< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
YENI SKODA SUPERB'İN REZİLLİĞİ...
-
-
2 tane foto koysaydın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiç bir paketinde cam tavan olmamasıda üzücü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
öyle fecaat bir durum yok
canlı görmenizi tavsiye edelim
bu aracın rezilliği 2 milyondan başlayan fiyatı
donanımlı versiyonu 3 milyon...
Yüce oto yılbaşında yine haber olur 15 yıl üzeri çalışanlarına 86 maaş prim ödedi şeklide...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infinite -- 6 Ağustos 2024; 16:14:40 >
-
Bana çokta kötü gelmedi.
Aracın boyutuna göre küçük kalmış cılız stoplar ve bomboş büyük arka tampon yüzünden derinlik yok bence.
Bence de aracın boyutuna göre çok küçük kalmış ve hoş görünmüyor.
-
-
bence tipte sıkıntı yok ama cam tavan olmaması kötü olmuş.
-
Evet arka farlar küçük kalmış o kesin . 3 milyon edecek bir araç değil
çok daha şık görünüyor bence...
dediğim gibi pahalı...
-
3 milyon vericek olduktan sonra bunu alacağına gider 2022 model 10.000km alti hatasiz g20 5.20i Luxury Line alirsin, iki tane superb cikar icinden.
https://www.sahibinden.com/s/v2NN6w5m
Bu fiyat bareminde tam bir f/p aracı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Division Bell -- 6 Ağustos 2024; 18:26:5 >
Bence de pahali.
Şuan ki kurlarla Prestij paketi 2.200, LK yı da 2.450 ye birakmalari lazim. Hakki budur.
hacı, çıkmışın yine su üstüne... mr lightning seni hava değişimine mi yolladı yoksa...
superb bence de kötü olmuş, hele fiyatı evlere şenlik. bugün audi bayisini aradım. a4 2.0 tdi quattroları 3 milyona (zorlasam daha da düşerler) bırakıyorlar. tamam a4 yaşlandı-kasa değiştiriyor vs de sonunda biri 2.0 4 çeker audi diğeri ise 1.5 2 çeker şkoda....
-
Skoda zaten bu yılki modellerle kim olduğunu unuttu, acayip paralar istiyor.
Hadi Superb D sedan segmentinde fazla rekabete girmek zorunda değil, rakibi kalmadı piyasada, Passat'çı kekolar da Superb'e yönelecek yine satacak, ama Kodiak'a istediği para ne öyle?
-
Katılıyorum, dün ilk defa trafikte gördüm ve arka tasarımı cılız, basit duruyor.
Önceki kasanın arka tasarımı daha oturaklı ve şıktı.
Arka tasarım harici zayıf bı yönü yok bana göre.
Lightning bu aralar sinirli Carry trade çıler kaçmaya başladı erkenden.
Ön konsolu da beğenmedim ben. Boydan boya ızgara sistemi cok itici duruyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
3 milyon vericek olduktan sonra bunu alacağına gider 2022 model 10.000km alti hatasiz g20 5.20i Luxury Line alirsin, iki tane superb cikar icinden.
https://www.sahibinden.com/s/v2NN6w5m Bu fiyat bareminde tam bir f/p aracı. |
2 tane foto koysaydın.
|
yüce (doğuş) fiyat stratejisi konusunda paketi açılmamış işler yapıyorlar... kaymak yeme stratejisi...şu an Renault Duster modelinde yapıyor aynı haltı... bizim yıllardır ingiltere fiyatları ile araçlar eşdeğer fiyatlarda gidiyordu ancak son dönemde gerek ötv baremi, gerek marka ve bayi karlılıkları olsun muazzam terbiyesizlik dönüyor 2.2*2.45 dahi çok yüksek rakamlar bu araç için (ki bu satış fiyatı 1.5M'luk araçtan bahsediyoruz bu karlı satış fiyatı, skodanın maliyeti en düşük markası...kar çok yani özetle) passatın yokluğunu fırsat bilip aracı passat fiyatına satıyorlar... bu fiyatlara 7-8 ay önce Passat Variant sattılar hatta tam 1.9-2M bandındaydı... kur aşağı yukarı aynı kaldı sayılır, edilen kar'ı siz düşünün... Skoda burada bir kaymak yeme durumuna girdiği aşikar...satış adetlerine bakalım zaten yıl başı dağıtacağı primden ne kadar güzel iş yapacağı ortaya çıkacaktır... CEO'su geçen açıklama yaptı...üst gelir grubu artık bizden alışveriş yapıyor ve para ceplerinde kalınca mutlu oluyor tarzı bir açıklamada bulunmuş ben odalarında bulunan hava temizliyiciler sebebi ile bizimle soldukları havanın aynı olmadığını önlerine sunulanan süslü püslü sunumlar ve rakamlarla farklı gezegen üzerinde yaşayıp bol hohoho hihihi hahaha'lı toplantılarda günlerini geçirdiklerini görüyorum haketmiyorlar... |
Bana çokta kötü gelmedi.
|
150 bg arabaya 3 milyon istemeleri skandal. Mercedes w206 var o paralara Bu araba VW nin low cost markası, araç Çinli Passatın Avrupa uyarlaması. Premium fiyatlandırma nedir. Arada bak çok fark yok demiyorum, arada galaksiler var w206 ile. |
öyle fecaat bir durum yok canlı görmenizi tavsiye edelim bu aracın rezilliği 2 milyondan başlayan fiyatı donanımlı versiyonu 3 milyon... Yüce oto yılbaşında yine haber olur 15 yıl üzeri çalışanlarına 86 maaş prim ödedi şeklide... |
Bence de pahali.
Şuan ki kurlarla Prestij paketi 2.200, LK yı da 2.450 ye birakmalari lazim. Hakki budur. |
Benzer içerikler
- lpg göstergesi yanlış gösteriyor
- continental lastik ömrü kaç yıl
- skoda octavia 1.0 e-tec yorumlar
- silindir kapak contası değişimi fiyatı 2024
- clio 1.0 tce yorumları
- togg sedan ne zaman
- chery euro ncap
- yeni audi a3
- elektron araba
- hyundai bayon bagaj hacmi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X