Şimdi Ara

AUDI Q7 Maceramı OLUR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
10.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ikinci el 2007 2009 arası 3.0 Dizel q7 düşünüyorum, orta halli kamu çalışanıyım kira derdim felan yok giderim sadece kişisel şeyler için oluyor. Sizce 30 yaşında bir insan için gereksiz bir maceramı olur q7 ?

belirteyim ki suv hastasıyım, dağ bayır gitmeyi seviyorum 0 araç alayım dedim ama aldığım fiyat teklifleri hiç cazip gelmedi üstelik araçlar c segment suvcuklar..

bende diyorumki madem öyle biraz eskide olsa adam gibi bir arabaya binmiş olurum zaten yakıt çok problem değil araç yatıcak genelde iş dışında dağ bayır gezerken kullanılıcak, trafik derdi yok ?

yoksa işletme maliyetini karşılayamayıp zarar mı ederim.

• q7 dağ bayırlık bir araba değil öncelikle, şehir kullanımına uygun bir araç, çok km yapmam kaliteli kalın bir arabaya bineyim dersen alınır da arazide masrafı seni üzer, parçaları çok pahalı, işçiliği de haliyle pahalı

eğer dağ bayır niyeti varsa grand cherokee çok daha uygun bir tercih olacaktır
    Bazı yorumlar çok akıl dışı onlara hiç girmeyi bile düşünmüyorum.

1- 85 bin veya 100 bine bile alacağınız Q7 çöptür. Hiçbir şekilde alınmaz.

2- Q7 arazi aracı değildir. Bu tip araçların ( Cayenne, Touareg, Q7, Range) evet arazi kabiliyeti var, hatta ağır sayılabilecek şartlarda da iyi giderler, ancak arazi kullanımında açacağı masraf arabanın fiyatını geçer gider. Bunlar asfalt için üretilmiş yüksek ve konforlu araçlar. Dağa taşa vurayım arabası kesinlikle ama kesinlikle değil. Arazi için Land cruiser, pajero, Patrol, daha düşük sınıfta Vitara, Jimny gibi araçlara yönelmek gerekir.

3- Bu bütçeler ile premium bakılıyorsa ve alınacaksa şehir içi kullanımı için alınır, dağ bayır fantezisine girilmez. Girilirse dediğim gibi üzer. Ama normal kullanımda motorlar uzun ömürlüdür. Parçalar normal kullanımda öyle çatara patara bozulup arızalanmaz.84 bin gibi ütopik masraflar çıkartmak için bir hayli hor, dikkatsiz kullanmak ve aracı ciddi hırpalamak gerekir.

Bu gibi araçlar çok uzun yıllardır çevremde var, kendimde kullandım ettim. Saçma sapan yorumlara kulak asmayın. Ama bu bütçe ile de sakın almayın.
  • q7 dağ bayırlık bir araba değil öncelikle, şehir kullanımına uygun bir araç, çok km yapmam kaliteli kalın bir arabaya bineyim dersen alınır da arazide masrafı seni üzer, parçaları çok pahalı, işçiliği de haliyle pahalı

eğer dağ bayır niyeti varsa grand cherokee çok daha uygun bir tercih olacaktır
  • Dağ bayır gezilecekse Q7’yi boşverin.
    Land Cruiser Prado 4.0 + Lpg öneririm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son sahibi olma durumu ilk düşüneceğiniz kriter olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KaSaTuRa. kullanıcısına yanıt
    hocam dağ bayır derken offroad yapmayacağım yani, sadece yaylaya köye vs çok giderim kamp yapmayı seviyorum vurayım dağa bayıra toros gibi ucuk kacık tumseklerden geceyım gıbı şeyler yapmam yani,
  • cancan_burak kullanıcısına yanıt
    sebep nedir Tutulmayan bir model mi q7
  • Bmw x serisi veya mercedes gle bakin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mazda 6 Mı BMW F30 mu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

