Şimdi Ara

AUDI A5 quattro yu satip (2013) yerine BMW 4.20D CABRIO ALINIR MI? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
1
Favori
12.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Benim icin araba limiti 200 bindir. Daha ustunu vereceksem deniz ucagi veya helikopter bakarim. Soylediklerimde de ciddiyim. Ferrari alsaniz 5 dkkada kadikoy bostanci yapamazsiniz. Ama helikopter yapar. Ustelik dakikada 12 lt vergisiz benzin tuketimi ile daha az yakar. Ustelik forsunuz olur.

Konu kapanmıştır,helikopter alıyoruz
  • Dura-Ace kullanıcısına yanıt
    Mesajları admin sildi fake oldugumu düsündülerdr yalnıs anlasılmasın o resimleri ondan koydum. Konuyla alakası olmayan mesajlar atıldı anlıcagınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abruzzi kullanıcısına yanıt
    ikinci el piyasası hic olmayan bir araç. Ama bu aracı alan adam binmek icin alıyor. Ticareti düşünmeden arabayı alıyor. Ona ayırdığım bir para var. Tesekürler

• a5 mi, 420d mi..

portakal mi mandalina mi.. elma amasya mi olsun, iznik mi..

cokonat mi, cikolatali gofret mi.. niye pelit'e gidip bogazici almiyorsunuz.

konuya girdigimde konulan ruhsatlari fotograflari gordum.. universite ogrencisisiniz.. fabrika basindasiniz.. hepsini ogrendik, elbette bu sizin kusurunuz degil, onceden bir firtina kopmus herhalde.. herneyse..

aklima iki olay geldi; birincisine teknik oto'dan arac alimi yaptigim donemde bir olaya sahit oldum.. satis temsilcisi israrla "daha ekonomik, daha ucuz" vb gibi sebeplerle dizel range rover autobiography satmaya calisirken, alici sadece dizele olan allerjisinden ve daha rafine bir surus istediginden beklemeyi de goze alip supercharged bir arac satin aldi.. pesinat olarak da benim aracimin toplam bedelinden daha yuksek bir meblagi muhasebeye nakit olarak birakti.. ben o esnada kredi islemleriyle ugrasiyordum..

digeri ise gecen sefer bir konuda bahsettim; ulus'ta gordugum bir a8.. 2013 model, 4.2 fsi tercih edilmis.. daha ucuz ve daha ekonomik modeller yerine..

a4'ten bozma bir a5'i satip, ayni seyin laciverti bir 420d almayi planliyorsunuz.. 200bin tl civari para vereceksiniz, oturdugunuz kokpit f30 3 serisi ile %90 ayni olacak.. aldiginiz motor da 6 silindirli bir dizel veya 300 kusur hplik benzinli turbo motor degil, 184hplik bir dizel motor olacak.. zamanin cogunda sizi tatmin etse de, nefesinin kesildigi anlari tecrube ettikce aslinda beklentinizin uzaginda bir motor oldugunu anlayacaksiniz.. sonra mercedes'e mi baksam diyeceksiniz..

sizin yerinizde olsam a5'imi kullanmaya devam eder, okulumu bitirmeye ve isimi buyutmeye ugrasir ve bu a5-420d kisirdongusunden kurtulup "hayir dizel degil supercharged istiyorum" diyen adamin doygunluguna ulasmaya konsantre olurum..

• ibokoprulu kullanıcısına yanıt
    Benim de avcılar-denizköşkler semtinde işyerim var ama bu aralar anadolu yakasındayım işlerim var oralarda olsaydım birlikte gidebilirdik borusan-avcılar'a hem 4.20d'i test ederdik,fotoğraf ve video'larını çeker siteye koyardık merak eden ve inceleme bekleyen çok arkadaş var bu 4 serisini :)
  • CemUsUs C kullanıcısına yanıt
    Sağol değerli yorumun için fakat dediğim gibi ben bu arabayı alırsam batmıcam yada bilyoner olmayacagım işlerimle arabaya harcıcagım para orantısını biliyorum. Yoksa ben arabaya yatırım yapan biri değilim. Hani yüklü mevlalar vermeye kalkışsam baska araclara bakardım. Olabildiğince aracın vergisini benzinini kısmaya calısıyorum. Saygılar

