Şimdi Ara

AUDI A5 quattro yu satip (2013) yerine BMW 4.20D CABRIO ALINIR MI? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
1
Favori
12.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aydinlattin beni cok tesekkur ederim sana baska sorularim olucak zaman zaman sana ozelden yazarim iyi aksamlar
  • ibokoprulu kullanıcısına yanıt
  • WaRToX kullanıcısına yanıt
    daha once yazilanlar sagolsun donanim adminleri tarafindan silindi tekrar tesekkur ediyorum onlara. gereken bilgi ve konumum her sekilde acik.
    mesajina geliceksem 4 serisi suan fazla bulunmadigindan dolayi caddelerde gezerken bile dikkat cekecek bir arac. yarin gidip en ince ayrintisina kadar bakicam. herhangi bir yerde test surusu sansim olursada kacirmicam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibokoprulu

daha once yazilanlar sagolsun donanim adminleri tarafindan silindi tekrar tesekkur ediyorum onlara. gereken bilgi ve konumum her sekilde acik.
    mesajina geliceksem 4 serisi suan fazla bulunmadigindan dolayi caddelerde gezerken bile dikkat cekecek bir arac. yarin gidip en ince ayrintisina kadar bakicam. herhangi bir yerde test surusu sansim olursada kacirmicam.

Kaçırma şampiyon..

Ben seni savunmaya çalıştım üstü kapalı ama yanlış anlamışsın sanırım..

Beni enterese etmez internetteki herhangi bir kişinin ne dediği, boş zamanlarımda giriyorum, bazen birşeyler öğreniyor, bazende öğretmeye çalışıyorum..

Sen çok ters gelmişin şampiyon.. Eceli gelmiş ....... gibi cami duvarına işiyorsun belli ki..

Yolun açık olsun..

M6 yada SL, SLK bak daha kupon olur senin için.. Ağzın laf yapmıyor başka şekil kotarırsın bu işleri..

• Değmez kardeşim aracın taş gibi.Kendince oynamalar yapabilirsin sıkıldıysan kaplatma yazılım felan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StreamRolleR -- 28 Ekim 2013; 18:32:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • StreamRolleR kullanıcısına yanıt
    Yeni kasa gelene kadar böyle yapabilirim dediğin gibi gidip bi arabayı incelemem gerek eyvallah kardesim sağol

• Çok güzel bir araca sahipsin bence herhangi bir maceraya girme. Ayrıca aracın quattro karda, buzda, çamurda çok daha güvenli.
  • Ben olsam e coupe bakardim o arac inanilmaz guzel.

• shadowgeist kullanıcısına yanıt
    E250 cdi 2.2 motor bildigim kadarıyla 2.0 motor üstü bakmıyorum. Benzinlisi1.8 motor. Benzine hic bakmıyorum kardesim. Yoksa onu baya düşünmüştüm

• Anladim.
    3 serisi de a5te guzel araclar ama cok pahalilar.ve a5in kasasi eskidi.
    S60 dusunmezmisiniz fullu 1.6 motorla 120bine falan gelir.
    Link:
    http://www.eurocarnews.com/20/0/1256/5755/2012-passion-red-volvo-s60-r-design-front-3q/gallery-detail.html

• Aslında sana göre olan araç 4.25d xdrive ama muhtemelen böyle bir araç çıkmayacak. BMW bence bu aracı çıkarmamakla büyük bir hata ediyor.
  • Para önemli değilse 2008 den beri aynı kasaya sahip a5 satılır 4 alınır. Burda asıl önemli soru 2013 a5 le 4 arasındaki al sat fiyat farkı ne olacak. Bu fark benim için önemli değil derseniz alınır neden alınmasın?
  • Her şeyi anlarım da gösteriş yapar gibi bütün arabaları koymanın anlamı nedir ? Hani inansalar ne olur inanmasalar ne olur ? Anca buradakilerin nazarına gelirsin.
  • Audi a5 i satıp yerine bmw değil eşek bile satın alınıp binilebilir.Tamamen senin zevkin.Bmw yi beğendiysen onu al bin.Beğenmediysen audi al ona bin.Yaşın genç fabrikanın başına geçmişsin.Hayat sana güzel.Allah bozmasın.
  • Bence maceraya gerek yok aracinizi kullanin daha sonra satmaya karar verdiğinizde dusunun

• 328i düşünürdüm yerinizde olsam.

• 420d cabrio bence çok daha güzel olur. Bende TurboFSI'danım.
  • kesinlikle a5 i değiştirmezdim.
    quattro olması bile tercih sebebi.
    kaldı ki a5 ve a7 yollarda tüm dikkati üstlerine çeken araçlar ben her a5 gördüğümde dönüp bir daha bakıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Ben olsam e coupe bakardim o arac inanilmaz guzel.

+1
  • Benim icin araba limiti 200 bindir. Daha ustunu vereceksem deniz ucagi veya helikopter bakarim. Soylediklerimde de ciddiyim. Ferrari alsaniz 5 dkkada kadikoy bostanci yapamazsiniz. Ama helikopter yapar. Ustelik dakikada 12 lt vergisiz benzin tuketimi ile daha az yakar. Ustelik forsunuz olur.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.