hocam dağ bayır derken offroad yapmayacağım yani, sadece yaylaya köye vs çok giderim kamp yapmayı seviyorum vurayım dağa bayıra toros gibi ucuk kacık tumseklerden geceyım gıbı şeyler yapmam yani,
    o zaman sıkıntı olmaz ama fiyatına bakıp aldanma, parasının aracı değil, farkına varmadan dünya para harcarsın eğer bakımsız bir araçsa ki yaşı gereği birçok masrafı da olacaktır iyi durumda da olsa
  • Q7 o işler için biraz narin ve lüks kalıyor.Japon alternatifler daha iyi.İllede alman olacak.Bir sınıf düşüp X3 vs bakılabilir.
  • Altin Elbiseli Adam A kullanıcısına yanıt
    onların fiyatı benı aşıyor aynı modellerde
  • KaSaTuRa. kullanıcısına yanıt
    hocam dikkat etmem gereken yerler nere q7 bakarken tabıkı ekspere götüreceğim, kendim araç alıp satarken kazandıgım tecrübe ile kontrol edeceğim donanımlarını çalışıp çalışmadığını sürüş esnasında yürürünü motorunu ama elektronık cok fazla araçta özellikle amortisör sistemi sanırım tehlikeli
  • Teuzeoğlu galerici geçen sene 85 bine 2008 model 200 binde q7 getirdi al senin dedi olm ben buna binsem akrabalar gömümü mü buldun der patron hayırdır bendenmi çalıyon der diye istemedim teuzeoğlu olm al 2 3 ay sonra 120 ye sat dedi almamıştım arızası yakıtı masrafı vergisi cabası evimin rızkını arabaya veremem dedim 85 binlik araç ama herkez 400 500 sanar yani o biçim araçtı

• Boyut ve hacim olarak devasa olduğu için 3.0 tdi bile yetersiz kalıyor.Yüksek devirlerde gezinen ama gitmeyen bir arabadır eski kasa Q7.Şehir içi 12-13 litre bandında yakarsa kârdır.3.0 olduğu için vergiside yüksek.Parçaları euro bandında satılır...

• BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    Tutulmamasından ziyade lüks segmentte yüksek km li eski model araçlar çok değer kaybederler ve satışları zor olur.
  • cancan_burak kullanıcısına yanıt
    hocam zaten üstteki arkadaşın yazdığı gıbı 85-90 civarına bulursam alacağım , fazla vermek istemiyorum çünki dediğiniz gibi aracın değeri yok. yani ben alırken kar edeyimki satarkende aynı fiyata satabiliyim. yoksa dediğiniz gibi ikinci elde değer kaybı zor

ben tek başıma insanımda alayım diyorum , evli bi insan bunu alsa geçinemez . vergimi versin yakıtınamı koşsun
  • DesertEagle67 kullanıcısına yanıt
    yakıtı gözardı edebiliirm devamlı arac ustunde değilim küçük şehirde yaşıyorum trafik derdim yok hız konusunda denemeden bilemem belki bana yeterli gelir, bu araca kazasız alıp kasko yapmak istiyorum acaba kaskosu ne kadar tutar
  • kimbehicayy kullanıcısına yanıt
    zaten bende 85 lere felan denk getirirsem alacağım çünki fazlasını verirsem aracın yürütme masrafını karşılayamam
  • BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    Bakımsız, opsiyonla alınmış özel donanımlara sahip olmayan, hatası olan premium segment araçlar sıkıntılıdır. Geçmişine hakim olmanız lazım. 10 el değiştirmiş araç sıkıntı çıkarır. Sonuç olarak ucuz araç özellikle premium da zor olur.
  • Hanımın enistesinde Q7 var.sifirken aldı ilk binici.gemi gibi araba heybet ihtişam konfor.arabayla itibar olmaz lakin Q7 kız istemeye git kaynanayida verir sana kayinlederin :p(şaka)

Geçen sene arabanın motor rektefiye istedi.yetkili servis 84 bin TL istedi.diyeceklerim bu kadar hakim bey.arac 2007 model.piyasa değeri 140 150 bin tl

Ben daha sonra Suzuki Vitara aldım.yaninda suvcuk.beklenmeyen bir arizada ocagima Amazon ormanı diker.insanlar 150-200 bin TL verip golf alıyor bilmem ne alıyor.niye?arabamı Q7 yanında ama bu araçların külfeti ağır.

Benim Suzuki 2 tane ifinity fx35 2006 model ediyor.o da suv.lakin gerçekte 10 tane Suzuki bir fx35 etmez gozumde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ultrasaray0643 -- 29 Mayıs 2019; 1:2:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

zaten bende 85 lere felan denk getirirsem alacağım çünki fazlasını verirsem aracın yürütme masrafını karşılayamam
    Yürütme masrafı ayrı birde extra 10 20 30 bin arızası olursa ocak söndürür hocam bizşm bi arkadaş 35 bine eski model jeep cheroke almıştı 20 bin motor şanzımana harcadı 25 e zor sattı

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.