• SuperSantorelli kullanıcısına yanıt
    Ellerinde test aracı yokmuş sadece beyaz coupe varmış showroomda ona bakmaya gidicem

• CemUsUs C kullanıcısına yanıt
    Tespit ve analizleriniz kısmen doğru fakat bahsettiğiniz yüksek hacimli FSI ve SuperCharged'leri alanlar inanın yıl'da 3.000-5.000 km bile yapmıyorlar.Şahsi kanaatim ciddi gelirlerim de olsa inanın tr şartlarında o kadar yüksek hacimli ve benzinli araçlara binmem,bundan 3-4 yıl kadar önce E92 3.35ci sahibiydim keza S-Type 3.0 V6 sahibiydim inanın genç biri olarak araç üstünden inmek istemiyorsunuz,her yere aracınızla gitmek istiyorsunuz,anlatmak istesiğim "böyle babazot cihazım var görün,bakın kavramın'da değil de haliyle gidip geliyor dolaşıyorsunuz keyfi veya mecburi lakin harcadığınız yakıt parasına inanın ticaret ile uğraşan biriyseniz şirketinize,firmanıza,dükkanınıza ay ve yıl'a vurduğunuz da ufak çaplı 1.3 dizel şirket arabası,klima vb bir çok şey alabiliyorsunuz.Sadece h.sonu cihazları olarak alınabilirliği olur bahsettiğiniz 3.0 V6 cihazların yoksa tr şartların da inanın hiç bir esprisi yok.Piyasa da gördüğünüz o cengaverleri yürüten paralı dediğimiz insanlar bile o cihazları hafta da 1 kullanıyor.Amaç hem görsel olarak gayet başarılı olan hem de tork/hp mevzuatında tatmin eden keza bir de yanın da yakıt sarfiyatı ile kasmayan otomobiller inanın para kazanan insanlar için çok daha cezbedici.UK ve USA'dan gelen aston martin,escalede sahibi arkadaşlar tr'de dizel 3-5-E serisi kiralıyorlar litresi 5 TL'i gördüklerinde "oww fuck,holly shit" diyorlar :) keza bir de vergilerinden bahsedince kendi ülkelerinde sürdükleri kingsize suv ve supersport'ların "okey,okey,okey enough" diyorlar.Gerisini siz hesap edin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperSantorelli -- 28 Ekim 2013; 22:32:22 >

• ibokoprulu kullanıcısına yanıt
    Kısmet :) yarın bol bol fotoğraflar bekliyoruz sizden :)
  • Edit: Yanlış anlaşılma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CThirty -- 28 Ekim 2013; 22:37:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibokoprulu

Sağol değerli yorumun için fakat dediğim gibi ben bu arabayı alırsam batmıcam yada bilyoner olmayacagım işlerimle arabaya harcıcagım para orantısını biliyorum. Yoksa ben arabaya yatırım yapan biri değilim. Hani yüklü mevlalar vermeye kalkışsam baska araclara bakardım. Olabildiğince aracın vergisini benzinini kısmaya calısıyorum. Saygılar

anlayamamışsınız/anlatamamışım..

öncelikle Mevla kelimesini yazarken elinizin sürçtüğünü düşünüyorum.. yüklü Mevlalar verilmez, yüklü meblağlar verilir..

size işlerinizle arabanıza harcayacağınız paranın orantısının dersini vermeye kalkmadım.. öyle bir densizliğe kalkışmam.. arabaya yatırım yapan birisi olmamanızın ilgisini kuramadım, böyle bir şey kastetmiş değilim..

uzatınca konuyu dağıttım, anlaşılması zorlaştı sanırım.. siz 2013 model A5 aracınızı satıp 420d satın alıp almama fikrini soruyorsunuz..

ben de diyorum ki A5 ve 420d BMW ve Audi firmalarının belli bir segmentte, belli kısıtlı bütçeler ile imal edip birbirleri ile rekabet ettiği iki araçtır.. belli seviyeye kadar iyi olabilirler.. ancak kendilerine verilen 4 ve 5 rakamlarına ayrılan bütçelerin olabileceği kadar yani.. elma portakal gibi zerzevattan örnek verirken bunu kastediyorum..

madem anlattığınız kadar geniş imkanlara sahipsiniz, enerjinizi bu kısır seçimlerden sıyrılmaya yönlendirin.. bunun için öncelikle bir insanın düşünce yapısının ve görgüsünün, imkanlarına yetişmesi gerekiyor..

bunu hakaret olarak kabul etmeyin; fikir sordunuz, tamamen saygı duyarak fikir belirtiyorum..

• 4.20 Cabrio hardtop mu softtop mu ?

Bir de hayat size güzel hacı 1 yaş küçüğüm senden aradaki farkı kes neyse Allah olmayanlara da versin.
  • A5'de fazlasıyla ilgi çeken bir araç. 420d alırsan BMW'nin kendine özgü sürüş keyfi için alırsın. Fotoğraftan gördüğüm kadarıyla BMW kullanıcısı arkadaşların var elbet kullanmışsındır ki bana sorarsan BMW'den o kadar zevk almış olsaydın A5'ten önce bir E92 alırdın. O yüzden bence bu araçla devam etmen daha hayırlı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nz9

4.20 Cabrio hardtop mu softtop mu ?

Bir de hayat size güzel hacı 1 yaş küçüğüm senden aradaki farkı kes neyse Allah olmayanlara da versin.

Hard top.

• 420d çok yeni bir yüz. O yüzden farklılık istiyorsanız bence hiç düşünmeden alınacak bir araba. Performans konusunda pek tartışmaya gerek yok zaten. Bu sınıftaki tüm araçlar gayet fazla bir performans sunuyor. Ancak çok küçük farklılıklar oluyor, oda pek umursanmaz. Ben olsam dikkat çekecek bir renk seçeneğiyle, M paket 420d alırdım :)
  • m paket güzel bir renk ile cabrio araç muazzam olur. bence böyle bir şans varsa değerlendirilmeli..
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Anladim.
    3 serisi de a5te guzel araclar ama cok pahalilar.ve a5in kasasi eskidi.
    S60 dusunmezmisiniz fullu 1.6 motorla 120bine falan gelir.
    Link:
    http://www.eurocarnews.com/20/0/1256/5755/2012-passion-red-volvo-s60-r-design-front-3q/gallery-detail.html

Yapma işte bunu yapma diye bir Gif vardı onu koymak lazım şimdi buraya.
    Ne yaptın sen yav, adam quatro A5'ten inip 1.6 S60'a mı binecek.
    Yeminle söylüyorum Albea Sole etkisi yapar...

• Bir şey etkisi falan yapmaz,düşündüğü araç D segmenti bir aracın coupesiyken hemde.
    Zaten ilk önerdiğim araç E coupeydi dikkatini çekmiştir,alt segmente düşmemesi için tavsiye ettim.
    Benzinli dedi,ben de D segmenti coupe ye düşene kadar 70 80 bin daha ucuza bir araç alımı tavsiye ettim.
    Şaşılacak bir durum yok bunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Bir şey etkisi falan yapmaz,düşündüğü araç D segmenti bir aracın coupesiyken hemde.
    Zaten ilk önerdiğim araç E coupeydi dikkatini çekmiştir,alt segmente düşmemesi için tavsiye ettim.
    Benzinli dedi,ben de D segmenti coupe ye düşene kadar 70 80 bin daha ucuza bir araç alımı tavsiye ettim.
    Şaşılacak bir durum yok bunda.

Eh hadi dediğin gibi olsun bakalım,
    bana yine de sürüş dinamikleri ve algısı bakımından uçurum var gibi geliyor.
    Yanlış anlama ben de Volvo'nun yeni sahiplerinin agresif pazarlama ve üretim teknikleri
    denediklerini düşünüyorum.
    Kendi motorlarını, kendi şanzımanlarını üreteceklerini duyurdular Mazda gibi,
    keşke bu klansmanda araçşar çoğalsa da rekabet olsa bize yarasa bu durum da.
    Ama daha bu bahsedilen arabalarla aynı kefeye konulur bir yanı yok S60 ın filan, oyuncak kalır.

• şu forumun bi insanlara fake damgası vurup ispatlamaya çalışmasına hastayım birde fake çıkmayana tapmasına.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.