Şimdi Ara

AUDI A5 quattro yu satip (2013) yerine BMW 4.20D CABRIO ALINIR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
112
Cevap
1
Favori
12.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar universite ogrenisiyim ayni zamanda fabrika basindayim. yasim 21. agustosun basinda audi a5 quattro TDI 2013 0 km de arac aldim fakat bmw 4 serisinin cabriosu daha yeni los angeles te tanitilmasina ragmen cok begendim. Turkiyeye giris yaptigi gibi ilk alanlardan olabilirim. Arkadaslar kisacasi sorum audi a5 quattro yu satip yerine bmw 4.20D cabrio alinir mi? deger mi?
    https://store.donanimhaber.com/fe/da/1e/feda1e852d9cd763500465f1f0a8b952.jpg
    https://store.donanimhaber.com/25/5b/31/255b31779b11c2ab69d875226c9aeaa7.jpg
     AUDI A5 quattro yu satip (2013) yerine BMW 4.20D CABRIO ALINIR MI? AUDI A5 quattro yu satip (2013) yerine BMW 4.20D CABRIO ALINIR MI?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibokoprulu -- 29 Ekim 2013; 0:06:30 >

• 4.20 gercekten cok gereksiz tasarimi ici 3 serisiyle ayni olan bir araba.degmez diye dusunuyorum ama akliniza yattiysa alin tabi ki tercih sizin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar ismim ibrahim koprulu twitter adresimden telefon numarama kadar hepsi mevcut turbofsi daydim daha once ordaki arkadaslarlada konusmustum
  • Bu arada F30 siparişi ne oldu
  • ..NeyzeN.. kullanıcısına yanıt
    ben buraya 1 sene once konu acip tavsiye istemistim. kismet beklemekmis a5 aldim. eski konumda gordugunuz gibi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibokoprulu -- 28 Ekim 2013; 14:20:25 >
  • Tamam sana kimse yalancısın demiyor ben F 30 siparişini sordum kaparo vermişsin ne oldu iptal mi ettirdin.
    aynen iptal ettirdim burak bey benimle ilgileniyordu avcilar borusanda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  AUDI A5 quattro yu satip (2013) yerine BMW 4.20D CABRIO ALINIR MI?

M4 alınır,neticede 3000cc 450hp bir cihaz lakin F30 kasanın coupe versiyonu modeli vari bu kasaya o kadar para bayılınmaz halen M-Technic E92 3.20 d'ler çizgi olarak daha başarılı,yeni 4'ler de sadece bir direksiyon yeniliği var diye alınmaz ama dediğim gibi M4 olayı çok ayrı bir dünya olmuş.BMW yıllarca kendi renklerini oluşturdu,imalo red,laguna seca blue.phoneix yellow gibi ışın açıkcası bu 4 serinin favori rengi banko sarı sedan F30'ların ise estroil blue.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperSantorelli -- 28 Ekim 2013; 14:26:13 >
  • ibokoprulu kullanıcısına yanıt
    Ki bildiğim kadarı ile A5 2.0TFSİ 211hp versiyonların da Quattro teknolıjisi sunuyor.2.7 ve 3.0 coupe,sportback versiyorında TDİ ile Quattro birlikteliklerini sunuyor..
    cevap verdim arac 2013 cikisli dogru ruhsatta 2012 gozukuyor dogrudur ayrica bencin trafik adina kayitli/twitterdan cevap verdim
  • SuperSantorelli kullanıcısına yanıt
    hayir 2.0 tdi quattro mevcuttur biraz arastirin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibokoprulu

cevap verdim arac 2013 cikisli dogru ruhsatta 2012 gozukuyor dogrudur ayrica bencin trafik adina kayitli/twitterdan cevap verdim

Twitter sahibi DH deki arkadaşla aynıdır.İsteyene geçen diyaloğu paylaşabilirim.

Edit Konu fake olMAMA ihtimali yuksek

İnşallah keklemezsin bizi hadi bakalım.Benim görüşüm aracın daha yeni satma kullan biraz eskisin alacak gücün var anladığım kadarı ile sonra bir karar verirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..NeyzeN.. -- 28 Ekim 2013; 14:39:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ..NeyzeN..

quote:

Twitter sahibi DH deki arkadaşla aynıdır.İsteyene geçen diyaloğu paylaşabilirim.

İnşallah keklemezsin bizi hadi bakalım.Benim görüşüm aracın daha yeni satma kullan biraz eskisin alacak gücün var anladığım kadarı ile sonra bir karar verirsin

Bana paylaşabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ibokoprulu kullanıcısına yanıt
    Makyajlı sportback modellerine 2.0tdi getirmişler,benim aldığım zamanlar da dizel 2.0'lara qıattro kombinesi yoktu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: endum126

quote:

quote:

Bana paylaşabilir misiniz?

pm

• Arkadaş Twiterdan ruhsatını paylaştı dağılın
  • Konu fake veya değil.

150.000 TL ve üstü araç alacak kişinin burada tavsiye istemesi garip geliyor.

Zaten bu araçları parası çok olan alır ve zevkine, beğenisine göre tercihte bulunur...
  • anladigim kadariyla insanlar alisik degil, konunun tartisilmasina gerek yok bu saatten sonra
  • quote:

konumuza gelicek olursak mantikli cevaplar almak istiyorum ozer bey

Yukarıda yazdım ama atladın herhalde.Aracın daha yeni ben olsam değiştirmem.Madem imkanın var 4 serisi gelsin bak incele test et ondan sonra kendi kararını kendin ver.Ama o kadar Bmw si olan arkadaş grubunun içinde bende olsam Audi binmek istemem

Dediğim gibi bekle dene test ve kararını yine kendin verBu arada numaranı kaydettim en kısa zamanda arayacağım ona göre

• quote:

quote:

konumuza gelicek olursak mantikli cevaplar almak istiyorum ozer bey

Yukarıda yazdım ama atladın herhalde.Aracın daha yeni ben olsam değiştirmem.Madem imkanın var 4 serisi gelsin bak incele test et ondan sonra kendi kararını kendin ver.Ama o kadar Bmw si olan arkadaş grubunun içinde bende olsam Audi binmek istemem

Dediğim gibi bekle dene test ve kararını yine kendin verBu arada numaranı kaydettim en kısa zamanda arayacağım ona göre

bekliyorum tesekkurler

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.