Şimdi Ara

YENI SKODA SUPERB'İN REZİLLİĞİ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
108
Cevap
2
Favori
6.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arka tasarim TAMAMEN bir facia... Gözlerime inanamadım desem yeridir ki bu yorumu en fulu icin yapiyorum, boşline larin arkasi nasil gorunuyordur allah bilir....

Reno Taliant gibi duruyor. Ucuz, zayıf ve bomboş bir görünüm. Tam bir skandal.

Tam 10 sene önce çıkmış olan passat b8 bile halen bundan daha doyurucu nezih ve elit bir tasarim diline sahip bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• yüce (doğuş) fiyat stratejisi konusunda paketi açılmamış işler yapıyorlar...

kaymak yeme stratejisi...şu an Renault Duster modelinde yapıyor aynı haltı...

bizim yıllardır ingiltere fiyatları ile araçlar eşdeğer fiyatlarda gidiyordu

ancak son dönemde gerek ötv baremi, gerek marka ve bayi karlılıkları olsun muazzam terbiyesizlik dönüyor

2.2*2.45 dahi çok yüksek rakamlar bu araç için

(ki bu satış fiyatı 1.5M'luk araçtan bahsediyoruz bu karlı satış fiyatı, skodanın maliyeti en düşük markası...kar çok yani özetle)

passatın yokluğunu fırsat bilip aracı passat fiyatına satıyorlar... bu fiyatlara 7-8 ay önce Passat Variant sattılar hatta tam 1.9-2M bandındaydı...

kur aşağı yukarı aynı kaldı sayılır, edilen kar'ı siz düşünün...

Skoda burada bir kaymak yeme durumuna girdiği aşikar...satış adetlerine bakalım zaten yıl başı dağıtacağı primden ne kadar güzel iş yapacağı ortaya çıkacaktır...

CEO'su geçen açıklama yaptı...üst gelir grubu artık bizden alışveriş yapıyor ve para ceplerinde kalınca mutlu oluyor tarzı bir açıklamada bulunmuş

ben odalarında bulunan hava temizliyiciler sebebi ile bizimle soldukları havanın aynı olmadığını

önlerine sunulanan süslü püslü sunumlar ve rakamlarla farklı gezegen üzerinde yaşayıp bol hohoho hihihi hahaha'lı toplantılarda günlerini geçirdiklerini görüyorum

haketmiyorlar...

• 2 tane foto koysaydın.

• Hiç bir paketinde cam tavan olmamasıda üzücü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panthér kullanıcısına yanıt

Aradaki fark muazzam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Division Bell -- 6 Ağustos 2024; 16:30:58 >

• öyle fecaat bir durum yok

canlı görmenizi tavsiye edelim

bu aracın rezilliği 2 milyondan başlayan fiyatı

donanımlı versiyonu 3 milyon...

Yüce oto yılbaşında yine haber olur 15 yıl üzeri çalışanlarına 86 maaş prim ödedi şeklide...YENI SKODA SUPERB'İN REZİLLİĞİ... 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infinite -- 6 Ağustos 2024; 16:14:40 >

• Bana çokta kötü gelmedi.

• infinite kullanıcısına yanıt
    Aracın boyutuna göre küçük kalmış cılız stoplar ve bomboş büyük arka tampon yüzünden derinlik yok bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel'in suv'ları hakkında
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence de aracın boyutuna göre çok küçük kalmış ve hoş görünmüyor.

• YENI SKODA SUPERB'İN REZİLLİĞİ...

Passat Elegance çok daha elegant ve zengin duruyor bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Division Bell -- 6 Ağustos 2024; 16:38:17 >

• bence tipte sıkıntı yok ama cam tavan olmaması kötü olmuş.

• The Division Bell kullanıcısına yanıt

Evet arka farlar küçük kalmış o kesin . 3 milyon edecek bir araç değil

• çok daha şık görünüyor bence...

dediğim gibi pahalı...

• Moueson kullanıcısına yanıt
    3 milyon vericek olduktan sonra bunu alacağına gider 2022 model 10.000km alti hatasiz g20 5.20i Luxury Line alirsin, iki tane superb cikar icinden.

https://www.sahibinden.com/s/v2NN6w5m

Bu fiyat bareminde tam bir f/p aracı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Division Bell -- 6 Ağustos 2024; 18:26:5 >
  • infinite kullanıcısına yanıt
    Bence de pahali.

Şuan ki kurlarla Prestij paketi 2.200, LK yı da 2.450 ye birakmalari lazim. Hakki budur.

• hacı, çıkmışın yine su üstüne... mr lightning seni hava değişimine mi yolladı yoksa... 

superb bence de kötü olmuş, hele fiyatı evlere şenlik. bugün audi bayisini aradım. a4 2.0 tdi quattroları 3 milyona (zorlasam daha da düşerler) bırakıyorlar. tamam a4 yaşlandı-kasa değiştiriyor vs de sonunda biri 2.0 4 çeker audi diğeri ise 1.5 2 çeker şkoda.... 

• Skoda zaten bu yılki modellerle kim olduğunu unuttu, acayip paralar istiyor.

Hadi Superb D sedan segmentinde fazla rekabete girmek zorunda değil, rakibi kalmadı piyasada, Passat'çı kekolar da Superb'e yönelecek yine satacak, ama Kodiak'a istediği para ne öyle?

• Katılıyorum, dün ilk defa trafikte gördüm ve arka tasarımı cılız, basit duruyor.

Önceki kasanın arka tasarımı daha oturaklı ve şıktı.

Arka tasarım harici zayıf bı yönü yok bana göre.

• YouGotThatRight kullanıcısına yanıt
    Lightning bu aralar sinirli Carry trade çıler kaçmaya başladı erkenden.

• lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Ön konsolu da beğenmedim ben. Boydan boya ızgara sistemi cok itici duruyor.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.