorum o fiyat bandında şehir içindede rahat kullanılıcak q7 den başka bulamadım diğerleri ya yüzü eski ya pahalı
    Devam et böyle

• bulanıklı499 B kullanıcısına yanıt

Sizin gibiler yüzünden cidden araba satılmıyor bulaşma etme son sahibi olursun

• quote:

Orijinalden alıntı: bulanıklı499

Sizin gibiler yüzünden cidden araba satılmıyor bulaşma etme son sahibi olursun
    Aynen buradan ikinci el piyasasını kontrol ediyoruz. Biz gizli bir topluluğuz. Bu tarz arabaların satılmasını engelliyoruz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.