|
Bildirim
|
Dağ bayır gezilecekse Q7’yi boşverin.
Land Cruiser Prado 4.0 + Lpg öneririm. |
q7 dağ bayırlık bir araba değil öncelikle, şehir kullanımına uygun bir araç, çok km yapmam kaliteli kalın bir arabaya bineyim dersen alınır da arazide masrafı seni üzer, parçaları çok pahalı, işçiliği de haliyle pahalı
eğer dağ bayır niyeti varsa grand cherokee çok daha uygun bir tercih olacaktır |
Bazı yorumlar çok akıl dışı onlara hiç girmeyi bile düşünmüyorum.
1- 85 bin veya 100 bine bile alacağınız Q7 çöptür. Hiçbir şekilde alınmaz. 2- Q7 arazi aracı değildir. Bu tip araçların ( Cayenne, Touareg, Q7, Range) evet arazi kabiliyeti var, hatta ağır sayılabilecek şartlarda da iyi giderler, ancak arazi kullanımında açacağı masraf arabanın fiyatını geçer gider. Bunlar asfalt için üretilmiş yüksek ve konforlu araçlar. Dağa taşa vurayım arabası kesinlikle ama kesinlikle değil. Arazi için Land cruiser, pajero, Patrol, daha düşük sınıfta Vitara, Jimny gibi araçlara yönelmek gerekir. 3- Bu bütçeler ile premium bakılıyorsa ve alınacaksa şehir içi kullanımı için alınır, dağ bayır fantezisine girilmez. Girilirse dediğim gibi üzer. Ama normal kullanımda motorlar uzun ömürlüdür. Parçalar normal kullanımda öyle çatara patara bozulup arızalanmaz.84 bin gibi ütopik masraflar çıkartmak için bir hayli hor, dikkatsiz kullanmak ve aracı ciddi hırpalamak gerekir. Bu gibi araçlar çok uzun yıllardır çevremde var, kendimde kullandım ettim. Saçma sapan yorumlara kulak asmayın. Ama bu bütçe ile de sakın almayın. |
Boyut ve hacim olarak devasa olduğu için 3.0 tdi bile yetersiz kalıyor.Yüksek devirlerde gezinen ama gitmeyen bir arabadır eski kasa Q7.Şehir içi 12-13 litre bandında yakarsa kârdır.3.0 olduğu için vergiside yüksek.Parçaları euro bandında satılır...
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ultrasaray0643 -- 29 Mayıs 2019; 1:2:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |