Şimdi Ara

AUDI A5 quattro yu satip (2013) yerine BMW 4.20D CABRIO ALINIR MI? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
1
Favori
12.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    A7 in fiyatı a5 in nerden baksanız 1,5 katı. Ayrıyaten dediğiniz gibi motoru 3.0 dizel. Şuanlık arabaya o kadar para baglayamıyorum malesef, belki askerden dönünce porsche panamera yada a7 bakabilirim ama suanlık 2-3 sene bu tip fiyatlarda bakmam gerecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Şahsi fikrim 1.6 motoru bu araca getireceklerini düşünmüyorum. Diyelim getirdiler. A5 ten daha düşük bi hızı asla kabul edemiyorum. Her ne kadar araç muhteşem olsada aracın gücü şuan kullandıgım aracın gücünden düşük olmamalı :)

• Motor diyorsan BMW araba diyorsan audi...
  • anladım.
    Öyleyse coupe yerine M paketli sedan 3 serisi düşünün,fazladan vereceğiniz para cebinizde kalsın.
    Örneğin 120 bin gibi bir rakama 1.6 170 beygir 3.20ed alabilirsiniz,bu araç sakin kullanımda tutumlu,ve performanslı kullanımda da gayet tatmin eder sizi.
    4 serisi 3 serisinden farklı bir şey sunsa tamam diyeceğim de fiyat korkunç ve gereksiz yani.
  • shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Ben o anki kurla 160 bine 3 serisi sipariş etmiştim mayısta, aracım agustos sonunda cıkacagını sölemistiler temmuz cıkısılı olup. Bende vazgecip öle audi almıstım pısmanda degilim fakat 4 serisini test sürüsüne katılcam her ne kadar ellerinde arac yoksada bekleyip o havayı tatmak isterim.

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Ben olsam e coupe bakardim o arac inanilmaz guzel.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Benim icin araba limiti 200 bindir. Daha ustunu vereceksem deniz ucagi veya helikopter bakarim. Soylediklerimde de ciddiyim. Ferrari alsaniz 5 dkkada kadikoy bostanci yapamazsiniz. Ama helikopter yapar. Ustelik dakikada 12 lt vergisiz benzin tuketimi ile daha az yakar. Ustelik forsunuz olur.

• Alinmaz 1,5 sene sonra 4.25D 4.28i seviyesinden girilir alinir. Duz gitmemek tatlicana yukari dogru cikmak lazim.

Haricen forumun zengin konulara sahip olmamasina ornek, nedenlerine izahtir bunun gibi konular. Symbol konusulur, video, dergilerinden incelenir arabalar konu dogrulugunu tartayim derken.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • A5 nie aldinki bence 15 sene daha audiden uzak dur a5 xf coupe mercedes 40 yas arabasi bence a7 yi napican al bmw bin paran olursa porche vs. Alirsin hersey zamaninda guzel!

• A5 nie aldinki bence 15 sene daha audiden uzak dur a5 xf coupe mercedes 40 yas arabasi bence a7 yi napican al bmw bin paran olursa porche vs. Alirsin hersey zamaninda guzel!

• acaba ne aldı arkadaş
  • Arkadaşı geçen şahinde gördüm, şahin mi aldı başkasının mı bilemicem..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.